Şimdi Ara

Renkli ekrana sahip Mi Band 4'ün yeni görselleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi'nin, Mi Band 4 olarak adlandırılan yeni nesil fitness bilekliği üzerinde çalıştığı söyleniyor. Şimdi ise bilekliğin yeni görselleri internete düştü. Slashleaks tarafından yayınlanan görüntüler Mi Band 4'ün renkli ekrana sahip olacağını doğruluyor.

     

    Ayrıca Bkz.Adobe'den, Creative Cloud kullanıcılarına eski sürümleri kullanmayın uyarısı
    Ayrıca yakında piyasaya sürülecek bileklik şirketin 2018'de sahneye çıkardığı Xiao AI adlı sanal asistan ile birlikte sunulacak. Yapay zekalı asistan hava durumunu kullanıcıya bildireceği gibi evdeki akıllı ev aletlerini kontrol edebilecek.

     


    Bluetooth 5.0 ile gelecek


    Yayınlanan görseller aynı zamanda Xiaomi'nin Mi Band 3'te bulunan fiziksel kapasitif tuşu ortadan kaldıracağını ortaya koydu. Bu da yeni nesil bilekliğin dokunmatik ekran desteği ile gelebileceğini gösteriyor.

     

    Daha önceki sızıntılar Mi Band 3'te mevcut olan Bluetooth 4.2 teknolojisinin Mi Band 4 ile birlikte Bluetooth 5.0'a yükseltileceğini öne sürmüştü. Ayrıca yeni fitness bilekliğinin, kalp atış hızını ölçebilmesi için fotopletismografi (PPG) sensörüne sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.



  • Ben ilk çıktığında ön sipariş ile aldım. Şuan hala kullanıyorum. Havuza, denize, duşa giriyorum sürekli kolumda. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha. Kalp atışlarını doğru ölçüyor. Adımları da öyle. Kalp atışını test ettik. Spor salonunda ki cihazlarla. Yani doğru ölçüyor. Ekranı da yeterli herhangi bir bozulma yok. Sizin kullanma şekliniz yüzünden olabilir arızalar.

    Ben apple’cıyım. Ama xiaomi bileklik konusunda gayet güzel işler yapıyor.
  • Bende 3 vardı. Spor salonunda afedersiniz kıçımdan solurken nabzımı 130 falan gösteriyordu. Aslında 180 civarı iken.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xiaomi ve ürünleri o kadar çok şişirildiki bunun sebebi çok ucuz mu olması yoksa saldırgan bir reklam stratejisi mi var bilemiyorum. mi band 3 deneyimlerim şöyle nabız atışları çok tutarsız boşuna eklenmiş bir özellik, adımlar tutarsız rastgele sayı gösteriyor, ekranı çok kısa sürede bozuldu, rakamlar okunuyor ama beyaz bir arkaplanı var artık, bırakın suya tere bile dayanmıyor her spor sonrası ekran kendine gelsin diye pirince yarım saat yatırmak gerekiyor, kayışları zaman içerisinde eriyor, kopuyor. ayrıca hayatımda deneyimlediğim en kötü müşteri hizmetlerine sahip. bundan önce jawbone kullanmıştım kesinlikle arada klite açısından uçurum var. hayatınızda kalite nedir bilmiyorsanız xiaomi ürünlerini beğenebilirsiniz.

  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    180 nabızla ölürsün hocam naptın sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BBHMMDH kullanıcısına yanıt
    İnterval çalışırken anlık birkaç saniyeliğine çıkıyorum. Sonra normal tempoya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BBHMMDH kullanıcısına yanıt
    220-yaş ın kadar nabız almanda sıkıntı olmaz egzersizde

  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Ben ilk çıktığında ön sipariş ile aldım. Şuan hala kullanıyorum. Havuza, denize, duşa giriyorum sürekli kolumda. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha. Kalp atışlarını doğru ölçüyor. Adımları da öyle. Kalp atışını test ettik. Spor salonunda ki cihazlarla. Yani doğru ölçüyor. Ekranı da yeterli herhangi bir bozulma yok. Sizin kullanma şekliniz yüzünden olabilir arızalar.

    Ben apple’cıyım. Ama xiaomi bileklik konusunda gayet güzel işler yapıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Renkli ekrana sahip Mi Band 4'ün yeni görselleri ortaya çıktı Renkli ekrana sahip Mi Band 4'ün yeni görselleri ortaya çıktı yorumunuzu gördükten sonra hazır nöbetteyim bir deneyeyim dedim sonuç ortada yanlış ölçtüğü zamanlar illaki oluyor ama siz ne kadar doğru yapıyorsunuz bu işlemi yada bileklik ne kadar sabit kolunuzda onu kontrol edin
    Bu arada üst taraf saturasyon alt kısım nabız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAŞMETLİi -- 16 Mayıs 2019; 5:18:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende kulanıyorum gayet memnunum.Havuza da giriyorum,sporda yapıyorum.Ne su kaçtı ne bileklik koptu.Nabzı doğru ölçebilmesi için adam kullanma kılavuzunda doğru pozisyonu göstermiş.Sen tutup antin kuntin takarsan o da nabzını antin kuntin ölçer.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.