Şimdi Ara

Return to Monkey Island Çıkış Yaptı !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevilen adventure oyunu Monkey Island'ın yeni oyunu çıkış yaptı ve Steam'de çok olumlu yorumlar alıyor. Eski nesil, yeni nesil adventureciler tarafından da beğenilmişe benziyor. Oyun maalesef resmi Türkçe altyazı ile gelmedi. Ya bu firmalar Türkçeyi niye şeylerine hiç takmıyorlar ya bu konu canımı çok sıkmaya başladı artık arapça bile öncelikli dil haline geldi. Neyse oyunun Türkçe'ye kazandırılmasında fayda var. Umarım kaliteli bir Türkçe yama ile çevrilir. O kendini biliyor Zeragorn'u göreve davet ediyorum. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 20 Eylül 2022; 17:13:24 >



  • yeni monkey island şerefine seriye baştan başladım. çok güzel oyun ya böylesi az bulunur. forumdaki pubg, valorant, lol oynamaktan beyni pelteye dönmüş tayfa anlamaz tabi böyle oyunlardan.

  • Ben ilk günden aldım,muhteşem olmuş,Ne varsa eskilerde var abi...Oyun yok zaten oynayacak.

  • Eski tarz yoğun bulmacalı Adventure türü oyun oynamak ve bu oyunları hilesiz hurdasız bir şekilde %100 bitirmek insanda akıl ister, zeka ister, beyin ister onun için bu tarz oyunları sevenler nitelikli özel oyunculardır. Bir de şu oyuna kaliteli bir Türkçe yama kazandırsak tadından yenmeyecek. İngilizce veya bir başka yabancı dil bilen var bilmeyen var. Şimdiden söylüyorum translate çeviri yapacaklar bu oyuna sakın ha bulaşmasınlar.

  • Merhabalar,


    Oyunu kurdum çok kısa oynadım ve beğendim. Kaç satırlık bir çeviri olacak diye bakmak istedim ama açamadım dil dosyalarını. Yabancı sitelerde falan birileri yöntemini bulup paylaşana kadar beklemek gerekecek sanırım.

  • Zeragorn kullanıcısına yanıt

    Sağlık olsun. Elbet gün gelir ve dil dosyaları da açılır. Aramızda dil dosyalarını açmakta uzman olan yazılımcı arkadaşlar var ayrıca yabancı forumları da takip edip bu işi nihayete erdirebiliriz. Zaman her şeyin ilacıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeragorn kullanıcısına yanıt

    Hocam ben dosyayı açmayı başardım text dosyalarına ulaştım ama tek tek ayıklamak gerekiyor sanırım (henüz nasıl tekrar paketlenceğini bilmiyorum)


    ThimbleweedParkExplorer0.4 beta olan sürümünü derleyip çalıştırmanız gerekiyor textler Weird.ggpack1a dosyasının içinde





    github
    bgbennyboy/Thimbleweed-Park-Explorer
    https://github.com/bgbennyboy/Thimbleweed-Park-Explorer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandorabox -- 30 Eylül 2022; 12:57:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.