Şimdi Ara

RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]


    Geliştirici:Teyon

    Yayıncı:Nacon

    Tür:FPS,Tek Oyunculu

    Platform:PC,Konsol

    Çıkış Tarihi:2 Kasım 2023



    Steam Sayfası


    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1681430//


    OYUN HAKKINDA


    Efsanevi yarı insan yarı makine ve tümüyle polis kahraman olarak Eski Detroit'in suçun kol gezdiği tehlikeli sokaklarına adalet getir.Bu yepyeni birinci şahıs nişancı oyununda, Auto-9 tabancan, fabrika yapımı olağanüstü gücün, uzun yıllar polislik deneyimin ve elinin altındaki çeşitli araçlar ile, çok sevdiğin, yuvam dediğin bu şehri yok etmeye çalışanlara karşı mücadele et. Yasaları ve polis yönetmeliklerini kendine göre uygulama hakkın var, ama hikaye ilerledikçe tedbirli olman da şart,zira aç gözlülük ve yozlaşma sınır tanımıyor.


    Hazırlan...


    MASUMLARI KORU,KANUNU UYGULA



    Robocop: Rogue City - Announcement Trailer



    RoboCop: Rogue City | Gameplay Reveal



    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]Naconyoutube
    Add to your Steam Wishlist: https://store.steampowered.com/agecheck/app/1681430/ Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. The triumphant return of RoboCop wouldn’t feel right without the man who brought so much life into the role, and we’re excited to reveal that Peter Weller will be performing voiceover work on the game. Enjoy this first look at gameplay and for the record, “dead or alive, you’re coming with me!” RoboCop: Rogue City will be coming to PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S and Nintendo Switch in June 2023. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=jQ2hZ-4JCTE&feature=youtu.be


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]Naconyoutube
    Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. #RoboCopRogueCity will be coming to PC, PlayStation 5 and Xbox Series X|S. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=W1WB4Dhdycs&feature=youtu.be

    RoboCop: Rogue City | Story Trailer


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]Naconyoutube
    Pre-order RoboCop: Rogue City now: https://robocop-roguecity.com Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. RoboCop: Rogue City comes out on November 2, 2023 on Xbox Series X|S, PlayStation 5 and PC. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?si=iRqJYeR62vPvxIVA&v=l1xzPMbFMP8&feature=youtu.be

    RoboCop: Rogue City | Launch Trailer


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]Naconyoutube
    Get RoboCop: Rogue City on PC, PS5 & XS X|S: https://robocop-roguecity.com Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?si=M_43iCpj6OQQk9OK&v=wZxsgScXFHY&feature=youtu.be





    Yeni ekran görüntüleri



    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 23 Kasım 2023; 14:12:37 >







  • İlk 1 saati oynadım ve tahmin ettiğimin aksine oyunu çok beğendim. Grafik ayarlarında amd fsr 2.2yi seçincede çok güzel oluyor. Oyun 9 saat civarı sürüyormuş sanırım. Geri kalanlarda ilk bölüm gibiyse gayet beğenilecek bir oyun olmuş diyebilirim. İlk videolarda kolpa duruyordu ama oynanışı beğendim. Vuruş hisside çok güzel.

    Oyunu bitirdim. Yan görevlerin büyük çoğunluğunu yaptım. Beklediğimden daha keyifli bir oyundu. Grafikler ve vuruş hissi çok güzel. Animasyonlar biraz fazla basit. Hikaye aktarımı ve atmosfer Terminator Resistance gibi Robocoptada çok başarılı. O an oradaymışsınız hissi çok iyi verilmiş. Bazı basitlikler oyunun puanını düşürsede 10 üzerinden 7 veririm bu oyuna.

    bu oyunun ne kadar iyi olduğundan neden kimse bahsetmiyor?


    oynamaya başlamadan önce filmleri tekrar izledim. çok uzun zaman olmuştu çünkü. 1-2-3 klasik zaten. en iyisi 1. film tabi. o zamana göre gayet başarılı bir film.


    2014 yapımını merak etmemiştim ama onu da aradan çıkardım. uzaktan yakından alakası yok tabi orijinal film ile. ha çok kötü değil tabi gömmüş gibi olmayayım 2014 yapımını.


    oyun benim beklentilerimin çok üzerinde çıktı. özellikle grafik olarak. hak ettiği değeri pek göremedi sanki.



