Şimdi Ara

Rito beni seviyor! (Akıl okuyan Rito içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce konusunu açmıştım. Kar topu kostümleri çıktığında Karma'nın kostümünü çok beğenmiştim. İlk hextech sandığı açtığımda kostüm kristali çıkmıştı. Yeni gelen Ay yılı etkinlikleri için çıkan kostümlerde Vi ve Garen'i çok beğenmiştim. İçimden de geçti keşke alabilsem diye. Vi oynamıyorum ama Garen'i sık sık oynarım. Ve yine anahtar düşürür düşürmez yaptığım ilk iş sandık açmak oldu. Sizce çıkan neydi dersiniz? Yine çok mutlu oldum yine çok sevinçliyim.

     Rito beni seviyor! (Akıl okuyan Rito içerir)


    Fakirlik üzerinden konuşacaklar için şimdiden belirteyim, online oyunlara hiçbir şekilde para yatırmıyorum. Rp alacağım fiyata Steam indirimlerinden çok güzel oyunlar alıyorum. Online oyunlara yatırılan paralar tamamen ölüdür. Anlamsızdır. Bir arkadaşım DC Comics'in mobası olan infinite crisis çıktığında çok sevinmiş güzel paralar yatırmıştı kostümler için. Oyun 1,1.5 sene sürdü sürmedi tutmadığı için sunucuları kapattılar. Yalan oldu yani o iş. Neyse arkadaşlar. Tebriklerinizi bekliyor, şansımı kutladıktan sonra hepinize iyi oyunlar diliyorum.







  • Hayırlısı olsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda yine bir fakir avundu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lole para yatıranlara hayret. rp fiyatları ortada, dünyanın parasını yatırsan da 4-5 reporta ban yemeyeceğinin garantisi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.