Şimdi Ara

RGB'den nefret edenler için 'Corsair 110R incelemesi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "nefret" Hmmmmmmmm

  • yine de büyük bir kasa. kostak ve ucuz birşey arayanlara Deep Cool MATREXX 30'u tavsiye ederim. sonra buna rgb mi takıyorsunuz ne takıyorsanız takın ama tam günümüz sistemlerine uygun bir kasa.

  • Maşallah dediğimiz üç gün yaşıyor. Adama helal olsun, videosu da olsa yanında yazılı, fotoğraflı incelemelerle forum ruhunu yaşatıyor dedik o da yıtıbır modeli incelemelere geçti.

  • 2 aydır 110r kullanıyorum ve o nefret ettiğiniz sesi alıyorum. Sebebi ise 2 2.5 inç ssd ve 2 3.5 inç hdd kullanıyorum. 2 tane hdd çalışırken maalesef titreşim sesi alıyorum. Kasanın yan panel vidaları ise oldukça sıkıntılı. Arkadaşım için td500 kasa aldık hem ön camın sökülebilirliği hem kapağın açılabilirliği çok daha iyiydi. Ben kasayı aldıktan sonra 3 tane 140lık arctic p14 aldım. Birini standart gelen egzoz fanına ek olarak tepeye egzoz konfigurasyonunda yerleştirdim. Diğer ikisini ise öne taktım. Bu kasaya 3 tane 120lik öne takmak için almayın. Zira 3. 120lik hdd kutusuna üfleyecektir. Aynı zamanda 280lik radyatörün de üstünü yine ön tarafa takmanızı önermem. Zira hem hdd kutusu hem gpu boyutu olarak sıkıntı yaşamanız sebep olacaktır. Kasa içinde alttan bir hava girisi olmadığından ön paneli açsanız bile gpu sıcaklığı değişmeyecek olup cpu sıcaklığınız bir 10 derece asağı inebilir. Kasamda R5 3600ü 4.35ghzde xfx rx5700 dd ultra gpuyu ise stok olarak kullanmaktayım. Far cry 5, assetto corsa gibi oyunlarda gpu sıcaklığı 80 derecelere yaklaşırken cpu sıcaklığı oyununa göre 75 80 derecelerde dolaşmakta.o yüzden gpu cpu güç tüketimi 270w (sistemden) üzerinde çeken sistemler için bu kasayı pek önermem.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: brokengineer

    2 aydır 110r kullanıyorum ve o nefret ettiğiniz sesi alıyorum. Sebebi ise 2 2.5 inç ssd ve 2 3.5 inç hdd kullanıyorum. 2 tane hdd çalışırken maalesef titreşim sesi alıyorum. Kasanın yan panel vidaları ise oldukça sıkıntılı. Arkadaşım için td500 kasa aldık hem ön camın sökülebilirliği hem kapağın açılabilirliği çok daha iyiydi. Ben kasayı aldıktan sonra 3 tane 140lık arctic p14 aldım. Birini standart gelen egzoz fanına ek olarak tepeye egzoz konfigurasyonunda yerleştirdim. Diğer ikisini ise öne taktım. Bu kasaya 3 tane 120lik öne takmak için almayın. Zira 3. 120lik hdd kutusuna üfleyecektir. Aynı zamanda 280lik radyatörün de üstünü yine ön tarafa takmanızı önermem. Zira hem hdd kutusu hem gpu boyutu olarak sıkıntı yaşamanız sebep olacaktır. Kasa içinde alttan bir hava girisi olmadığından ön paneli açsanız bile gpu sıcaklığı değişmeyecek olup cpu sıcaklığınız bir 10 derece asağı inebilir. Kasamda R5 3600ü 4.35ghzde xfx rx5700 dd ultra gpuyu ise stok olarak kullanmaktayım. Far cry 5, assetto corsa gibi oyunlarda gpu sıcaklığı 80 derecelere yaklaşırken cpu sıcaklığı oyununa göre 75 80 derecelerde dolaşmakta.o yüzden gpu cpu güç tüketimi 270w (sistemden) üzerinde çeken sistemler için bu kasayı pek önermem.

    ses muhabbetini ben silikon vida ile çözdüm.





  • Şahsen şu yan camın üstünde vidaları bulunan kasalardan artık nefret ediyorum. Ayrıca üst kısımdaki küçücük fan yuvası nedir öyle? Ben 1 aydır aldığım Sharkoon TG6 aldı kasayı kullanıyorum. İlk başta şüphelerim olmasına rağmen iyi ki aldım diyorum. Üstündeki fanlar hem sessiz, hem şık. Bu kasanın fiyat segmentinde bu kasaların hepsini rahatlıkla tokatlayacak kalitede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrdunya -- 1 Temmuz 2020; 10:8:21 >
  • inceleme için teşekkürler ama çok gereksiz bir başlık olmuş

  • Sade bir kasa havalandırma konusunda yetersiz gibi görünüyor önü mesh bir yapıda olsaymış daha iyi olabilirmiş

  • Burak, pleksi çok pahalı olduğu için kalitesiz şeffaf plastik kullanıyorlar. oda çabuk çiziliyor zarar görüyor. şuan cam daha ucuz.

  • rgbden nefret edenler içinse neden şeffaf yan panel?

  • o kadar monitöre para veriyorsun ve kasadan veya fareden falan gelen ışık monitörde yansıma yapıyor ve görüntü kalitesini düşürüyor ayrıca gözü yoruyor göz sağlığı için kötü ve bunun için fazladan para vermek zorunda kalıyorsun içindenizde şoparlık yoksa veya hava atma istediği yoksa gereksiz bir özellik rgb den nefret etmiyoruz ama gereksiz olarak görüyoruz.
    not: görüntüsünü sevip alanlara lafım yok klasik bir lafı diyeceğim "zevkler ve renkler tartışılmaz"


    rgb negatif özellikleri:
    -fazkadan masraf
    -fazladan güç tüketimi
    -göze zararı
    -monitörde yansıma yapıp görüntü kalitesini olumsuz etkilemesi(mat ekranlarda bile yansıma yapıyor)
    -kötü görüntü(kişiye göre değişir)

    rgb pozitif özellikleri:
    -iyi görüntü(kişiye göre değişir)
    -hava atmak(kişiye göre gereksiz)

    RGB'den nefret edenler için 'Corsair 110R incelemesi'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BunuAnanaSorsanaDelikanl -- 2 Temmuz 2020; 17:40:11 >




  • "500 liralık kasaya 800 liralık sıvı soğutma bnece saçma" senin mantığa göre kasalar 3000-4000 TL den başlaması gerekiyor herneyse başlıkta sıkıntılı zaten sen eniyisi kulaklık falan incele

  • asus o kadar size sponsorluk yapıyor asusun rog helios kasasını bir incelemediniz bu kasayı incelerseniz makbule geçer

  • Aslında kalitesiz olup yeter ki RGB fan olsun demek yerine, daha sessiz ve daha iyi soğutan fanların olduğu ve istendiği taktirde kasanın içinin aydınlatıldığı bir kasa olması bana biraz daha mantıklı geliyor.

  • 550 liralık bir RGB kasaya sahibim ve her seferinde bakınca haz alıyorum.

    En ucuzunu alırsanız o RGB göz de bozar. Göz de yorar. Kötü de gözükür.

    Ayrıca bana göre kasa camlı ve RGB li olmalı. RGB olmasa bile tarz bi cam şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende spec 05 kasa var. Gayet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.