Şimdi Ara

Returnal (2023) PC ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Sayfası


    Returnal (2023) PC ANA KONU
    Returnal (2023) PC ANA KONUstore.steampowered.com
    Returnal™ on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1649240/

    Bu şekil değiştiren dünyaya zorunlu iniş yapan Selene, kaçışı için antik bir medeniyetin çorak topraklarını aramak zorundadır. Bir başına kalan Selene, kendini canını dişine takarak hayatta kalmak için mücadele ederken bulur. Tekrar tekrar yenilir, öldüğü her sefer yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır. Hızlı ve acımasız oyun boyunca gezegen her döngüde değişirken, kullandığınız eşyaların da değiştiğini göreceksiniz. Her döngü, sizi sınırlarınızı zorlamaya ve dövüşe her seferinde farklı bir stratejiyle yaklaşmaya iten yeni kombinasyonlar sunar.


    Göz alıcı görsel efektlerle hayat bulmuş, çürümekte olan dünyanın karanlık güzelliği, tehlikeli sürprizlerle dolu. Çetin ve birbirinden oldukça farklı ortamlarda geçen, mermi cehenneminden gücünü almış yüksek riskli çatışmalardan, dudak uçuklatan sürprizler ve değişimlere kadar uzanan birçok şey sizi bekliyor. Gizemin her an peşinizde olduğu, merhamet bilmez bir yolculukla kendi yolunuzu keşfedecek ve o yolda mücadele edeceksiniz. Returnal’ın aşırı derecede yeniden oynanabilirlik için tasarlanmış yöntemsel dünyası, sizi mağlubiyet karşısında yaralarınızı sarmaya ve her yeniden doğuşla birlikte yeni ve gelişen zorlukların üstesinden gelmeye davet ediyor.


    Returnal (2023) PC ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/returnal/ Housemarque’s award-winning roguelike shooter arrives on PC early 2023. Break the cycle… on PC. #returnal
    https://www.youtube.com/watch?v=0iNGNYuR5_8&feature=youtu.be


    Returnal (2023) PC ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/returnal/pc/ Returnal comes to PC on February 15, 2023 – learn about some of the new features coming to the PC version and pre-purchase now. #returnal
    https://www.youtube.com/watch?v=OKZV00Esu54&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 8 Ocak 2024; 0:14:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Eleştirmenlerden övgüler almış oyun pc'ye geliyor demek. Playstation da save sorunu vardı bi ara umarım PC de yoktur.

  • rez

  • Ana konu hayırlı olsun. Returnal, bence PS için keyifli ama pek çok tasarımsal hataya sahip bir Hades klonuydu. Oyun pek çok yerinde ki keklik ve fazla zorluğu sebebiyle oyuncuyu içinde tutamıyordu. Bu sebeple ki oyunu bitirmeyi geçtim yarısına gelen kişi sayısı bile yerlerde sanırım. Yine de PC de denenir, pek tabi ilaçlı olarak yoksa bu oyuna 600 TL (belki çıktığında 1600 de olabilir :D ) verilmez.

  • Öncelikle hepimize hayirli olsun . Bekldigim oyundu :) Güzellikle gelsin.

  • Arcade tarzında olmasa, uzayda geçen gerilim dozu yüksek hikayeli, daha güzel bir oyun yapılabilirdi. Bu da Forspoken gibi bir oynanışa sahip ama Forspoken çok daha güzel bir oyun. Insomniac Games keşke Wolverine'den sonra farklı IP'lere yönelse, Sony oyunları içinde Naughty Dogs haricinde, çoğundan güzel oyun yapma potansiyeline sahip bir yapımcı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Aralık 2022; 10:49:52 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun Forspoken ve Insomniac ile hiçbir alakası yok hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Forspoken ile Returnal'ı benzer dövüş sistemi ile oynanış açısından değerlendirdim, hikaye tema olarak değil.


    Üstü kapalı şekilde Returnal'ı beğenmediğimi, Spiderman'in yapımcısının benzer temalar ile çok daha iyi oyunlar yapabileceğini kasdettim. Returnal'ı Insomniac Games yaptı gibi birşey mi dedim ben.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Aralık 2022; 23:27:51 >
  • save sistemi gıcıktı oyunun, Plus ile bedava oynanmasına rağmen sarmadı. Ama save sistemini trainer ile pc de halledersek tekrar oynarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem gereksinimleri tam bir fecaat...


