Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
45
Favori
66.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU
    Dostlar RDR2 biliyorsunuz ki bir çok konuda tutorial yoksunu bir oyun.
    Çoğu şeyi size anlatmıyor, sizin keşfetmenizi istiyor.
    Ben bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla konuyu doldurmaya çalışacağım. Yabancı kaynaklardan bulduklarımı da Türkçeye çevirerek yazmaya çalışıyorum. Bu konuda bildiğimiz ipuçlarını-trickleri paylaşalım.
    Zamanla sizin yazdıklarınızı ben düzenleyip ana başlığa eklemeye çalışacağım.

    Oyunun interaktif ve detaylı bir haritası:https://rdr2map.com

    Kontroller Nişan alırken D-Pad’deki sol tuşu, omuz değiştiriyor
    Nişan alırken D-Pad’deki sol tuşa bastığınızda omuz değişiyor. Bu da, daha iyi görüş açısı sağlayabiliyor.
    Yumruk atma-bloklama-yakadan tutma
    Oyunda basic dövüş esnasında yumruk atmak için yuvarlak tuşuna, bloklamak için kare tuşuna ve rakibi tutmak için üçgen tuşuna basabilirsiniz.
    Kamera değiştirme Oyunda birinci kamera şahısına geçmek için touchpade bir kaç kere basmanız gerekmektedir. Rockstarın özel olarak hazırlamış olduğu sinematik kameraya ise touchpad'e (koldaki siyah alana) basılı tutarak geçebilirsiniz.

    Saçımız sakalımız nasıl olduğundan hızlı uzayabilir? Oyunda saçımızın sakalımızın hızlı uzaması için bir ilaç yapılmış. Buna Hair Tonic deniyor. General Storelardan satın alabilirsiniz. Bunu içerseniz saçınızın daha etkili uzayacağını görebilirsiniz.

    Silahlarımızı nereden ve nasıl modifiye edebiliriz?
    Oyunda atımızı olduğu gibi silahlarımızı da modifiye edebiliriz. Bunun için haritadan gunsmith denilen silahçılara gitmemiz gerek. Haritada bu şekilde görünür. Ayrıyeten sıklıkla silahımızın tutukluk yapmayıp özelliklerinin kısılmaması için temizlememiz gerekiyor.
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU

    Yaptığım görevleri nasıl yeniden oynayabilirim? Önceki Rockstar oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da eski görevleri yeniden oynayabilirsiniz. Menüden Story-Progress bölümüne girerseniz önceki görevi yeniden oynayabilirsiniz. Özellikle platin kupa kasanlar için bu bölümler önemli. Çünkü her bölümü tamamladığınız zaman size altın-bronz gibi ödüller veriyor.

    Nasıl banyo yapılır? Valentine'deki otele giderek bir kaç cent karşılığı banyo yapıp temizlenebilirsiniz. Çok kirli olunca çevredeki insanlardan olumsuz tepkiler alınabiliyor. Otelde banyo yapmak için; otel görevlisiyle konuşun.
    (25 cent olması lazım) ödeme çıkana basın. Sonra otel görevlisinin arkasında solda bi kapı var o kapıdan içeri girin koridorun sonunda solda banyo var ücreti ödeyince oradan banyo yapabilirsiniz. Hatta kadın sırt keselemeye bile gelir isterseniz. Ekstra 50 cente kadına sırtınızı keseletebilirsiniz.

    Nasıl hızlı para kazanabiliriz? Oyunda hızlı para kazanmanın bir çok yolu var.
    1)Mesela doğadan at yakalayarak, birilerinin atlarını çalıp- horse stable denilen yerlere götürebilirsek (valentine'de mevcut) atları satabilirsiniz. Her atın türüne göre değeri değişecektir.
    2) Şerifin ofisinden bounty ilanlarını kontrol edin. Kelle avcısı olduğunuz zaman şerif sizlere iyi ücretler ödeyecektir.
    3) Geceleri evlere hırsızlığa girip değerli eşyalar satabilirsiniz. Bu değerli eşyaları daha sonra Fence denilen değerli eşya tüccarlarına satabilirsiniz.
    4) Trenleri-marketleri-insanları soyabilirsiniz.
    İnsanları soymak için etkileşim tuşundan rob seçeneğine (üçgen tuşuna basarsanız) değerli eşyalarını vereceklerdir.

