Şimdi Ara

Riotun çıkardığı karakterlerin en az %75 sinin oynanmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir olay var. Ya riot cidden çok beceriksiz bu karakter tasarımında ya da en azından tr serveri oyuncularında bir şey var.

    Kled
    Aurelion sol
    İvern
    ornn
    senna(biraz belki, oda bir elin parmağını geçmez)
    Kindred
    bard
    kalista
    taliyah

    Ve diğerleri falan filan.

    Riot bu çöplere vakit harcamak yerine veya "nasıl kadın şampiyonların memelerini daha seksi gösterebilirim?" diye debelenip durmak yerine oyundaki sıkıntılara önem gösterse cidden "şampiyon" olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 22 Eylül 2020; 1:5:22 >



  • Öncelikle meta denen bi olay var her patchde yeni kompozisyonlar cikiyor. Senna bard ornn neredeyse her oyunda oynandi bu sene esportta. Herolar çöp değil kendi iclerinde balance ayari yapilmistir. Riot sonucta bir sirket ve hero satmak icin guclendirme zayiflatma yapabilir.
    Grafik tasarimlari konusunda ben de ayni fikirdeyim.
  • Öncelikle meta denen bi olay var her patchde yeni kompozisyonlar cikiyor. Senna bard ornn neredeyse her oyunda oynandi bu sene esportta. Herolar çöp değil kendi iclerinde balance ayari yapilmistir. Riot sonucta bir sirket ve hero satmak icin guclendirme zayiflatma yapabilir.
    Grafik tasarimlari konusunda ben de ayni fikirdeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilmem212

    Öncelikle meta denen bi olay var her patchde yeni kompozisyonlar cikiyor. Senna bard ornn neredeyse her oyunda oynandi bu sene esportta. Herolar çöp değil kendi iclerinde balance ayari yapilmistir. Riot sonucta bir sirket ve hero satmak icin guclendirme zayiflatma yapabilir.
    Grafik tasarimlari konusunda ben de ayni fikirdeyim.
    Hocam e sporu bilmiyorum ama tr serverında genelde hiç görmem bu saydığım karakterleri. Meta diyecem ama 3 4 sene geçti karakterler çıkalı elbet birisinin dönemi gelir oynanırdı

    Tabi pvp yi kastediyorum.




  • Sen oyuna zevk icin bakiyorsun. Ama adamlar nasil fazla para kazanirim diye bakiyor işte. Kostüm satmaya çalışıyor metadaki herolarla. Dedigin gibi herolar var kimsesiz gibi envanterde duruyorlar cidden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son çıkan 10 heroyu saymazsan heroların %95'i açık ama oynadığım adam akıllı 8-10 hero var...
    mid: malzahar, kassadin, veigar, xerath
    jung: vi, udyr, jax, amumu
    sup: bc, morg, brand, naut, lulu

    solo ve adc oynamıyorum mecbur kalmadıkca (adc gelirse reguit atıyorum)

    2 aydır oyuna bile girmiyorum.. 1-2 oyun için girmeye değmez diyorum
  • Harbi aurelion sol neden var ki gereksiz bir şampiyon bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanmayan şampiyonlar var ama saydiklarinin hepsi oynanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 24 Eylül 2020; 8:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patatessiz patso

    Oynanmayan şampiyonlar var ama saydiklarinin hepsi oynanıyor
    Hocam e spor-dereceliyi bilmiyorum ama pvp de hiç görmedim bu karakterlerin oynandığını. Yılda 1 2 kere falan görmüşümdür anca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Eylül 2020; 11:21:42 >
  • Birde eski herolar ile şuan ki herolar arasında dağlar kadar fark var... 150 hero varsa genelde 40-50 tanesi ile oyun dönüyor cidden inanılmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl bir metadırki 3 yıldır aynı herolar metada? aynı 40-45 hero arasında dönüp duruyor sözüm ona meta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

    Nasıl bir metadırki 3 yıldır aynı herolar metada? aynı 40-45 hero arasında dönüp duruyor sözüm ona meta.
    Aynen ne metasından bahsediyorlar anlamadım.

