Şimdi Ara

reeder a8i quad root (android 4.4.4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar görüyorum ki ne sitede ne de başka bir forumda reeder a8i quad için root yöntemi paylaşılmamış. Bende bu konuda araştırma yapıpta sonuca ulaşamayan arkadaşlar için reeder a8i quad android 4.4.4 için root yapma yöntemini anlatacağım. yöntem xda da paylaşılmış fakat marka belirtilmemiş. root yönteminin intel işlemcili sistemlerde çalışıyor olduğu belirtilmiş sadece.

    http://www84.zippyshare.com/v/ut7Bzy2u/file.html

    önemli: bu işlemler windows 7 de çalışmaktadır. windows 8 de çalıştırmak için sürücü imza doğrulamasını kapatmanız gerekiyor yoksa çalışmaz.

    1) tableti usb ile bilgisayara bağlayın. herşeyden önce linkte verdiğim rar uzantılı dosyayı indirin. içerisindeki UPDATE-SuperSU-v2.46.zip dosyasını tablet hafızasına kopyalayın.

    2) geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modunu açın.

    3) paylaştığım dosya içerisindeki klavuz-driver-tool u arşivden çıkarın. IntelAndroidDrvSetup1.5.0 ve iSocUSB-Driver-Setup-1.2.0 setuplarını bilgisayarınıza kurun. ManufacturingFlashTool_Setup_6.0.43 e ihtiyacımız yok.

    4) IntelAndroid-FBRL-07-24-2015.7z yi arşivden çıkarın ve içerisindeki launcher.bat ı çalıştırın. şöyle bir ekran çıkacak:

     reeder a8i quad root (android 4.4.4)


    burada büyük harflerle ACCEPT yazıp enterlayın. ikinci olarak şöyle bir ekran çıkarak:

     reeder a8i quad root (android 4.4.4)


    5 yazın enterlayın. daha sonra çıkan ekranda T3 yazıp enterlayın:

     reeder a8i quad root (android 4.4.4)


    tabletiniz kapanıp açılacak. cwm mod ekranı gelecek. buraya dikkat edin cwm tablete kurulmayacak sadece geçici bir şekilde çalışacak.

     reeder a8i quad root (android 4.4.4)


    bu çıkan ekrandan install zip i seçip tabletimize attığımız UPDATE-SuperSU-v2.46.zip dosyasını bulup sisteme flashlıyoruz. işlem bittikten sonra reboot sistem diyoruz. yes seçeneğini seçip tableti yeniden başlatıyoruz. işlem bu kadar. tablet açıldıktan sonra super su uygulamasının kısayolunu göreceksiniz. hayırlı uyurlu olsun.

    not: işlemler bizzat tarafımdan denenmiştir. hatalı ve bilgisizce yapılan işlemler için sorumluluk kabul etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 17 Kasım 2015; 15:25:31 >







  • çok uğraştımm yaklaşık 1 günden fazla ama sonunda nerde hata olduğunu bulup root atabildim.adımların hepsini yapıyorum orjinal recovery geliyor tarihe baktım intel driver yükleyim dedim bi baktım o yanlış yani eski konu içindeki driverler.intelin sitesine girip güncel driver yükledim root işlemi başarıyla oldu.
  • tablet kafayı yedi arkadaşlar,bilgilerinize sunulur

    recovery mode

    wipe data/factory reset
    -
    -
    -
    -
    -
    -Yes.all user data :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_rage -- 20 Ocak 2016; 21:06:37 >




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 7 Ekim 2020; 15:26:8 >
  • by_rage B kullanıcısına yanıt
    SİZ HANGİ SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİNİZ BEN BİR TÜRLÜ YAPAMADIM
  • bu root işlemi android 4.4.4 için geçerli. android 5.1.1 e geçiş yaptım bende fakat bu root yöntemini android 5 te test etmedim.
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt
    Nasıl 4.4.4 ten 5.1 e yükselttiniz açıklayabilir misiniz? Ben bir türlü 4.4.4 ten 5.1 e geçemedim hep %8 de hata veriyor.
  • Ben tableti satalı çok zaman geçti. Gerçekten hatırlamıyorum nasıl yapıldığını. Lakin şunu söyleyebilirim android 5 geçince cihaz biraz daha ağırlaşıyor, kullanım zevkini baltalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turquoise.blue

    Ben tableti satalı çok zaman geçti. Gerçekten hatırlamıyorum nasıl yapıldığını. Lakin şunu söyleyebilirim android 5 geçince cihaz biraz daha ağırlaşıyor, kullanım zevkini baltalıyor.

    Komşum batarya çabuk bitiyor şikayeti ile bana verdi. Üstünde 5.1.1 rom yüklü geldi. Sıfırlama yaptım. Power ve ses kısma tuşuna basarak menüden wipe yaptım iki tane. Fakat düzelme olmadı. 5 romu yeniden indirip intel flash ile baştan attım. Arada takılıyor oyun yükleyince. Batarya az geldiğinden, başka tabletten çıkma 4200mAh bataryayı arka kasasının üstüne monte ettim, içeriden birleştirdim, iki batarya ile çalışıyor şu an, modifiye ettim.  reeder a8i quad root (android 4.4.4)  Şimdi biraz daha uzun gidiyor batarya fakat yazılım ölü. Launcher 3 hatası veriyor. Sanırım rom bellek çökmüş olabilir, yani kendi hafızası. Custom rom bulma şansı var mı? Adres verebilecek var mı?

     reeder a8i quad root (android 4.4.4)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 8 Mart 2021; 19:13:1 >




  • Hocam dosya siliniş en üstteki, yardımcı olabilir misiniz?


    @turquoise.blue




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 8 Mart 2021; 23:28:29 >
  • Keşke yardımcı olabilsem. Cihazı satalı çok oldu. Dosyaları bile kalmamıştır benim herhangi bir depolama cihazımda. Olaki bulursam atarım tekrar ama hiç sanmıyorum ki bulayım. Ayrıca hem pil hemde performans konusunda pek hoş bir cihaz değildi. Dünya çapında satılan bir marka olsaydı rom bulabilirdin, bence zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.