    Başıma ödül koydular. Bundan nasıl kurtulabilirim? Post officelere gidip başınıza koyulan miktarı öderseniz cezanız bitiyor.

    At beslemek-sevmek neye yarar?
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU
    Her atın belli potansiyel güçleri vardır. Siz yeni bir ata sahip olduğunuz zaman atınızla olan seviyeniz başlangıç seviyesinde olacaktır. Atınızla olan ilişkilerinizi ilerletmek için atınızın yanına gidip etkileşim tuşundan yiyecek vermeniz, sevmeniz (pat), tımar yapmanız gerekmektedir. Her atın türüne göre potansiyelleri değişecektir. Eğer atınız çatışma esnasında ölürse yeni bir at bulmanız gerekir.
    AVLANMA (CheKD hocamın yardımlarıyla)

    Öncelikle oyunda 200'den fazla hayvan bulunduğunu söylemelim. 178 tane havada ve karada yaşayan, 30 tanede suda yaşayan hayvan bulunmakta. Suda bulunanları oltayla yakalıyorsunuz bunun için kamp üyelerinden Abigail Marston'ın görevini yapmalısınız, bu görev sonrası olta kullanabileceksiniz. Balık yakalamayla pek ilgilenmediğim için o konudaki detayları sonraya bırakıyorum. Şimdi gelelim asıl avlanmaya yani avı gözlemleyip, takip edip sonrasında indirmeye. Oyunda bir hayvanı %100'de bilebilmeniz için 4 tane şey yapmanız lazım.
    GENEL AVLANMA

    Hayvanı gözlemlemek, bunu hayvana sizi görmeyecek bir şekilde yaklaşarak yapmalısınız zira hayvan kaçabilir. Hayvana yaklaştığınız vakit resimdeki gibi Study seçeneği gelecek, R1'e basarak hayvanı gözlemleyebilir ve onun hakkında bilgi edinebilirsiniz.
    Hayvanı gözlemledikten sonra onu takip etmeye başlamalısınız. Bunu hayvana nişan alarak ve sonrasında Track seçeneği kullanarak yapabilirsiniz.
    Hayvan takibini daha etkili yapabilmek için R3 ve L3'e aynı anda basarak içgüdü özelliğinizi kullanmalısınız. Bu özellik size hayvanların ilerlediği rotayı göstermekte, bu rotayı takip ederek avlamak istediğiniz hayvana ulaşabilirsiniz.
    Hayvanı iyice takip ettikten sonra vurma mesafesine ulaştınız. Bu noktada hayvanı istediğiniz silahla öldürebilirsiniz fakat Perfect kondisyonunda bir post istiyorsanız, hayvanın Clean Kill silahını kullanmalısınız. Bunun içinde hayvana nişan alarak R1'e basmalı ve bilgi penceresini açmalısınız.
    Resimde bilgi penceresi açık ve gördüğünüz gibi bu av için bana Rifle kullanmam gerektiğini söylüyor. Ama yine de dediğim gibi derdiniz Perfect kondisyonda post değilse herhangi bir silah işinizi görür.
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU

    Hayvanı öldürdükten ve postunu yüzdükten sonra alıp atınızın arkasına atabilirsiniz. Atınıza timsah, bizon, ayı gibi büyük hayvanların sadece bir postunu koyabiliyorken kuzu, keçi, ceylan gibi hayvanların postu için herhangi bir sayı sınır bulunmuyor.
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU

    Postları atınıza koyduktan sonra atınızın üzerinde ne bulunduğuna yanına yaklaşıp Horse Cargo seçeneği kullanarak görüntüleyebilirsiniz.
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU

