Şimdi Ara

Renault, Fransa'daki tesislerinde Mitsubishi üretimi yapabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Renault, Fransa'daki tesislerinde Mitsubishi üretimi yapabilir



    Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakı'nda yönetim katı, yeniden yapılanma süreci kapsamında oldukça açık bir strateji izleme kararı aldı: "Güçlü olduğun pazara odaklan, güçsüz olduğun pazardan çık".



    Bu kapsamda Mitsubishi, geçtiğimiz yılın ortalarında bir açıklamada bulunmuş ve pazar payının sadece yüzde 1 olduğu Avrupa'da yeni model satışa sunmayacağını açıklamıştı. Şirket böylece daha güçlü olduğu Güney Asya pazarına konsantre olacak ve burada büyümeye odaklanacaktı.



    Fakat Financial Times'ın konuya oldukça yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre ittifak bu kararı gözden geçirme kararı aldı. Habere göre Mitsubishi, Renault'nun Fransa'daki tam kapasiteyle çalışmayan fabrikalarını üretim için kullanabilir. Bu da Japon üreticinin Avrupa pazarındaki varlığını sürdürmeye devam edeceği şeklinde yorumlanabilir. Elbette tüm bunlar şimdilik söylentiden ibaret.



    Ayrıca Bkz.2021 Skoda Fabia'nın teknik detayları açıklandı: Yalnızca benzinli motorlar ve akıllı çözümler



    Öte yandan bu tarz bir adım üç şirket arasındaki iş birliğini artırmanın yanı sıra Renault'nun sahip olduğu fabrikaların potansiyelinden yararlanma planına da uygun olacaktır. Zira şimdiden binlerce kişiyi işten çıkaran Fransız markanın CEO'su Luca De Meo, şu anda ortalama yüzde 70 olan kapasiteyi artırmayı hedeflediğini belirtmişti.



    Mitsubishi söylendiği gibi Avrupa pazarında kalmayı sürdürürse, yeni nesil Outlander'ı da Avrupa pazarında görebiliriz. Zira güncel Outlander PHEV Avrupa'nın en çok satan şarj edilebilir hibrit modeli konumunda. Söz konusu araç Nissan teknolojilerinden faydalanan ilk Mitsubishi olarak karşımıza çıkmıştı.




    Kaynak:https://www.ft.com/content/007292a2-1c65-418c-8ca4-12456714168c







  • Üretse ne olur ki adamlarda model yok. C SUV ve C normal segment araçları olması gerek en azından.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.