Şimdi Ara

realme 7 Pro ülkemizde satışa çıkıyor: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde ülkemizde önemli adımlar atmaya başlayan akıllı telefon üreticisi realme; bugün YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanan etkinlik ile realme 7 Pro modelinin ülkemizdeki lansmanını gerçekleştirdi.



    realme 7 Pro özellikleri



    realme 7 Pro modelinde 6.4 inçlik AMOLED ekran yer alıyor. Ekran 2400x1080 piksel çözünürlük sunarken nokta çentik tasarımı ile %90,8 ekran / gövde oranı yakalanabiliyor. Ekran 600 nit parlaklık seviyesine çıkarbilirken NTSC renk uzayının da yüzde 98’ini kapsıyor. Parmak izi okuyucusu ise ekrana entegre.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 Pro karşınızda



    Telefona 8nm sürecinde tasarlanan Snapdragon 720G yonga seti güç veriyor. 2 adet Cortex-A76 ve 6 adet Cortex-A55 tabanlı özelleştirilmiş Kryo 465 çekirdeklerinden oluşan yonga setinde Adreno 618 grafik birimi yer alıyor.



    realme 7 Pro kamera özellikleri



    Arka kısımda yer alan 64MP çözünürlüğünde 1/1.73 Sony IMX682 ana sensör dört pikseli birleştirerek daha detaylı görseller elde edebiliyor. Yanında ise 119 derecelik 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 2MP çözünürlüğünde siyah-beyaz portre sensörü ve 2MP çözünürlüğünde 4cm makro sensörler mevcut. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğünde Sony sensör barındırıyor.





    64MP sensör için realme; yeni bir ultra yüksek çözünürlüklü algoritma geliştirdi ve kullanıcılara her ultra 64MP çekimde, normal 2x teleskop lensinden bile daha iyi olan benzersiz bir netlik sağladı. Buna 64MP Modu adı veriliyor. Pro Modu’nda kullanıcılar kamera parametrelerini manuel olarak ayarlayabiliyorlar. Yapay Zeka Renkli Portre Modu’nda ise portrenin bir kısmını renkli tutabiliyorsunuz.



    Yıldız Modu ise yıldızların netliğini ve parlaklığını geliştirmek için yapay zeka algoritmasını ultra uzun pozlama ve çoklu çerçeve senteziyle birleştirerek profesyonel yıldız fotoğrafları elde etmenizi sağlıyor.



    realme 7 Pro 65W SuperDart hızlı şarj



    realme tarafından geliştirilen 65W SuperDart Charge teknolojisi sayesinde 4500mAh kapasiteli batarya sadece 34 dakikada dolabiliyor. 12 dakika içerisinde yüzde 50 dolum, 3 dakika içerisinde de yüzde 13 dolum oranı yakalanabiliyor. realme 7 Pro ayrıca 18W USB PD ve Qualcomm Quick Charge teknolojilerine de destek veriyor.



    Realme 7 Pro fiyatı ve çıkış tarihi



    realme 7 Pro ayrıca TÜV Rheinland Akıllı Telefon Güvenilirlik Doğrulamasını geçen ilk akıllı telefon oldu. TÜV Rheinland Akıllı Telefon Güvenilirlik Doğrulaması, günlük kullanım, bileşen güvenilirliği ve aşırı çevre gibi birçok yaygın kullanım senaryosunu kapsayan 22 ana ve 38 küçük test içeriyor. realme 7 Pro modeli 8GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile 3999TL fiyat etiketi üzerinden raflardaki yerini alacak.











  • Oppo'nun alt markası değil mi bu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvah daha fazla yeni manzara fotoğrafları göreceğiz 😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi mi9t kullanıcısı olarak şarj haricinde geçilicek bir üstünlüğü yok son zamanlarda cıkan telefonlar birbirinin klonu gibi duruyor. Konfigürasyonları ve tasarımları hep aynı

  • A71 ilk çıktığında aldım. Onu almamış olsaydım alırdım. Özellikleri iyi. Özellikle çift Dolby amos hoparlör iyi. A71 de tek eksik tarafta ta bu. Sesi çıkmıyor. Tek mono hoparlör var stereo bile değil. Kulaklıkta Dolby atmos destekliyor sadece.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de çok matah bir şeymiş gibi bu cihaza lansman yapıyorlar komik...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oneplus nord alırım kaçak mis gibi imei işide kolay zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Nasıl kolay yazsana bana özelden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hani 90hz ekran?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi varken bir anlamı yok. Her türlü pahalı kalıyor.

  • 720G ye 4000lira olmamış

  • Bunların yanında samsung m51 reyizzzzzzzzz olucak galiba hepsi 4000 küsürden çıkıyor

  • Arkadaşlar Samsung s10 veya Xiaomi mi note 10 ile aralarında ciddi boyutta bir fark var mıdır ? Fiyat olarak bana makul geldi bu telefon çünkü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Poco x3 fiyatıyla yer bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaya 1600 kusur den Real me 5 pro ile girdiler. tutulunca fiyat nerelere geldi. Şaka gibi. Yamyam bunlar. Real me 5 pro dan yazıyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 720G ve 4 bin lira başka sözüm yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer1739 O kullanıcısına yanıt
    Bütün telefoncular 80 tlye atıyor bilen kendide ata biliyor...

  • Fiyatı yüksek mi yüksek fakat bu telefonunda bazı avantajları var. 3200 liralık poco dan 2 gb rami fazla ve amoled ekranı var. Ayrıca ekranda parmak izi okumada var. 65w hızlı şarj var. Fakat bu fiyata galaxy m51 var 4500 e ise Galaxy note 10 lite gibi amiral gemi bir cihaz var. Samsung tr de güzel fiyatlandırma uyguluyor çünkü m51, r7 prodan daha pahalı olmasına rağmen daha ucuza satılıyor üstüne hediye de verdiler. Realme tr de bu gidişle pek iş yapmaz. Realme 6 ve 6 pro ucuzlarsa daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Ekim 2020; 20:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı pahalı olmuş ama en büyük artısı Amoled ekran. Bu zamanda uygun fiyata Amoled ekranlı telefon kolay kolay bulunmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat biraz yüksek olsa da ultra hızlı şarj özelliğinden dolayı cazip gözüküyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.