    Merhaba Punk ,


    19 saatin sonunda Hardcore zorluk seviyesinde %100 olarak oyunu bitirdim. Çocukluğu 90'lı yıllarda geçmiş her kişi gibi ben de RoboCop hayranıydım. Filmleri, dizisi falan hepsini hatim etmiştik zamanında. Oyuna başlamadan da ilk iki filmi yine izledim. Üçüncü filmi ise serinin zayıf halkası ve Peter Weller'ın olmaması nedeniyle pas geçtim. 2014 Remake'i ise zaten Sinemada izlemiştim.


    Öncelikle ilk duyurulduğunda oyun hakkında ümidim oldukça fazlaydı. Bunda Yapımcı firmanın önceki yapımı olan Terminator oyununu beğenmemdi. Daha sonra çıkan oynanış videoları ile ise beklentim git gide düştü. En son zaten Auto 9 kullandığımızda on-rail shooter gibi oynanışı görünce hayal kırıklığı yaşamıştım. Oyun çıktığında ise inceleme puanları ve bu konudaki olumlu yorumlar sonrası oyunu aldım.


    Oyun ilk iki RoboCop filminin karakterleri üzerine ikinci ve üçüncü film arasında geçen bir zaman dilimini işliyor. Oyuna Film Oyunu konusunda yapılan en iyi işlerden birisi diyebilirim. O kadar çok özüne sadık kalmalarına şapka çıkarmak gerek. Yahu filmde sürekli greve gidek, grev yapak diyen memuru bile oyunda da işlemişler. Bunun dışında Peter Weller abimizin ikonik RoboCop seslendirmesi ile oyunda olması çoğu artık old-school olan kişiyi mest edecektir.

    Oyun kesinlikle düşük bütçeli bir yapım, bu konuda hem fikiriz. Fakat o yansıma ve ışıklandırmaları nasıl yaptınız yahu. Bu yıl gördüğüm en iyi yansıma efektlerine sahip oyunlardan birisi olmuş RoboCop. Bunun haricinde oyundaki parçalanma efekti ve Gore seviyesini çok beğendim. Sınırsız mermili Auto 9 tabancamız ile sağ solu dağıtmak çok zevkli. Ara sahnelerdeki karakter modellemeleri ve seslendirmeler başarılı olmuş. Kalanları zaten konuşmaya gerek yok, beklentiyi düşük tutmak gerek. 


    Oyunun mekanikleri ve karakter gelişimi Terminator oyunu ile birebir aynı diyebiliriz. Silah upgrage kısmı direk skin değişmiş gibi olmuş.  Dediğim gibi düşük bütçeli ve haddini bilen bir yapım. Firma büyük ihtimal lisanslara parayı basıyor, ardından elde kalan para ile oyunlarını yapıyor. Rambo faciası sonrası açıkçası iyi toparladılar. Gelecek oyunları için takipteyim artık.


    Oyunda bir diğer sevdiğim ise müzikleri oldu. Bir önceki oynadığım oyun olan Alan Wake 2'de OST kısmını çok beğenmiştim. Ama bu oyundaki Nuke parçası kadar dilime dolanan şarkısı olmadı. Kaç gündür mırıldanıp duruyorum şarkıyı yahu. Terminator OST'in arkası olan abimiz bu oyunda da varmış. Takip ettiğim isimler arasına girdi.

    Oyunda kötü bir şey yok mu dersek, gırla var diyebiliriz. Ama oyunu kötülemeyeceğim çünkü beklentimi ona göre ayarlamıştım. Öncelikle animasyonları çok kötü. AA falan demeye hak getire. Ama bunu karakterimiz "Robot" olması ile kurtarabiliriz. Yaa diğerlerini.  Bir diğer sıkıntı Dünyasının oldukça ölü olması. Sırf siz geçerken script konuşmaların başlaması ile yaşayan bir Dünya yapılmıyor yahu. Neyseee diyeyim. Bazen kendimi Bethesda oyununda sandım, sanki Fallout modu gibi Dünyanın içerisindeyiz. 

    Son olarak oyun ile üzüldüğüm bir noktadan bahsedeyim. Oyun çıkalı 1.5 ay olmuş fakat 2 tane translate yama dışında her hangi bir yama çalışması duyurulmamış. Böyle bir yapımın boş bırakılması üzücü açıkçası. Sabrınız ve oynayacağız başka oyunlar var ise el çevirisi bir yamanın çıkmasını beklemekte yarar var. Translate yamalar birbirinden kötü durumda.


