Şimdi Ara

'Rijkaard taca çıktı...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taca çıktı

    Jo'nun sakatlığı için Antalyasporlu Yalçın'ı hedef alan Rijkaard, pozisyondaki oyuncunun Şenol Can olduğunu hatırlamayınca büyük bir yanılgıya düştü

    Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın Kayseri deplasmanında maç sonu basın toplantısında Antalyasporlu Yalçın'ı suçlayan sözleri futbol kamuoyunda tartışılıyor. Rijkaard, Jo'nun sakatlığından Yalçın'ı sorumlu tutmuştu. Ancak Jo'nun sakatlandığı 34. dakikada Brezilyalı'yla ikili mücadelede olan futbolcunun Yalçın değil, Şenol olduğu ortaya çıkınca Hollandalı teknik adam için "Taca çıktı" yorumları yapıldı. Antalyaspor Kulübü de Rijkaard'ı "Jo'nun sakatlanmasından Yalçın'ı mesul tutarak futbolcumuzu hedef göstermesini etik dışı buluyoruz" diyerek kınadı. Jo'nun sakatlandığı pozisyonu net olarak hatırlamadığı anlaşılan Rijkaard'ın puan kaybı yüzünden kızgın geldiği Kayseri'deki basın toplantısında kulaktan dolma bilgilerle bu açıklamayı yaptığı ortaya çıktı.

    CANER ERKİN SESSİZ KALDI

    GSTV'de Yalçın'ın ağzını kapatarak Caner'e bir şeyler söylediği pozisyonun da Jo'nun sakatlanmasından önce, 19. dakikada yaşandığı belirlendi. Dolayısıyla Antalyasporlu futbolcunun "Jo'yu bitirdik, seni de bitiririz" ifadesinin bu görüntüde gerçekleşmesi mümkün değil. Ancak bu anda Yalçın'ın, Caner'e ne söylediği ve Caner'in de tüm bu yaşananlar hakkında neden sessiz kaldığı merak konusu.

    NE DEMİŞTİ?

    Kayserispor maçının ardından katıldığı basın toplantısında sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Frank Rijkaard, "Galatasaray'ın eski futbolcusu" dediği ancak adını anmadığı Yalçın hakkında şunları söylemişti: "Futbolda topa sert olabilirsiniz ama rakibe sert olmak başka bir şeydir. Bu hareketin ardından futbolcuyu sakatlıyorsunuz ve bundan gurur duyuyorsunuz, bu utanç verici bir durum. G.Saray'ın eski futbolcusunun böyle davranması çok ayıp bir durumdur. Burada Antalyasporlu futbolcuyu suçluyorum."




    http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100209/taca_cikti.html?ref=tur_satb

    http://cep.sabah.com.tr/Spor/2010/02/09/taca_cikti


    her hangi bir yorum eklemedim. NTVSpor da mehmet demirkol la fuat akdağ spor servisi programında haberi okuyunca paylaşmak istedim...







  • ne farkeder, sonuç olarak bunlar kasap futbolcular. tamam futbol sert bir oyundur ama bu sadece baros a yada jo ya değil, kaç maçtır izliyorum türkiye kupası maçlarını caner erkin'e resmen kaval kemiğine darbeler geliyor. bunların alayı kasap. kimden para alıyolarsa işlerini iyi yapıyolar

    tamm futbol sert oyundur ama ayak kırma sanatıda dğeildir...
  • antalyada ki tek odun yalçın değilmiş demekki....
  • Şimdi bizim yalancı basın kafasında bir haber uydurdu. Ve ortalığa inandırdı, tabii burada Antalyalı oyuncularında çok sert oynaması etkili oldu.

    Kayseri maçındada Rjkaard basında çıkan bu haberler benimde kulağıma geliyor dedi. Bende bunun doğru olduğunu düşünüyorum dedi. Yani direk olarak Rijkaard, Yalçını suçlamadı. Maçta çok sert hareketlerin olduğu için doğru olduğunu düşünüyorum dedi.

    Şimdi yalancı basın kendi uydurduğu yalanı Rijkaarda atmaya çalışıyor.

    Ben hala Canerin çıkıpta Yalçın bunları söyledi, basında çıkanlar doğrudur demediği sürece inanmıyorum. İnanmamam Antalyanın çok sert oynadığını zannetmediğim anlamına gelmesin.
  • Gereksiz yere Rijkaard'ın çok üzerine gidiliyor bu konu yüzünden. Yalçın'ın Caner'e ne söylediğimi hatırlamıyorum demesi tam bir soru işareti. Ağzını kapatarak söylediklerinin maç içi normal diyaloglar olduğuna inanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.