Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
11
Favori
29.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Resident Evil 3: Nemesis Remake

    RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Resident Evil 3 | Duyuru Fragmanı | PS4



    -

    YouTube kanalı Spawn Wave ve haber sitesi Video Games Chronicle'ın raporlarına göre Capcom Resident Evil 3: Nemesis'in remake versiyonunu 2020'de çıkaracak.

    Spawn Wave—ki bundan önce FromSoftware tarafından geliştirilen Elden Ring'i resmi duyurudan önce bildiren kişi—Resident Evil 3 remake'in geliştirilmekte olduğunu ve gelecek sene çıkacağını rapor etti. Ardından Video Games Chronicle da Spawn Wave tarafından paylaşılan bilgilerin kendi kaynakların öğrendiği bilgiler ile uyuştuğunu belirtti.

    Daha fazla bilgi açıklanmadı. The Game Awards 2019 etkinliği yaklaşıyor. Resmi duyurusunu orada görebiliriz.

    Bu, Resident Evil 3: Nemesis remake hakkında ortaya çıkan ilk söylentiler değil. Daha önce de birkaç kere oyunun çıkacağı ve geliştirilmekte olduğu bazı kaynaklar tarafından ortaya atılmıştı. Zaten Capcom da yaptığı açıklamalarla geleceğinin sinyalini vermişti.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Resident_Evil_3_Nemesis_Remake_2020de_Cikacak-97572.htm

    -

    Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020 (PS4) / 13 Haziran 2022 (PS5)
    Dağıtıcı: Capcom
    Geliştirici: Capcom

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/278662-resident-evil-3
    https://www.metacritic.com/game/playstation-4/resident-evil-3

    Resmi Site:https://www.residentevil.com/3/us/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Temmuz 2022; 17:13:55 >







  • Kusura bakmayin da RE2 çok iyi bir oyundu. Metacritic ve oyuncuların dünya genelindeki yorumlar bunu gösteriyor.Bir Remake nasıl hem eski fanlara hem de yeni nesile hitap eder gerçekten ders niteliğindeydi. Boyle bir nesilde oyun 1 sene de 5 milyon sattı. 2019'un en başarılı oyunuydu. Çok net bu. Bu oyunda göreceksiniz, 2. oyunun üzerine çok şey katacak. Ve söylenenlere göre, 2. oyuna göre yapım aşaması çok daha temiz ve sağlam olacakmış. Bekliyoruz!
    Bilmediğin konularda sallamaktan vazgeç artık

    Resident Evil 3 ü Platinum stüdyosunun eski çalışanlarının kurduğu M-Two yaptı. Stüdyo Capcom ile içli dışlı olduğundan yapımcı otomatik olarak Capcom'un kendisi olarak geçiyor

    Gel gelelim Final Fantasy 7 'yi Square Enix'in ana stüdyolarından Square Enix Business Division 1 yaptı.

    İki stüdyonun birbiriyle alakası bile yok.

    Geçen sefer de yine MGS 1 ve aynı oyunun remake i olan MGS Twin Snakes konusunda salladın tutmadı. Üstüne tamamen alakasız olan Ninja Gaiden Sigma örneğini verdin. Yine batırdın

    Kimin fake isin bilmiyorum da, saçma sapan yalan yanlış bilgiler verip insanları yanıltma. Bilmediğin konular hakkında atıp tutyorsun sürekli bu başlıkta
    Yahu adamlar bir sürü bölümü çıkarıp atmış oyunun başında nemesis'i karşımıza dikmiş. Karşılaştığımızda çıkan savaş veya kaç seçeneğini koymamışlar. Bariz aceleye gelmiş yarım yamalak çıkarılmış işte.Nemesis'in dönüştüğü o hunter gibi garip ucube şekiller rezalet. Bulmacaları yok etmişler. Hikaye'yi neredeyse kompole değiştirmişler. En azından Nightmare zorluk'da bi ribbon koysalardı ona bile tenezzül etmemişler.

