Şimdi Ara

RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]


    RoboCop: Rogue City | Teaser Fragmanı



    -


    Efsanevi yarı insan yarı makine ve tümüyle polis kahraman olarak Eski Detroit'in suçun kol gezdiği tehlikeli sokaklarına adalet getir. Bu yepyeni birinci şahıs nişancı oyununda, Auto-9 tabancan, fabrika yapımı olağanüstü gücün, uzun yıllar polislik deneyimin ve elinin altındaki çeşitli araçlar ile, çok sevdiğin, yuvam dediğin bu şehri yok etmeye çalışanlara karşı mücadele et. Yasaları ve polis yönetmeliklerini kendine göre uygulama hakkın var, ama hikaye ilerlerikçe tedbirli olman da şart, zira açgözlülük ve yozlaşma sınır tanımıyor.


    Hazırlan...


    MASUMLARI KORU, KANUNU UYGULA


    -


    Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2023

    Tür: FPS

    Dağıtıcı: Nacon

    Geliştirici: Teyon


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/325022-robocop-rogue-city

    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/robocop-rogue-city


    -


    Ekran Görüntüleri:


    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]


    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]


    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]


    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Ağustos 2023; 18:13:43 >







  • Oyunu oynadım,çok yüksek bir beklentim yoktu ama oyunu beğendim.Bir Robocop oyununda ne görmek isterseniz oyunda fazlasıyla var.Youtuberler vuruş hissine kötü demişlerdi ;bence vuruş hissi fena değil.Vurduğumuz düşmanların düşüşleri,verdikleri tepkiler bir tık iyi olabilirdi.

    Robocop filmlerine ve bu karaktere aşina olmayanlar,düşmanlara odaklanan Robocop nişan alma efektini gereksiz bulabilir ama bu özellik,Robocop filmlerini bize hatırlatan adeta Robocop’un olmazsa olmaz bir özelliği.

    Oyunda etraftan topladığımız enerji kutularını,çok hasar alınca kullanıp enerjimizi yenileyebiliyoruz.

    Karakterlerin çoğu doğrudan filmden alınmış.Robocop’u Peter Weller canlandırıyor ve seslendiriyor.Polis arkadaşı Anne Lewis ,bazı görevlerde bize yardım ediyor.Karakoldaki,sert,ciddi polis aynen oyuna aktarılmış.Ocp başkanı yaşlı karakteri de oyunun başlarında gördüm.

    Görevler,şimdilik rehine kurtarma vb.görevler.Ayrıca düşmanlarla ilgili ipuçlarını araştırdığımız görevler de var.

    Görevler sırasında Robocop bazen ailesini hatırlıyor,eşinin ve çocuklarının sözlerini hatırlıyor.Herhangi bir ipucu olmasa da oyunda senaryo görevlerinin bazıları ,Robocop’un ailesiyle ilgili olabilir.

    Grafikler,yeterli gözükse de Alan Wake 2 veya Ps5 exc oyunlardaki grafik kalitesini beklemeyin.Oyunu bilgisayarda 2k çözünürlükte oynuyorum.Belki Ps5 grafikleri daha iyidir.Çatışmalar sırasında etrafta kırılıp dökülen yerler oldukça fazla.

    Müzikler,bildiğimiz Robocop tema müziğinin farklı versiyonları .Oyuna gayet uyuyor.Silah sesleri yeterli.

    Oyunun henüz başlarındayım ,o yüzden şu anki düşmanlar,sıradan suçlular ve haydutlar.İlerleyen bölümlerde Robot bosslar vs gelecektir.

    Oyun,bitince değerlendirme notumu yazacağım.Robocop filmlerini çok beğenen ve bu kült bilim kurgu karakterini sinemalarda izleyip beğenen herkese oyunu tavsiye ediyorum.Bu karaktere aşina olmayanlara ,sırf denemek için oyunu almak isteyenlere tavsiye etmiyorum.

  • Şu ana dek çıkan konsollarda ,böyle müthiş bir bilim kurgu hikayesinin düzgün bir oyunu yapılamamıştı.

    Robocop’un ,en iyi ve keyifli oyunu,atari salonlarında oynadığım,shooter ,tps oyunuydu.

    Sega Mega Drive’de çıkan Robocop vs Terminatör de güzel ve başarılı bir oyundu.

