Şimdi Ara

Redmi Note 9s vs 10 Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ufak kuzene bir telefon alacağım, 9s ile 10 arasında kaldım. Biraz oyun, çoğunlukla online ders ve youtube'dan video izleme üzerine kullanılacak. Uzun vadeli kullanım içi alınıyor. Muhtemelen arada fotoğraf da çeker. Üst fiyat baremini 2750TL olarak belirledm.


    Bu iki üründen işlemci olarak 9S mantıklı olsa da 10'un 1 sene güncel olması avantajlı görünüyor. Siz ne tercih ederdiniz, alternatif ne önerebilirsiniz? Belirlenen fiyatın üstüne çıkılmayacak.


    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.




  • Redmi Note 10S i bekle derim, 1 aya kalmaz çıkar 6 GB Ram , işlemcisi oyun Helio 95 , Android 11, oda migros gibi yerlerde 2.5 civarı satılır.

    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-10s.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünlerde satın alınacak beklemek için pek de vakit yok. Ayrıca şu an 10'un fiyatına bakınca 10S'in 3000TL üstünde olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Yani bütçenin üstünde kalacak.

  • hocam andoid cihazlar için güncel olup olmaması o kadar da önemli değil yani bugün bile anroid 7 cihazlarda çok rahat pek çok uygulamayı kurarken 1 sürüm önceki cihazı almamak konusunda kararsız kalıyorsanız bu kararsızlık güncellikten yana olmamalı hocam daha çok kamera vs işlemci yönünden olsa iyi olur . Alacağınız her iki cihazda önümüzdeki 7 8 yıl sizi çok rahat götürebilir. İki Cihazı da deneyimledim . Kamera olarak profesyonel kullanıcı olmayan birisi için kamera özellikle pek aşırı bir fark yok hocam . Oyun açısından pek anlamıyorum oyunlardan fakat şunu diyeyim note 9s daha performanslı bir işlemciye sahiptir note 9s note 10dan çok daha performanslı diyebilirim. Fakat note 10 kötü anlamına gelmiyor sadece note 10 daha çok günlük kullanım whatsap video izleyenler için ideal

    note 9si tercih etmenizi tavsiye ederim hocam i

  • niggali N kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için.


    Kendi adıma kullanmayacağım ancak uzun yıllar değiştirilmeyecek telefon sahibi tarafından. Bundan dolayı öyle sanıyorum ki 9s'deki daha performanslı işlemci bir noktada uzun kullanımda daha fazla avantaj sağlayabilir. nm sürecinin düşüklüğü daha düşük pil tüketimini getiriyor bu da avantajı olacaktır. Sanırım başka bir marka model alternatifi olmazsa yada öneri gelmezse inceleme için 9s'i alacağız. 9Pro'yu babama almıştım, telefonun kurulumunu yaptığımda çok kısa incelediğimde büyük beklentiler taşınmadığı takdirde fiyatına göre beğenmiştim o yüzden yine redmi düşünmüştüm.

  • hocam kesinlikle note 9s daha performanslı olacaktır şu anda ben redmi note 10 4 gb 128 gb kullanıyorum güncel olarak evet cihazım kasmıyor sorun yok fakat dediğm gibi kağıt üzerinde ve performanslarda note 9s hayli hayli üstündür diyebilirim . pil konusunda youtube testlerine bakıldığında ise poco gibi markalarla kıyaslandığında note 10 daha başarılı geliyor , fakat note 9s de iyi bir performans verir tabii olarak 5000 mah bataryaya sahip asla üzmez. İnşallah hayırlısıyla alır güzel günlerde kullanırsınız hocam :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.