Şimdi Ara

Reklamsız Kolay Yoldan BitTorrent (BTT) Kasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi son derece basit şekilde BTT kasabilirsiniz. 4 dakikada bir 0.02 BTT. Tek yapmanız gereken bir Expresscrypto hesabı açmak ve 4 dakika arayla BTT biriktirmek.


    Refli Link:


    https://mcmfaucets.xyz/btt/?r=EC-UserId-350694


    Refsiz Link:


    https://mcmfaucets.xyz




  • Kripto Borsaları Kardeşlik Referans Kodları / Referral Codes (Binance, Binance Türkiye, Hotbit, MXC, Kucoin, Huobi Global, Gateio, Probit)



    BINANCE BORSASI REFERANS LİNKİ %20 İNDİRİM / %20 DİSCOUNT: Yüzde % 20 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 10 Referans Sahibi, Yüzde % 10 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 20 eşit dağıtılmıştır. Kayıt olurken ''Referans Kimliği'' yazan yere ''GTKTSIOD'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %20 olarak yansıyacaktır.


    https://accounts.binance.com/tr/register?ref=GTKTSIOD


    ***************************************************************************

    BINANCE TÜRKİYE BORSASI REFERANS LİNKİ(TR DEKİ EN İYİ BORSA) %20 İNDİRİM / %20 DİSCOUNT: Yüzde % 20 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 10 Referans Sahibi, Yüzde % 10 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 20 eşit dağıtılmıştır. Kayıt olurken ''Referans Kimliği'' yazan yere ''8SNM3NA9'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %20 olarak yansıyacaktır.


    https://www.trbinance.com/account/signup?ref=8SNM3NA9


    ***************************************************************************

    HOTBİT BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM / %40 DİSCOUNT: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'AZCyoz'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.


    https://www.hotbit.io/register?ref=AZCyoz


    ***************************************************************************

    MXC BORSASI REFERANS LİNKİ %10 İNDİRİM / %10 DİSCOUNT: Yüzde % 10 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 5 Referans Sahibi, Yüzde % 5 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 10 eşit dağıtılmıştır . Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '17Hjw'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %10 olarak yansıyacaktır.


    https://m.mexc.com/


    ***************************************************************************

    KUCOİN BORSASI REFERANS LİNKİ %10 İNDİRİM / %10 DİSCOUNT: Yüzde % 10 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 5 Referans Sahibi, Yüzde % 5 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 10 eşit dağıtılmıştır . Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'rJY7PAJ'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %10 olarak yansıyacaktır.


    https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ&lang=en_US&utm_source=friendInvite


    ***************************************************************************

    HUOBİ GLOBAL BORSASI REFERANS LİNKİ %30 İNDİRİM / %30 DİSCOUNT: Yüzde % 30 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 15 Referans Sahibi, Yüzde % 15 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 30 eşit dağıtılmıştır . Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'f349a'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %30 olarak yansıyacaktır.


    https://www.huobi.com/topic/invited/?invite_code=f349a


    ***************************************************************************

    GATE.İO BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM / %40 DİSCOUNT: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır . Kayıt olurken ''referral'' yazan yere ''3930511'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.


    https://www.gate.io/signup/3930511


    ***************************************************************************

    PROBİT BORSASI REFERANS LİNKİ %10 İNDİRİM / %10 DİSCOUNT: Yüzde % 10 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 5 Referans Sahibi, Yüzde % 5 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 10 eşit dağıtılmıştır . Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '80344165'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %10 olarak yansıyacaktır.


    https://www.probit.com/r/80344165


    ***************************************************************************

    NOT: REFERANS LİNKLERİM VE YAZILARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TAMAMEN BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM VE KARDEŞLİK AMAÇLIDIR.





  • Reklamsız Kolay Yoldan BitTorrent (BTT) Kasın



    Başka bir şe yapmamız gerekiyor mu?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.