    Geçtiğimiz senelerde çıkan ve bence çok başarılı bir bilim kurgu oyunu olan Terminatör Resistance’yi yapan stüdyo,bu kez de Robocop Rogue City oyununu yapacak.

    O oyunda,Terminatör evrenini çok gerçekçi bir şekilde yansıtmışlardı.Bu oyunda da aynı başarıyı bekliyorum.Oyun,Terminatör Resistance gibi Fps oyunu olacak.

    Bence tps olsa ve yerine göre fps açısıyla da oynansa daha iyi olabilirdi.

    Robocop’u bilim kurgu filmlerine meraklı olan izleyiciler iyi tanır ama bu bilim kurgu karakterine yabancı olanlar için kült sayılan ilk filmin ve 2014’te yapılan remake Robocop filmlerinin konusunu ve fragmanını konuya bırakayım.

    ROBOCOP’UN HİKAYESİ

    RoboCop geleceğin Detroit’inde geçmektedir. Şehir, dev bir şirket tarafından yönetilmektedir. OCP adı verilen şirket, suçla savaşmak için bir robot üretir. Fakat üretilen robot büyük bir başarısızlıktır ve şirket kaybettiği güveni kazanmak için yeni bir proje hazırlar.


    Bir çete çatışmasında öldürülen polis memuru Alex Murphy’nin bedeni çelikten yapılmış bir robotla birleştirilir ve RoboCop adı verilir. Şehrin yeni ve güçlü koruyucusu RoboCop, suç lordu Boddicker’le mücadele edecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 10 Temmuz 2021; 16:13:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu oyunun geliştiricisi Teyon, Terminator Resistance'yi de yapan firma degil mi? Yanlis mi hatırlıyorum?

    Eğer dogruysa umarım cok daha iyi bir oyun cikarirlar bu sefer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 24 Ekim 2021; 14:58:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminatör resistence ı çok beğenmiştim. Terminatör filmlerindeki atmosferi ve gerilimi yaşatmıştı. Aynı firma yapıyor diye biliyorum. Umarım iyi iş çıkarırlar.

  • RoboCop: Rogue City | Gameplay Reveal


    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]Naconyoutube
    Add to your Steam Wishlist: https://store.steampowered.com/app/1681430/RoboCop_Rogue_City Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. The triumphant return of RoboCop wouldn’t feel right without the man who brought so much life into the role, and we’re excited to reveal that Peter Weller will be performing voiceover work on the game. Enjoy this first look at gameplay and for the record, “dead or alive, you’re coming with me!” RoboCop: Rogue City will be coming to PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S and Nintendo Switch in June 2023. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=jQ2hZ-4JCTE
  • Oyunda Robocop’u ,bu karakterle özdeşleşen ve Robocop ,Robocop 2 filmlerinin aktörü Peter Weller canlandıracak.

    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terminatör, robocop vs benim gibi 80 ler bilimkurgu fanını kaptılar şimdiden. istediği kadar kötü olsun ben oynarım bunu. terminatör içinde çok kötü yorumlar olmasına rağmen büyük zevkle bitirmiştim.

  • RoboCop: Rogue City Eylül'e ertelendi!


    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]

    Yayıncı Nacon ve geliştirici Teyon tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera nişancı oyunu RoboCop: Rogue City, önceden planlanan Haziran çıkış ayından Eylül ayına erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Switch sürümü ise daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.

     

    Yarı makine ve yarı insan RoboCop macerası


    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]

    RoboCop: Rogue City ile beraber biz oyuncular yarı insan ve yarı makine olan RoboCop rolünü üstlenecek ve bulunduğumuz bölgeye adalet getirmeye çalışacağız. Bir polis olarak atılacağımız bu oyunda etrafta işlenen birçok suç yer alacak ve bizim de amacımız bu suçları tamamen ortadan kaldırmak olacak.

     

    Birinci şahıs kamera bakış açısına sahip olan bu yapımda klasik RoboCop tabancasıyla beraber tehlikeli görevlere çıkacak ve farklı farklı bölgelere adım atabileceğiz. Her bölgede farklı suçlar işlenecek ve bu suçlarla dolu dünyada bize önemli bir pay düşecek. 

     

    RoboCop severlerin beklediği ve nişancı oyuncularının da deneyebileceği RoboCop: Rogue City'de arka planda bir de bizlere hikaye anlatılacak. Bakalım bizleri nasıl bir deneyim bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz.