    1. "Halkın Güvenliğini Koru"
    2. "Masumları Koru"
    3. "Kanunlara Uy"




    Andrew Wrightyoutube
    CLEAR VERSION - https://youtu.be/P09wAo2d9Rs
    https://www.youtube.com/watch?v=04VzOtbGeZU
  • Çocukluğu 90'lı yıllarda geçmiş çoğu kişi için Alex Murphy efsanelerdendir. Filmleri kadar tutmayan dizisi de kült sayılır. Hey gidi günler.RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] 

    Rambo ile üzen, Terminator ile ise oyuncuları sevindiren Yapımcı firma bu kez de umarım Robocop ile yüzümüzü güldürür. İyi oyun olması dışında umarım telif için uçuk fiyatlardan çıkmaz oyun. Beklemedeyiz.RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] 

  • Anılar... Keşke FPS yerine TPS yapsalarmış veya opsiyonel yapsalarmış. Ben oynarken robot polisi sürekli, komple görmek isterdim.
  • Terminatör'ü beğenmiştim umarım üzerine koyarlar ve güzel bir oyun olur.

  • Bu Teyon isimli firma Rambo, Terminator, Robocop gibi efsane filmlerin oyun haklarını nasıl alabilmiş, ilginç. Özellikle Rambo The Video Game faciasından sonra… Terminator Resistance güzeldi. Terminator’den sonra Robocop oyunu da en az onun kadar iyi olur herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 9 Aralık 2021; 2:25:28 >
  • Oyunun yayıncısı Nacon yarın bir canlı yayın düzenleyecek ve içlerinde önümüzdeki yıl çıkacak olan Robocop Rogue City' de olacak. Nacon Connect canlı yayın linki ;



    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]IGNyoutube
    Tune in to Nacon Connect 2022 starting at 10:30am PT! #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=kNtyosvXVn8&feature=youtu.be
  • Terminator Resistance her ne kadar düşük bütçeli olduğu hemen göze çarpsa da güzel ve verilen zamana değen keyifli bir oyundu. Üstelik iyi olan film oyunları arasında da. Bu yapımcıların elinden gelecek bir Robocop oyunu bu yüzden oldukça ilgimi çekiyor. Umarım açık dünya ve RPG elementle de olurda keyiflice oynarız. Robocop dünyası Terminatör den daha çok uğraş gerektirecektir tabi. 😄
  • Oynanışa ufak bir bakış attığımız trailer da geldi. Anladığım kadarıyla oyun lineer şekilde ilerleyen ve seçimlerimizin önemli olacağı bir oyun olacak gibi...



    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]GameSpotyoutube
    In Robocop: Rogue City you'll venture into Detroit where crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people are fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. The Omni Consumer Products corporation is given control of the Detroit Police Department and tasked with restoring order to the city. Play as RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. Peter Weller makes a triumphant return to Robocop and will be performing voiceover work on the game. Enjoy this first look at gameplay at Robocop: Rogue City. RoboCop: Rogue City will be arriving on June 2023. #gaming #robocop
    https://www.youtube.com/watch?v=8GNH2fIhIqE
  • Oyun çok güzel gözüküyor. Terminator resistance seviyesinde olsa benim için yeterli.



    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]IGNyoutube
    Protect the innocent and uphold the law in Robocop: Rogue City, releasing in June 2023. This first person shooter take on the classic 80s action hero movie franchise is being developed by Teyon and is primed to put players in the robo-shoes of Alex Murphy, portrayed by Peter Weller. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=_zV7b_xVic4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 7 Temmuz 2022; 22:18:0 >
  • Yayınlanan ilk video ile karışık duygular yaşadım. Yer yer çok kötü, yer yer ilgi çekici geldi. Son sahnesi ile artı puanımı aldı.RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] Umarım combat Rail Shooter'dan uzaklaşır.

  • RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]Naconyoutube
    Add to your Steam Wishlist: https://store.steampowered.com/app/1681430/RoboCop_Rogue_City Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. The triumphant return of RoboCop wouldn’t feel right without the man who brought so much life into the role, and we’re excited to reveal that Peter Weller will be performing voiceover work on the game. Enjoy this first look at gameplay and for the record, “dead or alive, you’re coming with me!” RoboCop: Rogue City will be coming to PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S and Nintendo Switch in June 2023. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=jQ2hZ-4JCTE&feature=youtu.be

    "Dead or alive you're coming with me" ile biten ilk oynanış videosu oyunla ilgili heyecanımı kat be kat artırdı. Çok güzel görünüyor. Çıkış tarihi belli olmasada en azından Haziran 2023 te geleceği açıklandı. Ayrıca Robocop' ı seslendiren Peter Weller yani orjinal filmlerinde görev alan aktör, en son Mortal Kombat 11 de Robocop'ı kendisi seslendirmişti.RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] 





  • Oyunun ana karakteri yani Robocop' ı hem ses hemde oyunculuk olarak Peter Weller' in canlandıracağı açıklandı. 75 yaşındaki aktör ilk iki filmde başroldeydi ve oyundada baş aktör olarak görev alacak.
  • Yeni ekran görüntüleri, oyun Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor.


