Şimdi Ara

Renault2- Renault 2. el işgüzarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    ikinci el araç alırken Renaul2.com u tercih etmemeniz için size başımdan geçen , şark kurnazlığı yaparak insanı geri zekalı yerine koymaya çalışan Renault Bayisinin yaptıklarını anlatacağım.


    İkinci el araç alacağız, sahibinden vb. stielerle uğraşmayalım bir iki fazla verip kurumsal firmadan alalım diye düşünüp renault2.comdan bir Clio beğendik.


    https://renault2.com/ikinci-el-oto-detay/renault-clio-hatchback-1.0-tce-joy-x-tronic-170872 (aracı Renaul2.com da satışa kapattılar)

    Renault2- Renault 2. el işgüzarlığı



    01.06.2021 saat 09:00 da ilanda görünen OTONOVA(ümraniye renault bayisi) ' ya ait telefon numarasını aradım. Kendisi izinli olduğunu söyleyip başka bir numara verdi. O numarayı aradım aracın kendilerinin olduğunu fakat Ümraniye'de değil, Sancaktepe'deki şubelerinde olduğunu söyleyip oradaki ilgili telefon numarasını verdi.

    Sancaktepedeki E... isimli arkadaşla telefonda konuşup bilgi aldım ve aracı görmeye geleceğimi söyledim ve aracı görmeye gittim.

    Renault2- Renault 2. el işgüzarlığı
    Renault2- Renault 2. el işgüzarlığı
    Renault2- Renault 2. el işgüzarlığı
    Renault2- Renault 2. el işgüzarlığı


    Aracı inceleyip , test sürüşü yapıp 155500 Tl ye satıcı ile anlaştım. Bana araçta rehin olduğunu, sisteme giriş yapıp işlemleri başlatacaklarını ve iban bilgilerini yollayacaklarını, paraya ibana yolladıktan sonra rehinin kalkacağını ve satış işleminin gerçekleşeceğini söylediler. El sıkışıp ayrıldık. Buraya kadar herşey normal.


    Anlaşıktan ve satıcıdan haber beklemeye başlamamdan 1 saat gibi bir süre geçtikten sonra E.. isimli satıcı arkadaş aradı ve aracın diğer şubeden satıldığını , kendisinin haberi olmadığını, sisteme girdiğinde gördüğünü vb. palavralar atmaya başladı.


    bu konuşmadan sonra ilanı tekrar incelediğimde ne göreyim, bingo. Aracın fiyatını arttırmışlar. İlana koydukları fiyat üzerinden benimle anlaştıkları meblağ az gelmiş olacak ki 8 bin tl arttırarak ilanı güncellemişler.


    Renault2- Renault 2. el işgüzarlığı


    Telefonda anlaştıktan sonra bana başkla şubeden satıldı dedikleri aracın fiyatını arttıran bu işgüzarlardan uzak durmanızı, benim başıma gelenlerin sizin başınıza gelmemesi için tavsiye ediyorum.


    Firmayı ve durumu Renault'a şikayet ettim ama bir sonuç çıkmadı. İkinci el araç için sözleşme imzalamamışım, birde firmadaki arkadaşlar aracı alacağımı söylemediğimi belirtmiş. Anlaşmamışız sözde.


    Merak eden olursa Renaul2 den kaldırdıkları ilanı kendi sitelerinde hala yayınlamaya devam ediyorlar.



    http://ikinciel.otonova.com.tr/oto-detay/renault-clio-hatchback-1.0-tce-joy-x-tronic-170872




  • anlaştın ?

    kapora verdin mi?

    söz uçar yazı kalır. herhangi bir resmi belge yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 2 Haziran 2021; 17:41:33 >
  • Kurumsal olunca noluyo da siz olayı yanlis anlamissiniz .Onlar da galerici gibi çalışır çok da şey etmemek lazım bknz dod.Sahibind3n alın derim.Guzel deneyimleme olmuş bu aradaRenault2- Renault 2. el işgüzarlığı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 2 Haziran 2021; 17:43:27 >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt

    İşlemi başlatınca ibanlarına tüm paranın yollanmasını istediler. O yüzden kapora talep edilmedi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.