    Avınızı başarıyla gözlemlediniz, takip ettiniz, avladınız ve sonrasında postunu yüzdünüz. Bu adımları gerçekleştirerek avladığınız hayvanın menüdeki Progress kısmından girdiğimiz Compendium sayfasını tamamlamış oldunuz. Bu sayfayı tamamladığınız vakit, bu sayfaya girerek avladığınız hayvan hakkında genel bilgiler, nerede yaşadığını, Clean Kill için en uygun silahın hangisi olduğu bilgisine erişebilirsiniz.
    Peki avı tamamladık, hayvanın Compendium sayfasını açtık postları ne yapacağız? Bunları direk Trapper'a götürün eğer post Perfect kondisyondaysa bu postları ona satın, bu postlarla size özel kıyafetler satabilir. Post perfect kondisyon değilse de yine bu arkadaşa satmanız lazım, kasaplar her postu almıyor.
    PERFECT KONDİSYONDA POSTA ULAŞMA
    Oyunda mutlaka dikkatinizi çekmiştir, bir hayvanın postunu yüzdüğünüzde "Poor", "Good", "Perfect" gibi postun kondisyonunu belirten sıfatlar beliriyor başında. Bir hayvanın 3 farklı konsiyonu olabiliyor, bunlarda bu saydıklarım oluyor.
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU
    Oyunda bulunan her hayvanın kendince bir kondisyonu var, bu kondisyonu görüntüleyebilmeniz için ilk önce hayvanı gözlemlemelisiniz sonrasında ise hayvana nişan almalısınız. Nişan aldığınızda ekranın sağ alt köşesinde hayvanın isminde önce belli sayıda yıldız beliriyor. Eğer 1 yıldız varsa Poor, 2'yde Good ve 3'se Perfect olduğu anlamına geliyor. Peki Perfect hayvanı buldunuz sonrasında ne yapmanız lazım yukarıda yazdığım gibi hayvana nişan aldığınızda R1'e basmalı ve Clean Kill için belirtilen silahı kullanmalısınız. Yalnız şöyle bir durum var, hayvanı tek seferde indirmelisiniz yoksa postun telef olma durumu söz konusu bu yüzden Dead Eye kullanıp direk kafasına sıkarak işini bitirmeye bakın.

    EFSANEVİ HAYVAN AVI
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU

    Oyunda 14 farklı tipte efsanevi hayvan bulunuyor, bu hayvanlardan haritada sadece bir tane bulunuyor ve bunlar diğer hayvanlardan daha güçlüler. Bu hayvan postlarıyla kendinize özel kıyafetler ve kıyafet setleri yapabiliyorsunuz. Tabii bunu yapabilmeniz için ilk önce efsanevi hayvanların yerini belirlemeniz gerekiyor. Bir efsanevi hayvanın yerini belirleyebilmeniz için onun yakınlarında bulunmanız lazım eğer yakınlarınızda bir efsanevi hayvan varsa oyun direk haritaya onu işliyor resimde olduğu gibi.

    Efsanevi hayvanın yerini buldunuz peki sonrasında ne yapmanız lazım? Bu hayvanın bulunduğu alan gidip soru işaretini bulmanız lazım. Bu soru işaretleri efsanevi hayvanın takibi için başlangıç noktaları oluyor. Bu noktalarda içgüdü özelliğinizi kullanırsanız başlangıç noktasını sarı tozlar halinde göreceksiniz. Başlangıç noktasına geldiğinizde Inspect seçeneğini kullanarak avın izini takip etmeye başlayabilirsiniz.
    Hayvanın izine düştünüz, izlerini takip ettiniz sonrasında yine ilk başta gördüğünüz gibi sarı tozlar göreceksiniz, bu avın bir sonraki iz bıraktığı nokta oluyor. Bu noktayı da inceleyerek avın bir sonraki rotasını çıkarmanız lazım.
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU