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]


    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 8 Temmuz 2022; 17:37:24 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Ue5 ile geliştirilmesi gayet iyi olmuş enfes bi görselliği olacaktır vuruş hissi de şahane olursa tadından yenmez terminator resistance ı oynayamama sebebim vuruş hissinin keyif vermemesiydi
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Fps oyunlarında vuruş hissi önemli tabi ama metal bir makineye karşı insan olarak oynanan bir oyunda vuruş hissi beklentisi içinde olmamak lazım, nede olsa karşıdaki bir makine ve duygusu, acı hissiyatı yok. Bu nedenle vuruş hissiyatı konusunda bence oyunun bir sorunu yoktu çünkü atılan mermi işlemiyor ve hedefe zarar vermeyen bir silahında metal sesi dışında bir hissiyatı zaten olmuyor. Robocop' ta ise durum farklı çünkü bu sefer düşmanlar canlı varlıklar, burda vuruş hissiyatı konusu belli olur ama insan olarak bir makineye karşı oynadığımız bir oyunda vuruş hissiyatı beklemem.RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    En azından kolu bacağı kafası kopabilir ve tamamen canı bitene kadar bizi öldürmeye devam edebilirdi surge oyununda da robotlar ile savaşıyorduk ama vuruş hissiyatı gzldi
  • Yani şu oyunu FPS yapmanın ne anlamı var onu çözemedim ben. Robocop'ı, Peter Wellerı o kadar tanıtıp da oyun içinde, oynanışta karakterimi göremeyeceksem ne anlamı var ki? Diğer FPS oyunlarından nasıl farklı hissettirir, vuruş hissiyatı ne olur o tarafa hiç girmiyorum bile. Umarım güzel çıkarırlar yine de diyorum.
  • RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]Naconyoutube
    Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. #RoboCopRogueCity will be coming to PC, PlayStation 5 and Xbox Series X|S. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=W1WB4Dhdycs

    Her izlediğim videoda karışık duygularla kalıyorum. Çok iyi desen değil, kötü desen o da değil.RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI] 

  • Oyunun Nacon Connect etkinliği kapsamında yeni oynanış videosu yayınlandı ve çıkış tarihi Haziran 2023 ten Eylül 2023 e ertelendi.



    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]Naconyoutube
    Welcome to Detroit; crime runs rampant as the city lies on the edge of ruin, people fighting for scraps as others live extravagant lives of luxury. Control of the Detroit Police Department is given to the Omni Consumer Products corporation in an attempt to restore order. You are that solution, RoboCop, a cyborg tasked with protecting the city. #RoboCopRogueCity will be coming to PC, PlayStation 5 and Xbox Series X|S. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=W1WB4Dhdycs&feature=youtu.be
  • "Auto 9 gibi birçok içeriğin yer aldığı oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre 20 farklı silah türü bulunuyor. Bu silah türlerinden istediğimizi alabiliyor, daha fazla atış gücünü ortaya çıkarabiliyor, düşmanları bu kapsamda daha hızlı bir şekilde indirebiliyor ve toplu bir şekilde de ortadan kaldırabiliyoruz. Birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerleyeceğimiz oyunda farklı farklı bölgelere doğru geçiş yapabiliyor, buraları araştırabiliyor ve sağda solda bulunan nesneleri elimize alabiliyoruz. Oyun içerisinde keşif unsurları da ön planda bulunuyor ve bu keşif unsurları ile beraber hem etrafı gezebiliyor hem de etrafta çeşitli notlar bulabiliyoruz. Bu notlar aracılığıyla da burada neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve hikayenin aslında temel noktasını bu notlarla beraber de öğrenebiliyoruz.


    Robot gücümüzü kullandığımız ve aynı zamanda çeşitli bulmacaları çözmeye çalıştığımız oyunda elbette bu bulmacaların zorluğu kolaydan zora doğru ilerleyiş gösteriyor ve bu bulmacaları çözmek de tamamen bizim işimiz oluyor. Örneğin oyun içerisinde bir bölgeye atılıyor ve burada yer alan bombayı imha etmeye çalışıyoruz. Bu bomba bizlere bulmaca şekliyle geliyor ve buna aşmak için de elbette doğru şekilde kabloyu kesmek gerekiyor. Dolayısıyla oyun içerisinde bu tarz mini bulmacalar bulunuyor ve bu zorlukları da aşmak için doğru bir şekilde karar vermemiz gerekiyor.


