Şimdi Ara

regulator basınc ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam öncelikle.
    Şu sıralar birçok kişinin yaşamakta olduğu 'sabahları gaza geçişlerde stop etme' sorunu ile ben de boğuşmaktayım.Sabahları ilk gaza geçişte araç stop ediyor.1-2 denemeden sonra araç kasılarak gaza geçiyor.Bundan sonraki geçişlerde sorun yaşanmıyor gün içinde.Kalibrasyon yapıldı ,filtreler değişti,gaz kelebeği temizlendi,bujiler yeni degişmişti tekrar kontrol edildi,egsoz patlamiştı o da halledildi fakat problem devam ediyor.En son kalibrasyonu yapamamıştı otomatik olarak usta.ayar tutmuyor dedi.Manuel olarak yaptı.Arabada bir sorun var dedi.Servise gittiğimde herhangi bir sorun bulamadılar.
    Forumdan okuduklarımdan yola çıkarak enjektörlerin temizlenmesi gerektiğini düşündüm ve bu amaçla başka bir lpg ustasına başvurdum.Enjektörleri temizleyebilecegini soyledi.Enjektörü söküp kontrol ettikten sonra zaten temiz olduğunu,temizlemeye gerek olmadığını söyledi.PEKİ PROBLEMİM NE BENİM DEDİM.
    Kontrole başladı.Araç gazda iken gaz verdirtti bana.Ani gaz verişlerde rolantide araç silkeleme yapıyor,1 veya yarım saniyelik duraklamadan sonra devir yukseliyordu.bu durum daha önce de benim dikkati çekmişti ama önceki ustalara söylemiş olmama rağmen sorun çözülememişti ben de pek önemsememiştim.burdan yola çıkarak regulator basıncının yuksek oldugunu ,aracın gaz yemediğini yani zengin karişim problemi olduğunu söyledi.
    Sabahları yaşadığım sorun dışında pek sorun yaşamadığımı söyledim.Yanıtı:
    Sabahları zaten jikle açık olduğundan gaza geçişte stop ediyor ,motor ısındıktan sonra tekrarlamaması da bu yüzden.
    Çözümü sorduğumda regulatördeki basıncı düşürecegini soyledi.Açıkçası soyledikleri mantıklı geldi.Önümüzdeki birkaç gün içinde götüreceğim.Sonucu buraya yazarım.
    B u mesajı yazmamın nedeni mantıklı olmasına rağmen forumdaki otoritelerinde düşüncelerini merak ediyor olmam.aracım 2002 peugeot 307 o.v. kit:milano.fikirlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler.







  • Yazmamışsın 9 senedir bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.