Şimdi Ara

Renault tamamen kapanabilir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar video 2:19 dakika önce izleyin sonra yorumlarinizi yazabilirsiniz...

    https://www.youtube.com/watch?v=FO-TmDc6wUU&app=desktop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • fransız devletinin ortak olduğu markayı nereye kapatıyorlar minareyi çalan kılıfını hazırlar maddi destek verecekler bahanesi hazır pandemi nedeniyle destek olduk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emir.ksk

    fransız devletinin ortak olduğu markayı nereye kapatıyorlar minareyi çalan kılıfını hazırlar maddi destek verecekler bahanesi hazır pandemi nedeniyle destek olduk
    Valla iki hafta kadar once de reno yetkilisi aciklama yapmisti sadece elektrikli araclara yonelecegiz diye megane uretimden kallkacak muhabbeti de vardi yeni arac alacak olanlar bunlari dusunsun onemli gelişmeler bunlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa için stratejik öneme sahip bir marka. Bende gerekirse devlet desteğiyle ayakta tutacaklarını düşünüyorum. Birileri hisseleri almak istiyorda olabilir.Hisselerin fiyatı yükselmesin,başkaları almasın, ensesi kalın agalar ucuza kapatsın diyede böyle haberler çıkarılıyor olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 27 Mayıs 2020; 2:41:59 >
  • Alman hava yolları şirketi Lufhansa için Alman devleti 9 milyar avroluk kurtarma paketini onaylamışken Renault gibi stratejik bir firmayı Fransa hiçbir şekilde batırmaz. Üstelik Renault için 5 milyar avrodan bahsediliyordu. Fransa demek Renault demek, PSA demek. Futbol nasıl sadece futbol değilse otomobil de sadece otomobil değildir. Dünyada otomotiv markasına sahip çok az ülke var. Kurulması, ayakta tutulması çok zor olan şirketlerdir otomotiv şirketleri. Fransa asırlık şirketinin batmasına göz yummaz. Son 20 yılda İngiliz Rover, İsveçli Saab ve 2008 krizinden sonra General Motors bünyesindeki Oldsmobile gibi birkaç firma dışında batan otomotiv firması hatırlamıyorum ki Renault söz konusu markalarla karşılaştırılamayacak kadar büyük ve güçlü bir firma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 27 Mayıs 2020; 3:45:22 >
  • https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/fransa-ekonomi-bakani-duyurdu-dunya-devine-soguk-dus-41523865

    Renault hükümetin hissesi sadece yüzde 15 ekonomi bakani tek kurtulusun elektrikli araclara yonelmek olduğunu soyluyor 5 milyar euro acil destek istiyorlar onaylanmamis durumda gecen yila gore satislar cok kötü durumda olağanüstü bir donemden geciyoruz hicbirsey belli olmaz koskaca volvo Çinliler tarafindan satin alinmisti bir de soyle bir durum var renault sadece Turkiyedeki satislarina aldanmamak lazim bu marka Abd pazarında yok yani dunya geneli bilinen tutulan deger goren bir marka degil sonu ne olur bekleyip göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kapanmaz merak etmeyin. Belki bir iki model üretimden kalkar, o kadar. Fransa hükümeti batırmaz böylesine bir şirketi. ABD’de satışı olmayan marka ama Clio da geçtiğimiz sene Avrupa’nın en çok satan modeli oldu.

    Şimdi kimse söylemiyor ama asıl başı belada olanlar premium markalar. Salgın sonrası tüketim alışkanlıkları değişmeye başladı bile ve bu alışkanlıklar arasında lüks yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin içinde başka hesaplar dönüyor
    kapanmaz.
  • hükümet batar, reno batmaz
  • Bize satsınlar sümbülcü tayfa çok nede olsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.