Şimdi Ara

Reklamsız Film İzle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok eskiden insanların bir araya toplanıp televizyonlardan takip ettiği devirlerden artık her evde bir sinema dönemine kadar geliştiğimiz şu günlerde, sizler için başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz filmler ve birbirinden kaliteli özellikler ile bütün imkanlarımızı sunuyoruz. FilmizleMatik‘in kuruluş ilkesi olarak bünyemizde bulundurduğumuz en sevilen ve en çok aranan filmleri sizlere en kaliteli ve hızlı bir biçimde sunmaktır.

    Film dediğinizde aklınıza gelecek ilk platform olmak hedefinde olan sitemizin özellikleri:

    Favori Ekleme ve Daha Önce İzlediklerini Görmek: Sitemizde bulunan üyelik sisteminden üye olabilir ve bu üyelik sisteminin verdiği en güzel özelliklerden faydalanabilirsiniz. Bunlardan birisi de favori sistemidir. İzlediğiniz ve çok sevdiğiniz filmleri favorilerinize ekleyebilir ve sonradan izlemek isterseniz hemen elinizin altında da bulundurabilirsiniz.

    İzleme Listesi Oluşturma: Eğer belirli bir zamanınız yoksa ve aklınızda belli başlı filmler var ise üyeliğinize giriş yaptıktan sonra aklınızdaki filmleri sitemizde eşleştirerek kendinize ait bir izleme listesi oluşturabilir ve buna uygun bir izleme sırası yapabilirsiniz.

    Reklamsız Seyir Keyfi: Örnek film/dizi sitelerinin en büyük kanayan yaralarından biri olan ve olur olmadık yerlerden çıkan reklamlardan hepimiz sıkıldık, biliyoruz. Ve biz de sizler için bu seyir zevkinizi asla bölmeyecek reklamsız rahat bir site vadediyoruz. İleride reklam alacak olsak dahi bu sizlerin film keyfinizi dağıtacak düzeyde ve donmalar yaşatacak seviyede olmayacaktır.

    Filmleri İndirme İmkanı: Sizlere dilediğiniz filmi en yüksek kalitede izleyebildiğiniz gibi, aynı kalitede anında izlediğiniz sayfa üzerinden o filmi indirebilme imkanı sunuyoruz. Bu sistemimiz sabit bir sirkülasyon içerisindedir daimi güncellendiği için her an izleme ve indirme imkanına sahipsiniz.

    Umuyoruz ki www.filmizlematik.com en uğrak adreslerinizden birisi olur. Çünkü biz bu konuda sizlerin seyir keyfi ve konforu adına kalitenin en üst düzeyini oluşturmaya ve bundan ödün vermemeye devam edeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92B397873 -- 2 Haziran 2020; 14:23:0 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.