Şimdi Ara

reha muhtardan inciler fb ile ilgili:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forvet gerekli mi?

    Cadı kazanı kaynamaya başladı ya. Şimdi salla sallayabildiğini. Hayatlarında değil holding gibi bir kulüp, apartmanlarını yönetmemiş büyük kelleler, başladılar atmaya.
    "F.Bahçe'ye forvet yetmez. 1'i santrafor 2 forvet daha şart."
    Arkadaşlar sanki her gün gittikleri kıraathanede okeye dönerken ocakçı Selahattin'den çay istiyorlar. Bu ulemaya Selahattin'in çayıyla Fenerbahçe'nin forveti arasındaki farkı şöyle sıralayabilirim:
    F.Bahçe'de Anelka, Nobre, Semih, Tuncay ileri ikilide rahatlıkla oynayabilecek 4 futbolcu. Semih'in dışındaki üçü tartışmasız Avrupa'nın ortalama her takımında oynayacak yıldız futbolcular. Bunlara bir de forvete dönük oynayan Alex'i ekleyin. Etti mi size 5 forvet. Şimdi yeni alınması istenen forvet ocakçı Selahattin'in çayı olmadığına göre bunlar kadar iyiyse kendine nerede yer bulacak?
    Bunlar kadar iyi değilse çoğu zaman ilk 18'de nasıl yer bulacak?
    Zaman zaman ilk 18'de bile yer veremeyeceğiniz forveti neyle, hangi sözle nasıl transfer edeceksiniz? Buna ne kadar para vermeyi düşünüyorsunuz? Okeye döndüğünüz kahvede Selahattin'in çayı 50 kuruş. İlk 18'e girmekte bile zorlanabilecek forvetin değeri 2 milyon dolar.
    Bu işler henüz daha aday olmadığınız apartman yönetimine benzemez.
    Fenerbahçe'nin sorunu motivasyon sorunudur. Üst üste 2 kez şampiyon olan her takımda bu motivasyon sorunu görülür. Futbolcuların çoğu 2 senelik şampiyonluk primleri, seyirciden gördüğü ilgi sonucu bir miktar doyar. O futbolcuları yeni ve büyük bir hedefe kilitlemek dünyanın en zor şeylerinden biridir. Açık söylüyorum, Daum F.Bahçe'li futbolculara bu yıl Avrupa'da önemli bir hedef koymazsa, F.Bahçe Türkiye ligini kaybeder. Çünkü bugün Fenerbahçe'de kaldığı görülen Anelka'yı; Alex'i motive edecek hedef artık Türkiye Ligi şampiyonluğu olamaz onlar Avrupa'da görünmek ve Avrupa'da başarmak istiyorlar. Bunu yapamazlarsa Türkiye ligini de kaybederler.
    Fenerbahçe'yi yönetenler eminim kıraathanede okeye dönmüyorlar.

    sabah.

    böyle bir yorumlamayı anca reha muhtar yapabilir







  • anafikir;

    çaycı,ocakçı,kıraathane,okey,selehattin
  • ne çabuk unuttu geçen sezonun en golcü forvetinin kimde olduğunu..
    MOD TARAFINDAN SİLİNDİ çocukları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyk07 -- 24 Ağustos 2005, 14:50:10 >
  • reha muhtarın yorumundan hiçbişey anlamadım. ama şu var ki clde ligde ve Türkiye kupasında oynayacak fb. nobre sakatlanınca son adam olarak kim oynayacak? tuncay santrafor değil. anelka olabilir. bence fb iyi bir yerli golcü alabilir. alternatif olması için. mesela ersen martini alabilirlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.