Şimdi Ara

Reşit olmayan kızın kendi rızası ile kaçması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sevdiğim kızı babası başkasına verecek kız 17 yaşında ben kızı rızası ile kaçırsam ceza yer miyim veya ne kadar yerim?

    Acil yardım edin kız elden gidiyor!




  • Evet cezalandırılırsın. Rızası ile de gelse çocuğu evde tutman suç. Yok ben ille de kaçıracağım diyorsan da velisini ya da yetkili makamları haberdar et ki ceza alma. Muhtemelen senin yaşın da büyük değil. Bir avukat olarak aşağıya olası bir senaryo bırakıyorum, ne yapacağını var sen düşün, hayatın genç yaşta heba olmasın. Bu yazdıklarımın olma ihtimali çok yüksek, duygularını bir kenara bırak ve oku.

    Kızı kaçırırsın, kız ve sen ailesi tarafından evlenme vaadiyle ikna edilirsiniz, kız evine döner. Ardından ailesi kızın aklına girer ve kız senden vazgeçer. Hakkında zorla kaçırma ve cinsel istismardan dava açılır. Eğer kız bir şekilde bekaret zarına sahip değilse senin bir cisim ile veya cinsel ilişkiye girmek yoluyla buna sebebiyet verdiğini aile baskısıyla mahkemede söyler. En az 16 sene hapis cezası alırsın ve hayatın mahvolur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 21 Ekim 2020; 22:40:23 >
  • kızı kaçırırsan başın ağrır , onun yerine istersen git savcılığa şikayette bulun 18 yaşından küçük reşit olmayan kızı zorla evlendiriyorlar diye en azından kanun yanında olur. kimseyi zorla evlendiremezler. kız nikah sırasında istemiyorum dese kafi veya gidip devlete sığınabilir. kesinlikle ailesine vermezler.18 yaşına girincede evlenebilir istediğiyle.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.