    Bu iz takip etme olayı yaklaşık 3-4 kere devam ediyor, bu olay bittiğinde efsanevi hayvana ulaşıyorsunuz.
    KÜÇÜK HAYVANLARIN POSTUNU ÇIKARMA
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU

    Biliyorsunuz oyunda 200'den fazla hayvan bulunuyor, tabii ki bunların hepsi ayı, timsah gibi büyük hayvanlar değiller. Bunların arasında sıçan, sincap gibi küçük hayvanlarda bulunuyor. Bu hayvanları öldürdüğünüzde herhangi bir deri yüzme seçeneği size sunulmuyor. Bu hayvanların postuna ulaşabilmek için Satchel'ı açmalı ve cesetlerini Break Down seçeneğini kullanarak parçalamalısınız. Bu işlem sayesinde bu tip küçük hayvanların postlarına ulaşabilirsiniz.
    KUŞ AVI


    Kuş avının da diğer hayvanlardan farkı yok fakat şöyle bir detay var. Eğer kuşu Perfect kondisyonda öldüremediyseniz bu pek sorun olmuyor zira bir kuşu Perfect kondisyonda öldürseniz de Poor kondisyonda öldürseniz de o kuştan her türlü tüyünü alıyorsunuz. Eğer Perfect kondisyonda öldürdüyseniz 3 tüy, Poor kondisyonda öldürdüyseniz 1 tüy geliyor. Bu tüyleri yine Trapper'a veriyorsunuz. Bu tüyleri Flight Feather ile karıştırmayın, bu tüyler kuşların özel tüyleri, envantere girdiğinizde kuşun ismi yazıyor. Flight Feather ile Small Game, Improved Arrow gibi özel ok tiplerini yapıyorsunuz.

    Oyundaki en hızlı at olan Arap atını nereden ve nasıl yakalayabilirim? En güzel cevap videoda.




    Hazineleri nerede bulabiliriz? Dostlar bunu görsellerle anlatmak isterdim ama bir çok arkadaşa spoiler gibi geleceği için video olarak bırakıyorum, isteyen arkadaş videoyu izleyerek hazineleri direkt bulabilir.




    Avlanırken deri-postlarda 3 yıldız için uğraşın
    Hayvanların derilerinin güzellik seviyeleri var. Bu seviyelere göre sattığımız zaman aldığımız para değişiyor.
    Perfect deri için Her hayvanın kendine has Clean Kill yöntemi var. Bunu öğrenmek için hayvana yaklaşıp onu gözlemlemeniz lazım. R1 tuşundaki Study seçeneği ile hayvanı gözlemliyor sonrasında yine R1'e basarak hayvanı temiz öldürmek için hangi silahın, hangi mermi tipinin gerektiğini görüyorsunuz. Ayrıca şöyle bir durum var her hayvan Perfect kondisyonunda değil, ilk önce dediğim gibi hayvanı gözlemliyorsunuz sonrasında Arthur hayvanı tanıyınca hayvana nişan aldığında sol alt köşede hayvanın kondisyonunu gösteriyor. Eğer hayvanın kondisyonu 3 yıldızsa Clean Kill ile bu hayvandan Perfect kondisyonda post çıkarabilirsiniz tabii bunu yapabilmeniz için R1'e bastığınızda çıkan bilgi penceresindeki silahı kullanmanız gerekiyor. Mesela tavşanlar için Vermint Rifle kullanmalısınız, bu silah ile Clean Kill yapabiliyorsunuz. Sincaplar için yay kullanmalı ve Small Game ok tipini kullanmanız lazım. Hayvanları avlamadan önce gözlemleyin sonrasında eğer 3 yıldızsa gereken silahı kullanarak öldürün tabii bazen hayvan yine de telef olabiliyor ama çok sık yaşanmıyor bu durum. (CheKD arkadaşımızın açıklaması)

