Şimdi Ara

Rent a Car arabasıyla yapılan kazada değer kaybı istenmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam forumdaşlar.

    Kiralık araçla bir kaza geçirdik. Aracın sol kapısı ve çamurluğu değişti. Büyük bir firma, rent a car kaskosu vesaire hepsi var. Tutanağımız imzalarımız belgelerimiz tam.

    Velevki araç değiştirildi kullanımı tamamladık. Sonrasında arayarak xxxx TL değer kaybı istediklerini belirttiler. "Kasko herşeyi karşılıyor dendi bana" dedim. " Evet karşılar fakat bu ekspere danışılarak belirlenen bir değer kaybı, şirket belirlenenden azını sizden talep ediyor zaten" dediler. 1.000 TL depozitomu kartıma iadeyi reddediyorlar. Sözleşmede böyle bir madde olduğunu söylediler fakat bu ödetmek istedikleri tutarı kendilerinin belirlemesi saçma geldi bana. Avukata iletip inceleteceğimi bildirdim. Taksitle vesaire de ödeyebilirsiniz dediler fakat açıkçası tüm masrafı karşılanan arabaya benden üste para istenmesi saçma. Bu durumu tecrübe eden arkadaşlar varsa bir akıl danışmak isterim.

    Teşekkürler.








  • Bir arkadaşım bariyerlere girdi tüm masraflarını karşıladı firma. Belirli firmalar harici yapmamak lazım bu işi işte. Enterprise, garenta, budget vs.


    Edit: öyle bir madde var ise işiniz biraz zor maalesef. Çünkü yazmışlar ve imzalamışsınız. Türlü türlü düzenbazlık ile bu şekilde kandırıyorlar işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmbzkurt -- 26 Ocak 2022; 17:6:6 >
  • Değer kaybı kasko harici bir durumdur ve suçlu siz isteniz istenmesi normal. Bu durumlara örnek bir çok emsal karar var. Dava açabilirsiniz ancak bu durumda emsal kararları gostererek hem daha yuksek ücret isterler ve siz pazarlık şansınızı kaybedersiniz hem de bütün dava avukatlık danışmanlık eksper vs masrafları üstünüze kalır. Dava ve avukat yoluna gitmeden uzlaşarak minimum tuttarı ödemeniz sizin işinize yarayacaktır. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler. Daha önce de başıma bu tarz bir olay geldi ve %100 suçlu iken 5 kuruş talep edilmemişti benden. Bakacağız bakalım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.