Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.078
Cevap
152
Favori
786.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Peki reviver yoksa hızlı gelsin diye kafasına sıkmak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Yok, oyunun ortasında yapıyor.
  • Starrk35 kullanıcısına yanıt
    Amd ise vulkanda çalıştırdığı için yapıyor hocam. Directx12ye çevirin hatasız giriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyun kaç gb raminizi kullanıyor?
  • Twich prime collector mesleği hediye veriyormuş şuan bende o meslek açık. Daha önce de moonshine mesleği falan vermiş yani verdiği hediyeler değişiyormuş. Aylık mı değişiyor nasıl oluyor bu hediye olayı bilen var mı, bir sonraki hediye ne zaman değişir tahminen?
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Benim de oyun ortasında atıyor. Dün story moda başladım atmadı.bugün de 3 saat kadar online girdim yine atmadı ama güvenemiyorum.
    Directx seçip kilitledim ayarlardan.
    Ram kullanımı diğerleriyle beraber 4800 civarı bir şey bende.
    Yani oyun 3000 küsur,diğer uygulamalar 1000 küsur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun pvp modlarında(takeover,shootout,featured series vs) insan bulamıyorum. Ne zaman girsem hep boş. Bunun sebebi gerçekten oynayan mı yok, yoksa bir ayarı mı var anlamadım gitti. Pc'den oynuyorum bu arada.
  • ademis kullanıcısına yanıt
    nasıl 4800 inanılmaz. Bende 8800-9gb arası kullanıyor
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Yok yok yanlış yeri söyledim. Ekran kartı ayarlarından bahsedince orada görüneni yazmışım ben.
    Ram kullanımına bakmadım, aynıdır muhtemelen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    8.2gb ram, 4.5gb gpu memory



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 28 Mayıs 2020; 16:18:51 >
  • MSI Afterburner tekrar denedim yine oyun açılmasına rağmen ekran simsiyah oluyor. Kapatınca oyun görüntüsü geliyor. Ben bu oyunda onu kullanamayacağım belli oldu.
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    alo polis mi ?
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Acıya son veriyorum merhamet bu merhameet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi oyunu indiriyorum. 1 gün var yaklaşık.
  • Merhaba, konuya ilk mesajım. Story modunu oynarken aldığım fps 35-50 arası gidip gelirken bir süre sonra kendi kendine fps 30 un altına düşüyor ve ilginç bir şekilde at arabalarının yanından geçince fps 10-15'e kadar düşüp uzaklaştıktan sonra normale dönüyor. Ayarları medium'a düşürüyorum aynı ultraya çıkarıyorum aynı. Dediğim gibi oyunu ilk açtığımda yaklaşık 15-20 dk fps gayet iyi sonradan düşüyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Intel i5 4590 3.30 ghz, 16 gb ram, Amd rx 480 4 gb ekran kartım var vulkan api'de çalıştırıyorum yüksek ayarlar ile.

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 29 Mayıs 2020; 0:23:54 >
  • MertLIVE kullanıcısına yanıt
    Afterburner'a CPU vs GPU frekanslarınızıda ekleyip öyle inceleyin durumu, 10fps'ye düştüğünde bu iki frekanstan birinde değişiklik oluyormu, oradan anlaşılır sorun ekran kartımı işlemcimi kaynaklı diye. Ekran kartıysa muhtemelen sürücü kaynaklıdır, ısındığı içinde frekansı kısabilir, işlemciyse biostan (yada ryzen master gibi programlardan) yanlış bir ayar yapılmı olabilir. Siz önce sorun nereden kaynaklanıyor onu görün.

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi fps'in düştüğü yerlerde işlemciyle ekran kartı frekanslarını kontrol ettim, ekran kartı 1303 mhz olarak görünüyor hiç bir oynama yok. İşlemci kısmı 3500 - 3600 mhz arası oynuyor. Oyunu ilk açtığım süre içinde yani fps normalken ekran kartı frekansı 900 ile 1200 arası değişiyordu, işlemci frekansları aynıydı.

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

    At arabasından uzaklaşınca durum böyle oluyor.

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 29 Mayıs 2020; 1:19:26 >
  • MertLIVE kullanıcısına yanıt
    Sizin durumda yüksek fps düşük gpu frekansı, düşük fps yüksek gpu frekansı, bilemedim, normalde tam tersinin olmasını bekliyordum. Normalde tepe frekansıyla çalışmaya başlar, ısınınca frekansı kısar kendini soğutmaya çalışır ama sizinki 900'den başlıyor sonra 1200 oluyor sonra 1300 küsüre çıkıyor. Sorun ekran kartından kaynaklı sanırım. Auto oc yerine kendiniz bir değer tanımlayıp (1100MHz gibi) öyle kullanmayı deneyin.
  • 1050 GT ekran kartı olup oyunu merak edenler için kendi kullandığım grafik ayarlarını paylaşıyorum. Forumda ve bazı siteler ile bazı youtube kanallarında 1050GT ile oynarken görsel anlamda keyif alamazsınız diyenler var o sebeple henüz oyunu almamış veya alıp oynamaya başlamış 1050GT kullanıcısı arkadaşlara yardımcı olmak için ayarları mı paylaşıyorum. Yalnız 4GB 1050 GT için geçerlidir bu ayarlar. Bu arada Advenced Settings ayarları kapalıdır. O kısım ve içerisinde yer alan ayarlar kapalı olmasına rağmen oyun gayet güzel görünüyor. Dün 10 dakika açtım o kısma baktım ama o kısım ayarları ortalama seviyede olduğu için pek bir fark yaratmıyor o sebeple o ayarları 1050 GT sahipseniz açmaya gerek yok. Direkt 12 ayarı da o kısmın içinde. Onu kapalı tutunca direkt 12 de devre dışı olacaktır diyenler çıkabilir ama direkt 12 açısından da fark göremedim. Tahminen o kısmı açıp tüm ayarları ulta yapınca fark ortaya çıkıyor. Onun için gerek yok o kısmı açmaya. İsteyen açar o ayrı bir mesele çünkü o kısmı açınca ekran kartı ram kullanımına bir etkisini göremedim. Bu arada ayarlardan Lighting Qality dışında yer alan hiçbir ayara ben dokunmadım. Oyun diğer tüm ayarları kendisi yapılı olarak göründüğü gibi açtı. Yani texture ayarı kendisi Ultra olarak ayarlanmıştır. Benim bir dokunuşum yok.

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

    Bu arada kaç fps alıyorsun diye sorarsanız maalesef sebebini çözemediğim bir sebeple ısı ve fps ölçüm programı olarak kullandığım MSI Afterburner bu oyun sırasında kullanamadım. Başkaları kullanıyor ama ben oyunu açınca oyunun görüntüsü gelmiyor. Siyah bir ekran çıkıyor karşıma. O sebeple fps durumuna bakamadım ancak tahminen 30 fps altına düşmüyordur çünkü düşse özellikle aksiyonun bol olduğu sahnelerde ciddi kasma ve yavaşlama olur ama öyle bir durum hiç yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Mayıs 2020; 11:5:20 >
  • En ideal grafik ayarları nedir acaba bi türlü çözemedim
    Sistemim i7 7700hq gtx 1080 maxq 16gb ram

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.