    Öneriler
    En az 1 tane at tekrar canlandırma kiti bulundurun
    Eğer atınızın ölmesini istemiyorsanız, yanınızda bir at canlandırma kiti bulundurun. General Store’larda bulunabilir. Eğer atınız hasar alırsa, tekrar iyileşmesi için kısıtlı bir zaman oluyor. Kanamadan ölüp gitmeden önce, bu kit sayesinde atınızı kurtarırsınız.
    Dutch’s Lodgings geliştirmesini mutlaka yapın
    Bu geliştirme sadece 220 dolar tutuyor. Bunu yapmak, çetenin diğer üyelerinin daha fazla katkı sağlamasını sağlıyor. Bu da, diğer aktivitelere daha fazla zaman ayırabilmenizi sağlıyor.Dutch’s Lodgings geliştirmesini yaptıktan sonra haritanızı da 325 dolara açabilirsiniz. Kampınızdan hızlı seyahat edebilmenizi sağlıyor.
    Nişan aldığınız esnada D-Pad’inizin yukarı tuşuna basarsan karakter yukarı doğru nişan alıyor. Yukarı doğru ateş ettiğinde ise, diğer insanlar geri adım atabiliyor hayvanlar korkabiliyor.

    Maske takıp market soyarsak etraftakiler bizi tanır mı? Evet tanıyorlar. Örneğin ben Valentine'de ilaç satılan dükkanı soydum. 30 Dolar aldım. 10 Dolar bounty çıktı. Ödedim. 20 dolar kar kaldı.
    Oyunda fast travel nasıl yapılır? 3 Yöntem bi arada

    Kamp yardımı nasıl yapılır?
    Kampınızda birçok şey yapabiliyor, ekleyebiliyor ve kampınızı düzenleyebiliyorsunuz. Kamp içerisinde sizin ekibinize yardım edebileceğiniz 4 yol mevcut. Örnek verecek olursak; Yaptığınız işlerden kazandığınız paranın bir kısmını ekibinizle paylaşabilirsiniz. Avlandığınız eşyaları kampa getirerek yardım edebilirsiniz. Kampınıza mermi bağışında ve ilaç stoklarında yardımda bulunabilirsiniz.
    Gunslinger görevlerine nasıl başlarım?
    Bu bahsi geçen Gunslinger görevlerine başlayabilmeniz için öncelikle Valentina'daki 2. meyhaneyi ziyaret etmeniz gerekmektedir. Bahsi geçen meyhane ise büyük olan değil, diğer meyhane. Buraya girip yazar ile görüşmeniz gerekiyor. Yazar ile görüştüğünüzde, sizden bir grup silahlı olan soyguncuyu bulmanızı isteyecektir. Bu soyguncuların çoğunluğu yani neredeyse hepsi rahatsız edilmekten hiç ama hiç hoşlanmıyor. Bu kişiler ile konuşmaya çalıştığınızda siz isteseniz de, istemesiniz de bu kişilerle silahlı çatışmaya giriyorsunuz. Öncelikle yapmanız gereken fotoğrafı çıkarıp inceleyin. Haritanızda otomatik olarak işaretleniyor. Ayrıca aynı anda 4 farklı soyguncuyu alabiliyor ve istediğiniz sırayla gidip bulabiliyorsunuz. Benim size tavsiyem, verilen sıraya göre yapmanız olacaktır. Bunun avantajları, silah geliştirmeleri ve hazine haritaları gibi şeyler elde edebiliyorsunuz.
    Görevlerden biri Emmet Granger'i bulmak olacak. Emmet Granger'i "Flat Iron Lake" yakınlarında bulabilmeniz mümkün. Bu kişi ile konuştuğunuzda sizden 4 domuz pisliği temizlemeniz istenecek. Ardından ise karşılaşmaya çekebiliyorsunuz. Ancak unutmamanız gereken, size bıçağı fırlatmadan ateş edin ve gidip fotoğrafını çekin. Böylece görevi tamamlamış olacaksınız. Billy Midnights ise "Rhodes Train Station" yakınlarında saklanıyor. Bunun için yapmanız gereken istasyon yetkilisi ile görüşmek ve sizi bir sonraki trene bindirmesini sağlamak olacak. Billy Midnight ile burada karşılaşabilirsiniz. Peşinden giderseniz, vagonun üstünde bir düelloya çıkıyorsunuz. Oldukça hızlı bir rakip ancak başarılı olursanız yani Billy Midnight'ı öldürürseniz şayet Midnight's Pistol'u elde edebilirsiniz.

