Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Resmi Yama Destek (Silinsin) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
4.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerlitzOnline

    Bir ceviride benzerlik olmasi gayet normaldir. My name is xxx cumlesi ne kadar farkli cevrilir ki?
    siz ciddi misiniz yahu? bilmem kaç bin satırlı bütün oyun diyologları sadece '' my name is x '' ile mi geçiyorda bu kadar benzerlik olsun. 1 paragrafı bile insanlar binbir çeşit çeviri yaparken. profiline baktım madem o kadar ingilizce reklamı yapıyorsun. söyle bakalım; syntax, ambiguity, connotation, semantics neye yarar? bunlar zaten akla ilk gelen en basit şeyler ama kullanımı basit olduğu kadar çeviri yapılan metnin anlamınıda değiştiriyorlar.

    o kadar yazıdan cımbızla çeviri benzemesi gayet normal yazan birine cevap yazmayacaktım ama forudma 1 sayfa bile çeviri yapmamış olup böyle düşünenler çok olduğundan yazma gereği duydum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 19 Temmuz 2020; 19:25:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Konsol üssünden Levent Abi çok doğru demiş. Siz hem istiyorsunuz ki her oyuna türkçe yama yapılsın( girin bakın türkçe yama istek kısmına. tonla oyun yazmış herkes. zannediyorsunuz ki insanlar hazır bekliyor çevirmek için) hemde istiyorsunuz ki hiç para istemesin bu gruplar.

    irili ufaklı her grup ve proje eninde sonunda ticari bir model kurmadıysa batmaya ve dağılmaya mahkumtur. Hani çok sevdiğin bir oyundur zevktir falan oturur uğraşır çevirirsin ücretsiz de sunarsın bunu. tatmin duygusunu alırsın. ama en fazla 1 olur 2 olur. 3. de adam der ki napıyorum lan ben? niye yapıyorum? dünya üzerinde yok böyle bir şey. emek harca harca karşılığında bir kaç kişinin teşekkürü size sadece...

    maalesef insanlar ikiyüzlü davranıyor. hem sürdürebilir gruplar istiyor sürekli yeni oyunlar çevirsinler istiyorsunuz hemde 5 kuruş para ödemeyelim. bir akıllı sizsiniz zaten.

    köşeye sıkışınca da ama bu iş illegalll, ühühüh sizi şikayet edicez, alın başınıza belayı diye saçma bir tavırlara giriyorsunuz

    sonuçta bu oyunu ücretsiz de dağıtsan illegal bir iş, paralı satsan da illegal bir iş. bedava olunca kimseden ses seda yok ama o zaman gayet güzel gidip oyunu türkçe türkçe oynuyorsunuz. işte ikiyüzlülük burada devreye giriyor.
    işte bu uslüp bu tavır bu ego insanları biledi. Hala da yüzsüz yüzsüz konuşuyorlar. Tipe bak dünyayı kurtarıyor sanki. Bunlar olmazsa dünya batacakmış.




  • Keşke yama bağış sistemi ile yayınlansaydı 30 TL için bütün yama çöpe gitti.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Yalnız Konsolüssü'nde Levent diye biri yok.
  • c_ans kullanıcısına yanıt
    Kına yakmayıda unutma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c_ans

    Bu mesaj silindi.
    BOŞ İNSAN.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oziboaydino

    take2 türkiyedeki potansiyeli biliyor işine gelmiyor demişsiniz. Bir oyuncu olarak gönül ister ki bir sürü oyun dublajlı, altyazılı çıksın özellikle altyazı desteği hep olmalı fakat türkiyede ne potansiyeli var anlamadım. Çoğu bilgisayar sahibinin bilgisayarı rdr2ye gücü yetmiyor. Türkiyede çok satan oyunlar 2 elin parmağına ulaşamaz belki. Türkiyede önce insanlar cihazlara erişebilsin, oyun fiyatları düzelsin onun dışında sayılı firmalar dışında bize türkçe oyun falan yok.
    Hocam witcher 3 yorum yapan sayısı Steam üzerinde sadece 17,872 (TR), çoğu kişi aldığı oyuna yorum bile yapmıyor :) ben mesela aldım oynadım yorum yapmadım genelde uğraşmak istemiyorum, dünya üzerinde satış satısıyla yorum sayısı yakın olan hiçbir oyun yok. Yani buda demek oluyorki 20 Bin üzerinde Witcher 3'ü sadece steam üzerinde satın alan türk var. Belki bu sayı 50 bin belki 30 bin bilemem tam sayıyı steam değilim ben (Toplam türkiyeden tüm platformlardan alan sayısı belki 100bin üzeri bile olabilir). GTA5 Keza öyle, anlıyacağınız dünya üzerinde türk oyuncu grupları büyük bir yer kaplıyor. Araştırmanızı yapın dünya çapında Türkiye ne kadarlık bir yer kaplıyor hangi oyunları oynuyor vs., ondan sonra bu yorumu yapmanız daha mantıklı olacaktır.