     

    RoboCop: Rogue City oynanışa genel bakış fragmanı


    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10003485 Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. #RoboCopRogueCity will be coming to PlayStation 5 in September 2023. #ps5 #ps5games May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=JE--4WtFwHs


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-RoboCop_Rogue_City_Eylule_ertelendi-116963.htm





  • hatalı bug lı çıkacağına ertelensin zaten 3 ay çok birşey değil. hem o arada oynayabileceğimiz bir çok oyun var zaten.

  • Master Willem kullanıcısına yanıt

    Son oynanış fragmanında 80'ler hissini güzel vermişler. Gerçi ilk film 1987'de çıkmıştı. 80'ler sonuna denk geliyor. Sanki filmini oynuyormuş gibi hissettim. Filmi de böyleydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Mart 2023; 20:53:28 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    vhs kasetten defalarca izlemiştim ilkokula giderken. çok çok iyi filmdir. daha öncedende dediğim gibi ne olursa olsun bu oyunu oynarım ben. benim gibi 80 ler filmlerini seven baya bir kitle var. bu oyunun gayet iyi olacağı düşüncesindeyim.

  • Bu oyunu bekliyorum, yapımcının önceki oyunu Terminator Resitance hakkı yenmiş bir oyundu, inek oyun basını düşük puanlar verdi ama neyseki kullanıcı tarafında hakkı teslim edildi.

  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    steamden aldıydım terminatörü. fena oyun değil ama AA olduğu çok belli. fazla oynayamadım çok oyun var çünkü. bi ara dönücem ama hayırlısı RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU] 

  • RoboCop Rogue City - Hands-On Preview



    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]IGNyoutube
    Check out our hands-on RoboCop: Rogue City preview! We played the opening hours of the upcoming ‘80s action FPS and think that it has the makings of a faithful homecoming for RoboCop fans. Find out what we think of the game so far, and check out this new RoboCop Rogue City gameplay, showing off RoboCop’s abilities, RoboCop Rogue City combat, a closer look at the streets of Detroit, and some quests. RoboCop: Rogue City will be released on PS5, Xbox Series X/S, and PC in September 2023. It’s developed by Teyon, the studio behind Terminator: Resistance and Rambo: The Video Game. #IGN #Gaming #RoboCop
    https://www.youtube.com/watch?v=svObtEUhXLU
  • En sevdiğim filmlerden biridir. Soundtrack ini bile sürekli dinlerim. Trailerde dedektif unsurları falanda vardı. Umarım efsaneye yakışan bir film olur.

    Petek Weller’ın yeniden Robocop olarak karşımıza çıkacak olması harika ama birde ana kötü olarak Kurtwood Smith- Boddicker olarak karşımıza çıksa müthiş ötesi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 Dakikalık Gameplay

    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]IGNyoutube
    Enjoy 16 minutes of exclusive gameplay from RoboCop: Rogue City, the upcoming first-person shooter For PC, PS5, and Xbox Series X|S that puts you in the metal boots of Murphy as he fights crime in future Detroit. #IGN #Gaming #RoboCop
    https://www.youtube.com/watch?v=VNP4Sx3PtQI&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]IGNyoutube
    Only a cop part man, part machine can bring justice to the crime-ridden streets of Old Detroit. Check out the latest trailer for RoboCop: Rogue City to see gameplay and more from this upcoming first-person shooter game. Reinforcements arrive in September 2023. RoboCop: Rogue City will be available on PC, PlayStation 5, and Xbox Series X/S.
    https://www.youtube.com/watch?si=I_J1d6ACDSC5BgeS&v=Nhx6gBvWQAw&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,099 TL'den Ön Siparişe açıldı. Henüz erken ama çerezlik oyuna benziyor, fiyat olarak karşılığını vermez sanırım.

  • Çocukluk kahramanım, kesin alır oynarım. RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU] 

  • RoboCop: Rogue City | Ön Sipariş Fragmanı


    RoboCop: Rogue City [PS5 ANA KONU]Naconyoutube
    Pre-order RoboCop: Rogue City now: https://robocop-roguecity.com Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. RoboCop: Rogue City comes out on November 2, 2023 on Xbox Series X|S, PlayStation 5 and PC. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=Fscx0Uj1We0
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.