Şimdi Ara

Redmi 5 Plus mı Vernee X mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında aklımdaki cihaz Redmi 5 Pro ama 5 Plus'tan %50 daha pahalı olunca değmez diyorum.

    Vernee X ile Redmi 5 Plus birbirlerine çok benziyorlar ama Vernee X'de pil 6200 MAh.

    Fakat cihaz çok az, 5 plus ise çok yaygın.

    Bilenler, kullananlar hangisini, neden önerirsiniz...



  • bir arkadaşım aliexpress üzerinden vernee x aldı 4 gb ram li olan satıcı tr ye gönderim yapıyor gelince söylerim nasıl olduğunu xiaomi hiç kullanmadım.
  • Üstad bu haftasonu binden aldım redmi 5 plus. Acil telefon ihtiyacım vardı. Kısa sürede karar verdim hangisi olursa olsun hesabı ne bileyim hiç memnun değilim. Kullanışlı gelmedi bana. Alışkanlıkları hemen değiştiremem üstelik performans telefonu da aramam önceki de performans olarak berbattı ama alışmıştım galiba. Bi kere kamerayı sevmedim ön kamera çok yakın çekiyor. Hafif ışık çekimleri falan iyi değil. Pil 4000 ama tam şuan için bilgi vereyim sana 5 saat 10 dk ekran süresi sarj yüzde 23. Bi kere bile oyun açmadım sadece normal İnternet kullanımı ve telefon görüşmesi yani en alt düzeyde kullanım. İyi kötü telefondan çok anlamam ama kendimce memnun değilim. Sorun olursa cevaplarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marka değeri ve kalitesine bakılırsa Xiaomi önde. Çin'de birbirine yakın özelliklerde çok cihaz var. Aynı özelliklerde pili 10000 olan cihaz bile var. Burada farkı markanın kalitesi ve yazılım desteği yaratıyor. Xiaomi ile Vernee bu açıdan kıyaslanamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.