    Black Belle isimli soyguncu da "Bluewater Marsh" yakınlarında saklanıyor. Rhodes bölgesine yakın olduğu için Billy Midnight görevinden sonra Black Belle'nin yanına gitmenizi tavsiye ederim. Black Belle'nin mekanına göz gezdirirseniz şayet "Cigarette Card" bulabilirsiniz.

    Son olarak Flaco Hernandez, bu kişi de bir grup katil ile birlikte dolaşıyor. "The Grizzlies" bölgesinde olduğu için de kışlık kıyafetlerinizi giymenizi tavsiye ediyorum. Flaco Hernandez'i donmuş bir gölün yakınlarında kampını bulabilirsiniz. Benim tavsiyem sessizce yaklaşmanız olacaktır. Flaco Hernandez'i öldürdüğünüzde de kabinini aramanızda fayda olacaktır. İçeride, "Cigarette Card", "Flaco's Revolver" ve "The Poisonous Trail Treasure Map" bulabilmeniz mümkün. Red Dead Redemption 2 Gunslinger görevleri bu şekilde işliyor.

    Trapper nerede?
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU
    Trapper'i "Saint Denis" de bulabilmeniz mümkün. Saint Denis demişken... Saint Denis, Red Dead Redemption 2 oyununda çok büyük şehirlerden biri. Hal böyle olunca Trapper'i bulmamız zorlaşıyor. Trapper'i bulmanın en kolay yolu ise, haritanızı çıkarıp index kısmından Trapper için ayarlamak olacaktır. Ardından konum işaretinizi Trapper'ın üzerine koyabilir ve yolu bulabilirsiniz. Trapper'a ulaştığınızda ise oyundaki özel kıyafetleri açabileceğiniz hayvan postlarını satmaya başlayabilirsiniz.
    Ancak unutmamanız gereken bir şey var... Red Dead Redemption 2'de eşsiz ve özel avcı kostümlerini açabilmeniz için Trapper'a efsanevi hayvan postlarını satmak tek başına yeterli olmuyor. Yani yine de kostümleri sattıkça, bu kostümler zamanla açılıyor tabii ki. Ancak, bir de gerekli malzemeler ile bu kostümleri satın almanız gerekiyor. Açıkça söylemek gerekirse, bu efsanevi hayvan postlarınızı başka yere satmak istemezsiniz çünkü sattığınız takdirde çöpe atmış gibi olursunuz postunuzu.
    Trapperin yeri (eleman 2 farklı yerde bulunabiliyor)
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU
    RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU
    Oyunun Türkçe altyazıya çevirilmiş senaryosu ( Youtubedan Altyazıyı açın, stun arkadaşımız çeviriyi yapıp videoları ekliyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 29 Ekim 2018; 12:39:12 >







  • Reddit'te Wanted sistemi ile alakalı detaylı bir görsel yayınlanmış. Eğer çevirebilecek bir arkadaş benimle irtibata geçer ve çevirilerini gönderebilirse bende görsel üzerine yerleştirip Türkçeleştirilmiş halini Rehber konusuna ana başlığa koyabiliriz. Eğer çevirecek arkadaş kendisi de yapabiliyorsa görsel üzerine yerleştirme yapabilir. Çok kişinin ihtiyacını görür.

    EDİT: Diğer ana konuda bir arkadaş çeviri işlemine başladoğını belirtti.