    Ama bu kadar eksiye rağmen artık bu tip oyunlar yok gibi birşey. Yine de oldschool oyuncular için ilaç oldu bu remake'ler. Herşeye rağmen alınıp oynanır...
    Almasınlar burdan söyluyorum
    Eski RE3 tadı alacağım diye bekleyen RE2 Remake gibi beklentim var dıyen almasın
    Amaç oyun olsun oynarım ne olsa oynarım dıyen varsa kımse kımseyı ayıplamaz.
    Forumlar insanları uyarmak için var ve biz uyarıyoruz
    Az para değil
    Beklentiniz RE2 remake gibi ise asla almayın
    Bu re3 remakeyı sırf re remake ve re3 klasık oyunu beklentısı içinde olan binlerce insan var
    Bırakında uyaralım. Para verecek adamlar
    Sizi bağlayan ne
    Bazıları çok beğenmişler tekrar ediyorum bunların bir tanesi bile eski oyunu oynamamış Kişiler. Eski oyuna laf edenlere önerim şudur gidip yeni ve eski oyunun metacritic puanlarını karşılaştırsınlar kendileri değerlendirme yapamıyorsa bari uzman puanlarına baksınlar. Eski oyunla alakası olmayan birinin bu oyuna iyi söylemesi bir değerlendirme değildir.
    Yazmayayım diyorumda yapilan yorumlara bakinca duramıyorum.

    Arkadaşlar eski RE 3'ü oynayan ve oynayanlar adına konusmak gerekirse anlaşamadığımız bir nokta var. Siz oyun güzel diyirsunuz olaya grafik, oynanış, aksiyon tarzında bakıyorsunuz. Biz buna birsey demiyoruz zaten. Anlaşamadığımız nokta bu RE 3 ilk RE 3'e KÖKLERİNE SADIK KALMAMIŞ diyoruz. Re 2 Remake ilk re 2 ile senaryo işleyişi bakımından sırıtmamiş birebir yapmışlar helal olsun cok begendik diyoruz Re 3 remake yapıyorsan nerede o eski oyunun ihtisami gezdigimiz yerler karakterler vs vs diyoruz. Begenen arkadaşlar oyuna yuzeysel baktığınızı düşünüyorum. Bu oyun Re 3 remake diye çıkıyorsa hele birde oyuna Nemesis'i koyuyorsan ben birinci oyundan esintiler gormek isterim. Ilk oyunu oynamanız imkansız ya da oynamadiysaniz grafik vs gozetmeyin alın oynayın. Veya youtubedan izleyin.Senaryo nasıl icimize işletilmiş nasıl o heyecanı o duyguyu yasamisiz anlayabilirsiniz. Ben bu oyunda senaryoyu kullanicilara isletebildigini dusunmuyorum. Adam ciksin vur birkac yerde kovalamaca sonra nemesile savas bitti. Bu mu yani koca Re 3 !!! Brad dedigimiz adamın bile bir hikayesi vardı ama burada kara gürültüye gitti halbuki ilk oyunda öldürülmesi nasıl öldüğü (ki nemesis tarafından öldürülüyor) oyle guzel yapılmıstıki bende o yarattıgi heyecan korku anlatamam. Nemesis'in ihtisamlı girisini soylemiyorum bile. Ayrıca ben daha cok bulmaca beklerdim ama yok. Full aksiyona dayalı basit bir resident evil bu. Bunun adını re3 koymaları dusuk puan alinmasınim birinci sebebi. Karakter jill olsun nemesis deil o baska bir yaratik olsun oyun cok guzel deriz ama re3 bu degil. Bircok guzel mekanın kaldirilmasi hikayenin ince ince islenmesi yok. Bu oyun bu yuzden elestiriliyor. Oynanis grafik eski teknoloji ile gunumiz teknolohisini kiyaslama derdinde degiliz. Bana kalirsa oyle bir oyun yapilirdıki vay bee nefis olmus derdik 20 yıl onceki imkanlarda bu yapıliyirsa simdiki imkanlarla hayli hayli yapılirdi. O donemin senaristi yoksa yerine gecenler de makyajlamis ozenmemis yapmislar. Ilk re 3 e o sacma grafikli oyuna 10 uzerinden 10 veririm bu oyuna harika grafigi olmasina ragmen 10 uzerinen 6 veririm. Fark burada.
  • Harika haber, ne varsa eski efsane oyunlarda var.Günümüzde ara sıra çıkan Star Wars gibi kaliteli oyunları bir kenara bırakacak olursak Souls ve türevi oyunlardan ,multi fps oyunlarından dolayı oyun dünyası oldukça monoton bir hale geldi.
    Böyle atmosferiyle,müzikleriyle,sürprizleriyle insanı içine çeken oyunlar ,günümüzde de yapılmalı.Sırf bazıları oyun içerisinde eziyet çekmekten hoşlanıyor diye etrafı ,kopyala yapıştır oyunlarla doldurmanın anlamı yok!!
    Darısı ,Dino Crisis ve Silent Hill gibi oyunların başına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşı karışır.
  • Benim için çok özel bir oyun bu, çocukluğumu ergenliğimi hatırlatır bana. Staarssss sesini duyduğumda ki heyecan ve paniği dün gibi hatırlıyorum. Re2 remake i yeni alıp henüz oynama fırsatı bulamasam da çok iyi olduğunu biliyorum. Umarım bu oyun çıtayı daha da yukarıya taşır...
  • Efsane oyunumuz geliyor yerimizi alalım.
  • Oyunu hızlı bitirince farklı eşyalar açılıyordu. Güzel günlerdi.
  • Sonunda geldi demek beklenen haber hadi hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 3 Remake Görseli PlayStation Store'da Göründü

