Şimdi Ara

RKS RT 250 ENDURO CROSS HAKKİNDA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rks RT 250 alma arefesindeyim. Mondial x-treme 200i alacaktım bir iki tanesine gidip baktım hem malzeme kalitesini beğenmedim hem vites göstergesi ile benzin ibresi yok. O yüzden başka bir RT 250 motara gidip baktım ve beğendim. 15500 e anlaştık 2 ay önce almış adam ve 3 bin kmde.

    Sizce mantıklı mı? Yaptığım sey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Rks motorları bu paraları hak eden motorlar değil. Malzeme kalitesi içine sindi ise al derim çünkü piyasa ortada. Enjeksiyonlu bir model. Kara düzen bir motor değil en azından. Tarz olarak bunun dışına çıkar mısın bilmiyorum fakat bu paralara küba superlight 200 alabilirsin. Biraz daha kendini kanıtlamış ve belli başlı kronik sorunların dışında problemi olmayan bir motor. Çinliler konusunda kendini kanıtlamamış motorlardan uzak durmak gerek diye düşünüyorum. Ne kadar montajı türkiyede yapılan bir marka olsada kökeni çin. Ucuz işçilik ucuz maliyet mantığı ile piyasaya mal veren firmalar bunlar benim gözümde. Çok beklentin olmamalı. Ben winner 200 almaya niyetlendim fakat gördüm ki satanlar hep düşük kmlerde ve yeni almışlar daha. İnsanlar ne pişmanlıklar yaşıyor da böyle hemen elden çıkarmaya çalışıyor düşünmeden edemiyor insan. O yüzden soğudum ve almaktan vazgeçtim mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbceto35 -- 15 Ocak 2021; 0:32:11 >
  • Maalesef Rks asya asla hiç bir getirdiği motorun arkasında durmuyor. Getirdikten 1 2 sene sonra piyasadan çekiyorlar ne yedek parça sunuyorlar ne bir servis vs. şuan 20 k küsür olmuş o motorun ederi 10 12 k arasıdır. Fakat şu piyasa dolar vs bahane ederek güzelce fiyatları şişirip kullanıcılara iteliyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.