Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Mario Kart 7 İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gerçekten çok eğlenceli bir oyun
  • ~PanteR~
    Xbox ın çıkarmamasının sebebi iki sisteminde yani hem windows hem xbox ın kendisine ait olması microsoftun bir tane oyununu söyle diğer platformlara çıkmış ? Yada sony nin bir tane oyununu söyle diğer platformlara çıkmış ? hiçbiri yok çunku kendi firmasının oyunlarını kendi ürünlerine çıkıyor. Xbox ın sadece 1-2 tane oyunu pc ye çıkmıştır okadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu oyun baştan aşağı CRASH TEAM RACİNG in çakmasıdır.C.T.R bir naughty dog oyunu olup zamanında PS1 için çıkmış bir efsanedir.C.T.R o haliyle bile hem grafikleri hem oynanabilrliği,atmosferi ,karakterleriyle ve sesleriyle mario kart serisine 10 basar.

    Tutmayın küçük enişteyi.
    Size ekmek verip besleyende kabahat.
    BSC 'ye de rica ediyorum bu misafir üyelikle mesaj atma olayı kaldırılsın.
    Troll kaynıyor etraf.
  • Genel olarak kac puan soylermisiniz. Sadece mden girebiliom. Konuya gelince benim hayatimda oynadigim en iyi yaris oyunu CTR dir. Halada oyle olacak. Ama mario kartinda ayri bir yeri var. :) Daha elime ulasmadi sabrim tasiyor artik. Biran onca gelsede online da herkesi ezsem :D
  • İncelem için teşekkürler. İzlerken videoyu gerçekten ataride oynadığım mario oyunları geldi ki özellikle Mario Bros. 3 :) çok hoştu. İnceleme gayet güzel olmuş. ama SS3 kadar beğenemedim sanki az yorum katılmış. Ya da pc oyunu olmadığı için detay yoktu bilemiyorum ama gerçekten keşke bu oyuna sahip olabilsem oynasam dedim yani.

    CTR tartışmasındaki arkadaşlar olayın özünü kaçırıyor. amaç bunu tartışmak değil. İlk bunu yazan kişide zaten kendi fikrini söylemiş biraz sert dilde. Niye bu kadar büyümüş ki. İnsanlar bilmiyor olabilir gülüp geçmek lazım :) CTR çok hoştu doğru bende videoyu izlerken CTR ye ne kadar benziyor dedim ama ne yapacaklar ki NFS gibi bir oyun mu yapacaklardı. Basit çapta - ki bence çok büyük ve hoş bir oyun- bir yarış oyunu. Buna takılı kalmayın. Sadece oyunun zevkini alabiliyor muyuz alamıyor muyuz ona bakın. Yok CTR yok Mk7 diye tartışmaya girmek boş muhabbet. CTR ayrı güzeldi Mk7 ayrı güzel.




  • Crash Team Race'i hatırlattı bana hatta tarz olarak aynı. Özlemişim...
  • Konu hortladı. Arkadaşlar bu oyunu oynamaya başladıktan sonra CTR de kötü oynamaya başladım. Drift çok basit online çok gıcık
  • Mario kart'a crash çakması diyenler olmuş söylemek isterim onlara mario kart serisi daha eski bir seridir.İlk oyunu sanırım 1992'de çıktı snes zamanında bile vardı crash ise ps1 döneminde vardı 1996'lı yıllarda.Arada nesil farkı olmakla birlikte iki oyunda birbirinin çakması değil.Ama tabiki mario kart daha kaliteli hala mario kart 64'ü oynarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 26 Mayıs 2012; 20:28:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.