    "Sistem gereksinimlerine bakıldığında, bilgisayar oyuncularının minimum 16 GB RAM ile Intel Core i5-6400 veya AMD Ryzen 5 1500X'e ihtiyacı olacak. Sony, NVIDIA GeForce GTX 1060 ve AMD Radeon RX 580'i gerekli minimum GPU'lar olarak listeledi.

    Yayıncı, 32 GB RAM'e sahip bir Intel i7-8700 veya AMD Ryzen 7 2700X ve bir NVIDIA RTX 2070 SUPER veya AMD RX 6700 XT kullanmanızı önermekte."



    Returnal (2023) PC ANA KONUm.bolumsonucanavari.com
    Returnal'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Returnalin_PC_Sistem_Gereksinimleri_Aciklandi-116151.htm




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    32 gb ram baya ilginç duruyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 Şubat’ta geliyor.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

    Returnal (2023) PC ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 18 Ocak 2023; 19:27:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps çöpleri tek tek PC'ye geliyor paranın köpeği olmak deyiminin vücut bulmuş halidir sony




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanWinters -- 18 Ocak 2023; 20:4:31 >
  • Pc'ye getiriyorsun.. 23 dil var.. Dünyada sadece TÜRKÇE dili ciddiye alinmamiş.. Bu sahneleri gördükce deliriyorum.. Artik Türkçe dil güncellenmesi almayan oyunlara inat. Korsan Bayragini kaldiriyorum. Beter olun! :v




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 18 Ocak 2023; 20:25:4 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Türkçe dil desteğinin en gerek olmadığı oyunlardan. Toplasanız 1 sayfa cümle ya var ya yok 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Aslinda sorun tam olarak oyunun Türkçe olmamasi degil.. Sorun Türkiyenin Projenin içinde Kapkara kalemle karalanmiş olmasi. Dikkat cekmek istedigim buydu... Listeyi tararsaniz... ne demek istedigimi anlarsiniz :)

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyunu ps da platinledim, 430 saatim var oyunda. Hikaye ve ilerleyiş açısından çok merak ettiren bir yapısı var ve türkçe gerekiyor. Yine oyunu anlayıp kavraması adına türkçe bence şart.

  • nier kullanıcısına yanıt

    Helal olsun hocam. Sanırım cidden oyunu seven az kişiden birisiniz.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Hayatımda hiç roguelike oynamadım hocam, hele bu oyunu oynamayı asla düşünmedim. Ps tanıtım videolarını izleyince bu oyunun olduğu sekansları geçiriyordum siz düşünün. Sonrasında “çok zor” “oynanmaz bu” gibi tabirler geldi oyun için, zaten oynamayı düşünmüyordum tuzu biberi olmuştu oynamamak için. Alkolü fazla kaçırdığım bir gece ne olduysa sipariş vermişim oyunu,😂 Neyse denemek için 10-15 kere oynadım zor geldi epey. Sonrasında boş anlarımda sürekli denedim denedim sonra epey alıstım oyuna. Oyunda ölmek en başa dönmek gibi şeyler can sıkıcı evet ama alıştıkça oyunda güçlenmeyi de kolaylaştırabilir duruma geliyorsun. Güçlendiğin zaman oyunda el pratikliği ile oyunu rahat bitirebilirsin de. Ben bir noktadan sonra ölmeyi sevmeye başladım, çünkü her döngü yeni farklı güçlendirmeler silahlar farklı harita ve farklı strateji demek oluyor o açıdan aşırı zevkli. Ben hemen bitmesin diye yavaş yavaş oynadım, hatta yabancılar ve bir kaç arkadaşımın oyunu bitirmesi için co op modunda yardım da ettim. Şimdi oyun bitti ama tower of syphus dlc kule modlarını hala oynuyorum büyük zevk alarak. PC kısmında olan arkadaşlar için söylüyorum çok şanslısınız, mutlaka ama mutlaka bu oyuna şans versin. Oynadığım en iyi roguelike shooter aksiyon oyunlarından birisi. Eğer crossplayer co op yardım imkanı olursa da seve seve yardıma gelirim :)

    Returnal (2023) PC ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.