    Resident Evil 3 remake kapak görselleri PlayStation Store üzerinde göründü.

    RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]


    RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]


    FromSoftware tarafından geliştirilen Elden Ring'i resmi duyurudan önce bildiren kişi Spawn Wave ve haber sitesi Video Games Chronicle, geçtiğimiz hafta Resident Evil 3 remake'in 2020'de çıkacağını söylentisini ortaya attı.

    Ardından oyunun basınının en güvenilir sitelerinden biri olan Eurogamer'ın kaynakları da oyunun varlığını doğruladı.

    Resmi duyurunun The Game Awards 2019'da gelmesini bekliyoruz. The Game Awards 2019 canlı yayını 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitch, Mixer, Facebook ve Twitter üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_3_Remake_Gorseli_PlayStation_Storeda_Gorundu-97764.htm




  • Harika haber.Nemesis varken Mr.X'te kimmiş.
    Konami'de Capcom'u örnek alıp Silent Hill 1 gibi efsane bir oyunu keşke baştan yapsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 3 Aralık 2019; 21:37:29 >
  • çıkış tarihi tahminlerini alalım
  • RE2 den sonra ve RE2 nin başarılı Remake satışından sonra bu oyunu yapmasalardı çok büyük hata ederlerdi. Efsane Nemesis ile devam edecek. İnanılmaz heyecanlıyım ulan !

    Çıkış tarihi hakkında ki tahminim de 2020 Haziran
  • Konuya bak yaa re2 den sonra re3 remake de geliyor. Efsane efsane efsane inşallah 2020 sonbahardan önce gelir, heyecanla bekliyoruz ne diyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluk travmam Nemesis! Bu sefer görüşeceğiz oğlum seninle.
  • 21-22 Aralık Jump Festa etkinlğinde CAPCOM RE 3 Remake duyurusunu muhtemelen yapacaktır.
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    17 Haziran 2020
  • Nemesis ne koşardı be koridorlardan üzerimize doğru, kalbim dışarı çıkacak gibi olurdu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bundan 10 yıl önce kim derdi ki, Capcom Resident Evil 2 Remake çıkaracak ve 1 yıl geçmeden de Resident Evil 3 Remake duyurulacak, cidden inanmazdım. Capcom sonunda doğru yolu buldu!
  • Muazzam bir Remake olacaktır şüphem yok.Capcom son dönemlerde kendini buldu umarım bu serinin yeni devam oyunları Resident evıl 6 gibi saçmalamaz resident evıl 7 ile yakaladıkları hava devam etsin yeter.
  • Resident Evil 2 Remake 'den sonra güzel haber geldi. Böyle giderse sırada RE4 remastered var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.