Şimdi Ara

Realme 7 ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
10
Favori
55.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaganim kullanıcısına yanıt
    Bence senin cihaza özel bir sorun var. Akıcılığından şikayet eden 1-2 kişi hariç, hiç görmedim. Genel anlamda Realme kullanan herkes memnun akıcılığından. Realme ile bi' irtibata geç derim.
  • Yeni aldıgim için servise vermek zor geliyor kim bilir ne zaman alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruma jelatiniyle ilgili olabilir mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koruyucu cam hariç üstünde bir jelatin oluyor. Onu diyorsan onu çıkarman lazım tabi.
  • pro konusuna neden yazamıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 21 Aralık 2020; 12:10:4 >
  • Bilemiyorum. Pro model ile ilgili çok başlık olduğu için düz modelle ilgili başlık açtım.
  • Telefonun fiyatı baya düştü 2842 oldu sanırım. Realmemonsters.com'daki bulmacayı çözünce 100 ₺'ye kadar indirim kazanabiliyorsunuz. Almak için şahane fırsat. İndirim kazanma olayı sanırım 27 Aralık'ta son bulacak. Alacaklar kaçırmasın bence.
  • Telefonu 2-3 gündür kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama ön kamerada iken telefonu çevirince sanki görüntü geç geliyor gibi geldi(Kasıyor gibi). Sizde de böyle bir durum var mı?

  • O bende de var. Çok az bi takılma oluyor gibi. Realme 5i, vestel z20 ile de denedim. İkisinde de oldu hocam. Yüksek yenileme hızına çok alıştık sanırım 😄
  • S.H S kullanıcısına yanıt

    Az önce yeni bir şey fark ettim. Ön kameradayken fotoğraf modundan video moduna alınca kasma geçiyor. Bana yenileme hızından dolayı böyle oluyor gibi gelmedi.

  • fatihgzkk F kullanıcısına yanıt
    Tüm modlar arasındaki geçiş hızı aynı gibi sanki? Hocam benim demek istediğim, eskisinden daha fazla gözümüze çarpıyor takılmalar. İllaki optimize ederler. Neticede tüm platformları yorumları didik didik inceliyorlar. Yakında yeni bir güncelleme alacakmış.
  • S.H S kullanıcısına yanıt

    Yüz pürüzsüzleştirmeyi 0'a getirince kasma büyük oranda geçti. Bunda dolayıymış galiba. Demek istediğinizi anladım. Ben 60hz pc ekranından 144hzye geçtikten bi süre sonra 60hz ekran kasıyormuş gibi geliyordu. Ama telefonu beğendim. Mediatek'in önceki işlemcileri ısınıyor demişlerdi ama baya oyun oynamama rağmen bunda ısınmaya rastlamadım. Tabii ki soğuk havanın da etkisi var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgzkk -- 26 Aralık 2020; 19:16:0 >
  • fatihgzkk F kullanıcısına yanıt
    Isınmasını engelleyen şeylerden biri de karbon soğutucu sanırım. Biliyorsunuzdur belki hocam, nükleer tesislerde, reaktörleri soğutmak için grafit kullanıyorlardı. Hammaddesi karbon yani. Sıvı soğutuculardansa karbon soğutucu kullanmak daha güven veriyor insana.
  • Merhaba herkese. Uzun zamandır ben de bu telefonu takip etmekteyim. Youtube'da gördüğüm kadarıyla Hindistan videolarında ghost touch ve ekran kararması gibi sorunlar yaşanıyormuş. Sizler böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba? Birde sinyal, WI-FI çekim güçleri nasıl, telefonla konuşurken ses miktarı, arkadaki sesi temizleme gibi özellikleri var mı?

    Her telefonda inceledikçe bir sorunla karşılaşıyor ne alacağımı şaşırdım artık. Yardımcı olursanız sevinirim.

  • Ekran kararması ya da ghost touch gibi bir sorunla karşılaşmadım. Kamera harici telefondan memnunum. Kameradaki bi kaç sıkıntının da yazılım ile çözüleceğini düşünüyorum. Başka bi forumda arkadaşın aldığı Realme 7de de ghost touch sıkıntısı olduğundan bahsetmişti. Biraz da şans işi. Kesinlikle fiyatına değer bir telefon.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L[e]gi0n L kullanıcısına yanıt
    Son gelen güncellemeyle dokunmatik sorunu çözüldü hocam. Hintli arkadaşlardan öğreniyoruz haberleri. Dokunmatiği çalışmıyor diyen yok son güncellemeden sonra. Wifi çekim gücü derken sanırım bağlantının arada kopup kopmadığını soruyorsun. Öyle bir sıkıntı yaşamadım. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Telefonla konuşurken volte ve vowifi var. Açtığında sesler pürüzsüz ve gayet net geliyor. Çekim kalitesinde falan hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Son gelen güncellemeden sonra gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Parasının telefonu hocam. Bu kadar para verdim de şöyle oldu böyle oldu keşke şunu alsaydım demedim. Gayet memnunum. Başınızı ağrıtmaz.
  • fatihgzkk F kullanıcısına yanıt
    A74 güncellemesinden sonra kamera performansı biraz daha iyileşmiş gibi. Realme india sitesinden gelen güncellemenin detaylarına baktım. Arka kamerada bazı kompozisyonlarda kırmızı patlamaların düzeltildiğini okudum. Keskinleştirmeyi de hem ön hem arka kamera için azaltmışlar sanırım. Daha iyisi olabilir tabi. Ama bazı düzeltmeleri Android 11 ve Realme ui 2.0 güncellemesine saklıyor da olabilirler.
  • Bana daha A74 güncellemesi gelmedi. Trye daha gelmedi mi acaba? Hatta yazılım güncelleme kısıminda yazılımınız güncel A70 yazıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik sorununu yaşamaktayım mesaj yazmak bile sıkıntı güncelleme babada gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.