    Oyun içerisinde karakter temelli bir yapı yer alıyor ve bu karakterle beraber istediğimiz şekilde elimize silahları alabiliyor ve bu kapsamda ise daha fazla geliştirme sağlayabiliyoruz. Oyun içerisinde ilerledikçe ve suçluları indirdikçe kendi yeteneklerimizi geliştirebiliyor ve robot gücümüzü bu doğrultuda arttırabiliyoruz. Elbette yarı insan ve yarı robot olduğunu bu oyun içerisinde görünmeyen kısımları görebiliyor ve buradaki ipuçlarını açığa çıkarmak için çeşitli yeteneklerimizi kullanmak durumunda kalıyoruz. Elbette bu geliştirmelerle beraber de diğer düşmanlardan daha avantajlı duruma gelebiliyor ve böylece buralara adalete getirme konusunda ön plana atılabiliyoruz. Bu oyun içerisinde kendi adaletimizi sağlama durumuna geçiş yapabiliyor ve buna başarmak için de elbette kanıtları toplayabiliyor, suçları sorgulayabiliyor ve kamu düzeni sağlamak için bir polis memuru olarak oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bunları yaparak suçlulara doğrudan ulaşabiliyor ve bu kapsamda ise tüm araştırma işleri içerisinde kendimize kaybedebiliyoruz.


    Yasaları korumak adına atıldığımız bu oyun içerisinde elbette her bölgenin kendine ait yapısı, teması ve suç unsuru bulunuyor. Bu bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve çeşitleri raporları genel merkeze iletebiliyoruz. Elbette buralarda yer alan suçları çözmek kolay olmuyor çünkü burada öncelikte suçun hangi türünün işlendiğini çözmeye çalışıyor, etrafta bulunan kanıtları toplamaya başlıyor ve bu kanıtlarla beraber de kendi fikirlerimizi ortaya koyabiliyoruz. Kanıtların dışında yine sağda solda insan varsa çeşitli sorgulamalar yapabiliyor, sorgulama yaptığımız esnada farklı soruları bir araya getirerek onları ters köşe yapabiliyor ve onlardan çeşitli cevap almak durumunda kalıyoruz. Oyunda yine verdiğimiz çeşitli kararlarla beraber gidişatı değiştirebiliyor ve seçimlerimizle beraber vatandaşların yani burada bulunan insanların kaderlerini biz belirleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda verdiğiniz kararlar ve seçimler oldukça önem arz ediyor. Bunları verirken de bir kez daha düşünmeniz gerekiyor.


    Oyun içerisinde farklı farklı görevleri atılabiliyor, bu görevleri layıkıyla yerine getirmek için karakterimizin kontrollerini elimize geçirebiliyor ve karakterimizin robot gücünden faydalanmaya çalışabiliyoruz. Elbette bu karakterimizle beraber duvarın arka planında olan kısımlarını görebiliyor ve görünmeyen işaretleri bu kapsamda açığa çıkarabiliyoruz. Orijinal bir hikayeyi bünyesinde barındıran oyun tam da Robocop hayranlarına hitap ediyor. Oyun içerisinde yer alan hikaye Robocop 2 ve 3 arasındaki olayları konu alıyor. Dolayısıyla oyunda orijinal bir hikaye bulunuyor ve bu orijinal hikayenin bir parçası olarak da yerimize alabiliyoruz. Karanlık bir atmosferin yer aldığı oyun içerisinde suçlarla dolu ortama geçiş yapabiliyor ve bu bölgeyi tamamen suçlulardan arındırmak durumunda kalıyoruz. Polis merkezi ile beraber koordineli çalıştığımız oyunda orijinal aktör Peter Weller karakterin seslendirmesine üstleniyor. Dolayısıyla film içerisinde tanıdığımız o ses oyunda da yerine alıyor."



    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]
    RoboCop: Rogue City [PC][ÇIKTI]www.bolumsonucanavari.com
    Hayranların Sevdiği RoboCop Karakteri Rogue City ile Geliyor: İşte Tüm Detaylar
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hayranlarin_Sevdigi_RoboCop_Karakteri_Rogue_City_ile_Geliyor_iste_Tum_Detaylar-118484.htm




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.