  • ben şunu paylaşayım
    https://rdr2map.com/#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Ekim 2018; 0:45:28 >
  • Her zaman en az 1 tane at tekrar canlandırma kiti bulundurun
    Eğer atınızın gözleriniz önünde ölüp gitmesini istemiyorsanız, yanınızda bir at canlandırma kiti bulundurun. General Store’lardan satın alınabilirler. Eğer atınız hasar alırsa, tekrar iyileşmesi için kısıtlı bir zaman oluyor. Kanamadan ölüp gitmeden önce, bu kit sayesinde atınıza sahip çıkabilirsiniz.

    Nişan alırken D-Pad’deki sol tuşu, omuz değiştiriyor
    Nişan alırken D-Pad’deki sol tuşa bastığınızda omuz değişiyor. Bu da, daha iyi görüş açısı sağlayabiliyor.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum hocam, teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Ekliyorum hocam, teşekkürler
    önemli değil hocam buldukca atarız buraya
  • kardesim eline saglik cok guzel bir rehber olacak.her öğrendiğimiz seyi sende ilk sayfaya koy.bilmeyenler ogrensin.tekrar eline sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde soru soralım bilen birileri elbet cevaplar.Bu craft olayini,eşyaları satma olayini nasil yapiyoruz.onu da ayrintili birileri yazarsa memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bilgiler eklenmiş bile, çok kapsamlı güzel bir rehber olacak inşallah. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Türkçe altyazı ekleyen arkadaşa da özel teşekkürler, film tadında olmuş videolar...birçok kişi gibi oyunda ilerleme hızımı sizin videolara göre ayarladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wntln kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam...
    Gün içerisinde ana konuya yazarsak diğer arkadaşların da haberi olacağı için daha geniş bilgi havuzumuz olacaktır.
  • Güzel konu favorilere attım.
  • çok güzel olmuş.. oyunu önce biraz kendim keşfettikten sonra buraya uğrarım..
  • beyler atlarda ve silahlarda damage yada speed kısımlarında son 3 kutucuk gri. bu kutucukları nasıl beyaz yapıyoruz bilgisi olan var mı ? misal atımda bond son seviye ama son 3 kutucuk hala gri
  • hotelde nerde yapıyoruz ki banyoyu yahu 1 dolar verince hotelde kalabiliyorsun banyo yapılacak yeri bulamadım ben
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Hocam otel görevlisiyle konuşun.
    Yanlış hatırlamıyorsam 25 cent ödeme çıkana basın. Sonra adamın arkasında solda bi kapı var o kapıdan içeri girin koridorun sonunda solda banyo var ücreti ödeyince oradan banyo yapabilirsiniz. Hatta kadın sırt keselemeye bile gelir isterseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Hocam otel görevlisiyle konuşun.
    Yanlış hatırlamıyorsam 25 cent ödeme çıkana basın. Sonra adamın arkasında solda bi kapı var o kapıdan içeri girin koridorun sonunda solda banyo var ücreti ödeyince oradan banyo yapabilirsiniz. Hatta kadın sırt keselemeye bile gelir isterseniz.
    teşekkürler hocam yarın bakayım ona temizleyeyim şu adamı kirlendi iyice

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bir konu olmuş,eline emeğine sağlık,devamlı güncellersen çok büyük sevap işlemiş olursun,çok teşekkür ederiz,başka arkadaşlarında yardımıyla inşallah bu sayfa oyundaki bilgilerle dolar ve aradığımız her şeyi burada bulabiliriz..

    Bir sorum olacak,tren nasıl soyuluyor,butun trenlermi,atla giderken trenemi atlayacagız ve icerdeki insanlarını soyacagız yani tren soymaktan kastınız bumudur? bilmedigim icin soruyorum,birde meyhane den kastınız saloon mu? isterseniz mekanların orjinal isimlerini yazın,kafası karışan olabilir,yinede siz bilirsiniz,teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newintown -- 29 Ekim 2018; 3:39:18 >
  • valuable itemlerı nereye satabılırız ?
    bu ayıyı kestık atın sırtında post dag bayır dolaşıyorum napıcaz bu postu ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.