Şimdi Ara

REALME 7 PRO #ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
28
Favori
66.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roland Deschain

    Kalite çok çesitli bir kavram. Malzeme kalitesi, üretim kalitesi, yazılım kalitesi gibi bir çok farklı unsur var. Malzeme kalitesi ve teknik özellikleri Realme 7 Pro'dan çok daha düşük olup üretim, montaj kalitesi ve kalite kontrol süreçleri çok daha iyi olan bir cihazı daha kaliteli olarak kabul edebilir miyiz? Mükemmel bir işçilik var ancak malzeme kalitesi ve teknik özellikleri de düşük. Yani her markanın cihazlarının artı ve eksi özellikleri var. Orta veya orta alt segmentte fayda maliyet üzerinden baktığımızda Çin telefonları oldukça ideal tercih haline geliyor.

    Yukarda söylediğim gibi.. ayıplı ürün başka, düşük paraya, düşük performans ba$ka.. ucuz telefon alıyoruz diye kusurlu, ayıplı mal almak mecburiyetinde değiliz.. sen ghostlu telefon ama performans yüksek telefon tercih ediyorsan, tabii ki cin cihazlarına yöneleceksin.. fakat bu gercegi de bilmek gerekiyor..





  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt
    Her markanın ayıplı ürünü oluyor. Örnek verdiğiniz Samsung'un A71 modeli için panel sorunu veya yeşil ekran sorunu diye aratın siz de göreceksiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roland Deschain

    Her markanın ayıplı ürünü oluyor. Örnek verdiğiniz Samsung'un A71 modeli için panel sorunu veya yeşil ekran sorunu diye aratın siz de göreceksiniz.

    Her markanın böyle ürünü oluyor ama samsung ya da ba$ka markada 2000'de 1 çıkıyor belki, yani gözden kaçıp da, o ürün kutuya girerse oluyor.. Xiaomi'de yazı tura gibi çıkıyor.. Aksi halde internette forumlarda bunları satın alan kullanıcılar arasında, bu kadar yaygın görülmezdi bu tip sorunlar.. 2 adamdan 1 tanesi cihazımda ghost var diyorsa orada duracaksın.. Kutudan ghostlu çıkıyor diyorum.. LG ghost problemi yüzünden piyasadan silindi.. Xiaomi silinmiyor çünkü 150 dolara telefon veriyorlar.. Millet bunu bilerek alıyor.. Bilerek alırsan sorun yoktur ama aynı kalitede oldugunu iddia etmeyeceksiniz çünkü yanlı$ yönlendirme yaparsınız.. Belki birileri performansı dü$ük ama sorunsuz ürünü tercih edecek.. Yanlı$ yönlendirenler yüzünden ba$ına bela alacak olanlar olacaktır..


    Mesela benim cihazı aldıgım fiyat belli ekranı da degistirsem bana koymaz çünkü ucuz fiyata yüksek performanslı cihaz istedigim icin bile bile xiaomi aldım.. Telefonda oyun oynuyorum performans lazım ama herkesin kullanım amacı farklı sonucta.. Adam performans istemiyordur sorunsuz cihaz alacaktır ba$ına bela edersiniz bu telefonları milletin..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 5 Aralık 2020; 12:25:10 >




  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt
    Sürekli neden Xiaomi'den bahsediliyor onu anlayamadım. Realme için söylenecek bir şey varsa bundan bahsedelim.

    Yıllarca ama yıllarca sadece Samsung cihazları kullandım. Samsung dışında da ios tecrübesi için iPhone 7 kullandım. Sonrasında da Redmi Note 8 Pro'ya geçtim ve 8 ay kadar kullandım. Şimdi de Realme 7 Pro kullanıyorum. Ben de ne hikmetse Samsung cihazlarımda donanımsal sorunlar yaşadım. Ancak 8 ay boyunca Redmi'de en ufak bir sorun yaşamadım. İnşallah bu durum Realme için de geçerli olur. Şimdi bundan hareketle yaşadığım tecrübe ile Samsung cihazları hep sorun çıkarıyor mu demem lazım? Ama öyle değil elbette. Ancak sorunlu cihazlar nedense hep bana mı denk geldi?

    Hiçbir markanın fanatiği değilim. Bu cihazı tercih ederken de bir tarafa bütçeyi yazdım, diğer tarafa bu bütçe ile alınacak telefonları. Samsung M51 ile arasında kaldım. M51 konusunda kullanıcıların sikayet ettikleri durumlar beni de rahatsız edeceği için hiç denemediğim bir marka olan Realme'ye şans verdim Redmi'deki olumlu imaj sebebiyle. Şu ana kadar iyi gidiyoruz çok şükür. Tecrübelerim karşılığı elbette tavsiye ederim. Ancak can sıkıcı olumsuz bir şey görürsem de yine buradan belirtirim.

    Bütçem el verse İphone XR veya 11 kullanmak isterim. Bunu da açık açık söylüyorum. Ancak bütçem dahilinde bu kadar çok özelliği güzel bir malzeme kalitesi ve işçilikle veren başka model bulamadım.




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.