    Elit kesim oynuyor olabilir(e-spor,dereceli vs.) ama 14 yaşındaki furkan oynamıyor bu heroları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 26 Eylül 2020; 12:19:23 >
  • Yanlış tabir her dönem meta değiştiriyor rito sürekli şampiyon havuzundan değişik şampiyonlar öne çıkıyor. Soraka top oynandı bu oyunda dünya şampiyonasında mf supportlar gördük. Sen 120 farklı şampiyonu yıllarca uğraşsan dengeleyemezsin çünkü beş parmağın beşi bir değil. Eğer şampiyonluk arenasında oynamıyorsan zevk aldığın istediğin şampiyonu oynarsın ama tabi gidip yasuo karşısına lux alırsan sorun çıkar orada. Yükselmek istiyorsan metayı takip etmen gerek.
    Her ne kadar oyunun popülaritesi düşse de eskiye göre şampiyonalar da daha çeşitli komplar görüyoruz eski sezonlar da gerçek anlamda 10 şampiyon öne çıkardı her maç onları oynarlardı değiştire değiltire.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 26 Eylül 2020; 20:41:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aurelion Sol cidden hiç oynanmıyor,OTPleri hariç. Bence sağlam buff veya rework yemesi lazım.(Profesyonel arenayı kastediyorum.)
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Aslında dengelemek denildiği kadar zor değil. Rito elinde çok büyük bir veriyi tutuyor ve bunu kullanarak aslında olması gereken dengeyi gerçekçi anlamda verebilir. Mesela Lee sin gibi bir şampiyonun hasarı ile çok daha düz oynanışa sahip Te emo'nun hasarını dengelemek zor olsa da yapılamaz demek doğru değildir. Burada sorunu oluşturan bazı etkenler eşya kısıtlamasının ya da koridor kısıtlamasının olmaması denilebilir. Durum bu bile olsa bunun bile ötesine geçilecek dengeleme unsurları var ama oyuna eklenmek istenmiyor. Gerekçe olarak esneklik gösteriliyor. Oyunu esnek biçimde tutabilme amacını çok güzel anlıyorum. Bunu sorgulamadan kabul eden Rito'yu pek anlamıyorum. Ufak bir caydırıcılık eklense meta alt-üst olur.
    Bu arada senelerdir League of legends anket gönderip ne kadar oynadığım ve oyunu ne şekilde geliştirebiliriz diye sorduğunda en sonda bulunan boşluğa yazdığım metin aşağı yukarı sürekli budur:
    "Mana silen şampiyon."
    Yok ve hala da olmayacak.
    Enerji kullanan, manası olmayan, bariyer gibi çubuğu dolduran şampiyon gelirse ne olacak dediğinizi duyar gibiyim. Çok basit. Bu özelliğini geçici süre bitirecek ya da sadece hasar verecek ama dur bir saniye o da ne! Oyunda mana mı var diyeceğimiz kadar az konuşulan bir konudan söz ettim kusura bakmayın. Karma da bile mana sıkıntısı yaşayamaz oldum. İyi de dürtmeme rağmen.
    Eski rün sisteminde mana dolduran özellikler vardı. Şu an kapasite artışı sağlayan var. Durum olarak mana doldurmaya zaman/altın harcamamızı istemiyor ya da bir iki şampiyon dışında mana sorunu yaşayan şampiyonun olmasını istemiyor. Bütün destek eşyaları mı mana doldurma eşyalarıyla yapılır, bu nasıl bir dengeleme yoludur. Anlaşılması güç. Sona ile sadece mana doldurma eşyaları ile desteklik yapmak mümkün. Ve mananız %80'nin altına inmez. Saçmalık. Başka seçenekler güçlü bile değil. Lich boğan bir tek mantıklı o da benim oyun tarzımda yok. Sonuçta o hasarı vermek için karşunın arkaya yönelmek yerine kendi tarafının içinde kalıp korumak aşırı mantıklı.
    Neyse. Tartışmayı farklı yerden algıladım yazdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • udyr denen birşey var beyler son 3 yılda göremedim

  • worlds 2020 izleyin üst üste 2 maç aynı heroları seçiyorlar. her maç aynı herolar. banlar da aynı pickler de. hiç iş bilmiyor riot

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melanie Thierry

    worlds 2020 izleyin üst üste 2 maç aynı heroları seçiyorlar. her maç aynı herolar. banlar da aynı pickler de. hiç iş bilmiyor riot

    Türk dizisi üretir gibi şampiyon üretiyor riot.


    Kısa vadede kar peşinde mi ne.

  • Arkadaşlar zaten profesyonel arenada en iyi analiz edilmiş, çalışılmış ve güçlü olanlar her daim seçilecek zaten. Bunda şaşılacak bir şey yok. Kazanma şansının %0.01 bile fazla olduğu düşündükleri her şampiyonun üstüne oynayacaklar.


    Oyunu genel olarak inceleyecek olursak, şu mastery zımbırtısı ,<b>"KANKA MAYİNİN NE SENİN KAÇ KAĞ KASTIN"</b> gibi kıyaslamalardan dolayı, herkes 1 şampiyona odaklanıyor. O kişi başka şampiyon oynamaya çalıştığında feleği şaşıyor.


    Eskiye bakacak olursak, daha fazla çeşitlilik var aslında, ama bazı şampiyonları inatla güncellemiyorlar. Güncel olmayan da tutunamıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 27 Ekim 2020; 12:20:20 >
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

    Evet biraz oyle.


    Cok para kazandiklari dogru fakat bu oyunun her yerde reklami var, bir suru serveri var, binlerce calisani var. Ustune yeni oyun projelerine para harciyor suan LoL olmeye basladigi icin. Cok fazla giderleri var.


    O yuzden oyun kalitesini eskisi kadar umursamiyorlar. Bu kadar buyuk sirketler ne kadar zengin olsada buyuklukleri kadar da risk altindadirlar.


    Eskiden de para kazanmayi hedefliyorlardi ama bu kadar degildi.


    Yani burda sirketi savunacak halim yok tabii, fakat adamlar oyunu genel olarak oynansin diye yapiyor. Ne kadar oynanirsa o kadar para kazanirlar, ya boyle daha cok oynaniyor ya da gercekten paraya ihtiyaclari var sanirim  

  • oyunda çeşitlilik yok. düşük seviye yeni başlayanlar falan hep aynı heroları alıyorlar ki bu normal. bazı heroları hem oynaması kolay hem eğlenceli. proların hep aynı heroları alması saçma bence. tüm vakitleri lole gidiyor ama sürekli aynı şeyleri alıyorlar demekki tüm heroları bilseler de bazıları daha iyi ve işlevsel olduğundan sürekli onları alıyorlar. YouTube'da dota2 playoffları var canlı yayınlanıyor. her maç farklı karakterler farklı kombinasyonlar. lolde böyle değil. aynı herolar, aynı Laneler, aynı eşleşmeler, aynı banlar = adc ilk itemi normalden farklı bir item çıkınca spikerler hemen aaaa bunu çıkmış farklı tercih bilmem ne diye şaşırıyorlar. tabi böylesi daha iyi. 10 sene sonra bile tekrar oynamaya başlasanız hiç yabancılık çekmezsiniz. yeni başlayan hemen kavrar. yenilikleri, güncellemeleri takip etmenize gerek kalmaz. herkes ne yapacağını, hangi heroları alması gerektiğini rahatlıkla öğreniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.