    Witcher toplam satış rekamına bakın steamda 362 bin yorum var sadece, türkiye satış rakamlarını biliyorum ama hatrı sayılır bir kısmını türk oyuncular oluşturuyor. Witcher 3 oynayabilecek bir sisteme sahip adam RDR2'yi rahatlıkla oynayabilir, bu oyunu oynatabilen en düşük PC bile RDR2'de çözünürlük düşürerek ayarları düşüğe çekerek oynayabilir, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 19 Temmuz 2020; 17:36:2 >




  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Sen bu mesajını bir çok konuya eklemişsinde hocam, konsol üssündeki levent abi değil ki. Sen teknoseyirden levent pekcan ile karıştırdın herhalde. Konsol üssündeki murat sönmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 19 Temmuz 2020; 17:31:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha demin şöyle bir haber düştü önüme merlinin kazanı sitesinde nedir ne değildir bilen varmı
    Red Dead Redemption 2 Resmi Yama Destek (Silinsin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mvnmt35

    Daha demin şöyle bir haber düştü önüme merlinin kazanı sitesinde nedir ne değildir bilen varmı
    Kaldırıldı o haber. Yanlış bilgi
  • Ne diye insanlara küfür ediyosun sanane oyundan yamadan o zaman bırak kim ne yaparsa yapsın firmalar da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 19 Temmuz 2020; 17:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erbab1 kullanıcısına yanıt
    Kesin gibi haber yazmışlardı mutlu sona ulaşıldı diyede bir sorayım dedim teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bune la savaş meydanına dönmüş ortalık, şimdi 30₺ ya hiçbir zaman alamaycak mıyız kesin mi çıkmayacağı?
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Uluslar arasi piyasaya surulen oyunlarda kullanilan ingilizce butun Dunya'nin anlayacagi tarzdadir.

    Benzer sekilde bircok universite kitabi 2 baski yapar. Biri US versiyonu digeri International versiyon. International yani uluslar arasi versiyon ingilizcesi daha basittir.

    Basit ingilizcenin cevirisinde ise sizin bahsettiginiz detaylar bulunmaz. Bu nedenle cevirilerinde benzerlik olmasi sasilacak bir konu degildir.

    Iyi gunler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu mesaji gördükten sonra iyiki iptal edilmiş dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamların desteğe falan ihtiyacı yok beyler. Gerek yama çıkmadan gerekse iptalinden sonra hem discord kanallarından hemde buradan elimden geldiğince bu adamları savundum hatta ana yama konusunda defalarca walküre ün yan hesabı olmakla bile suçlandım o derece savundum ama bu arkadaşların çok samimi söylüyorum desteğe falan ihtiyacı yok.

    Halen daha discord dan haksız yere adam banlıyorlar. Yönetici banlıyor, diğer yöneticiye yazıyorum ayıp etmişiz banını açıyorum diyor hop 5 saniye sonra başkası banlıyor. Banlayana özelden yazıyorum bana kalkıp seni özelden de engelliyorum diyor.

    Ben bu arkadaşları desteklemeyi bıraktım, desteklediğim hatta discord da saatlerce bulunduğum zamana bile acıyorum, yazık cidden.
  • İyi yapmışlar seni banlayarak destek değil köstek oluyorsunuz çünkü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grihokkabaz

    İyi yapmışlar seni banlayarak destek değil köstek oluyorsunuz çünkü
    Evet evet 3 yayıncıya bağış atıp olayı anlattım, 6 farklı mail adresinden take2 ve rockstar a mail attım. Evet köstek oluyorum. Discord da goygoy yapan senin gibi tiplerle devam etsinler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.