Şimdi Ara

Rdr2 mi alınır Cyberpunk 2077 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. Uzun süredir arada kaldığım bir soruyu size açmak istedim. Yalnızca birini alacak param var. Red Dead Redemption 2 ultimate sürümü Epic'te 210 tl, Cyberpunk ise Epic'te 190 tl'ye geliyor. Cyberpunk çıktıktan sonra astronomik paralara çıkar endişesi güdüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada ikisini fiyat farkı önemli değil ama Cyberpunk umutları boşa çıkarırsa rdr için uzun bir süre beklemek zorunda kalacağım. Saygılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • VPN ile 110 TL'e geliyor rdr2 ukrayna vpn
  • RDR2 yi oynayıp deneyimlemiş biri olarak kesinlikle RDR2 oynamalısın diyorum. Ancak Cyberpunk 2077 yi daha deneyimlemedik. En çok beklediğim oyun kendisi ve çıkmasına daha 3 ay var. Bence alabiliyorsan hemen RDR2 al. 3 ay içinde oyna ve tadını çıkar. Cyberpunk'ın ne kadar güzel olabileceğini bilmiyoruz ama RDR2 den eminiz. Aradaki tarih farkına da bakarsan bu 3 ay içinde RDR2 oynayıp belki Cyberpunk'a da para biriktirebilmiş olursun. Şuan oynayamacağın oyunu almanın bir anlamı yok oynayabileceğin oyunu almak varken.
  • AnondraX kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Ama hangisini alırsam alayım şu anki pc'im kaldıramayacağı için yılbaşında alacağım bilgisayarda oynayacağım. Saolun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya bak çay demle.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Survivor hakkında açılan konulardan daha okunabilir bir konu olduğuna bahse girerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • graphx223 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun bir riski var mı, yoksa yarın alıyorum. Ilk defa duydum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cyberpunk 2077

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venus94 kullanıcısına yanıt
    İnternette araştırdım ben de az önce. Epey yapan varmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cyberpunk al bence, cd projecktin oyunları az olur öz olur. Rdr 2 de iyidir ama ben olsam cyberpunk alırdım.

    Edit: Bide cd project oyunlarını türkçe çıkartıyor, şerefsiz rockstar 1 tane türkçe oyunu yok, yada ben görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paarthurnaax -- 2 Haziran 2020; 1:21:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkçe dil desteğinden dolayı Cyberpunk diyorum adamlar önemseyip dil desteği ekliyor Rockstar ne kadar satsa da önemsediği yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmert_

    Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Ama hangisini alırsam alayım şu anki pc'im kaldıramayacağı için yılbaşında alacağım bilgisayarda oynayacağım. Saolun.
    Valla dostum kişisel tercih meselesi. Yılbaşında alacaksan ikisi de çıkmış olacak demektir. Ben böyle bi durumda Cyberpunk 2077 nin incelemelerini inceler öyle karar verirdim. Ama gördüğümüz hayal ettiğimiz kadar iyi olduğunu varsayarsak Cyberpunk 2077'yi tercih ederdim RDR2 yerine. Çünkü denilenlere göre hem görev çeşitliliği hem de görevleri tamamen bizim seçimlerimize bırakması hem seni oyunun içinde hissettirecek hem de oynanış süresi çok uzun bir deneyim sunacak. Ama iki oyunu da alsan pişman olmazsın. Keşke bunu almasaydım demezsin yani.
  • Rdr2 türkçe olsaydı şuan onu alıp bitirmek mantıklıydı fakat türkçe değil, ingilizcen orta iyi dahi olsa takip edemiyorsun bi noktadan sonra kaçırdığın çok şey oluyor. Türkçe yama da hemen çıkmaycak proje yöneticisi açıklama yaptı beta meta yok yamada dedi test bitince çıkacak dedi. Yani yamanın çıkması cyberpunk çıkışına yakın olacak o yüzden hiç rdr ye bulaşma, cyberpunk çıktığında direkt onu alıp güncelliğini kaybetmeden herkesle aynı anda oynarsın. Cyberpunk ıniyice sömürüp bitirdikten sonra online mod a geçmeden rdr2 alıp deneyimleyebilirsin. Hem bu süre zarfında belki oyun kırılır belki daha fazla indirime girer, belki türkçe yama kırılır belki ücretsiz olur yani her şekilde sana yarar. Ama kesinlikle cyberpunk ı herkesle beraber güncel oyna. Rdr2 de bu fırsat kaçtı türkçe olmadığı için ama cyber bekliyor. Bir oyunu çıkar çıkmaz herkesle aynı anda oynamak çok zevkli olıyor. Rdr2 hikayesinde bile o kadar uğraşmama rağmen spoiler yedim hep. Can sıkıcı bir durum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rdr 2 yi oynadım çok güzeldi ancak hic birsey anlamadım İngilizcem olmadığı için. Eğer diğer oyun Türkçe ise o oyunu almalısın ama İngilizcen varsa rdr2 yi tavsiye ederim grafik oynanış çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr dil desteğinden ötürü cyberpunk 2077 cdprojekt red muhteşem bir içerikle gelecek bilim kurgu, cyberpunk, gelecek öğelerini benimseyen biri iseniz o evrenden çıkmaz istemeyeceksiniz. Rdr 2'de alınabilir ama resmi tr dil desteği yok oyun optmizasyon sorunları ile dolu sizi bilmem ama 1-2 yıl içinde 100 150 tl bandına düşecektir o zaman değerlendiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk 2077 yeni nesilin nimetlerinden faydalanacak bir oyun. Aslında ikisi de alınacak oyun, arasında tercih yapılacaksa Cyberpunk 2077 derim. Yanlız GTA tarzı oyunları sevenlere hitap etmeyebilir belki, çünkü rpg tarzında bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Haziran 2020; 12:0:25 >
  • Hocam cyberpunk da güzel olacak gibi ama rockstarın kumaşı daha kalitelidir her zaman. Animasyonlar grafikler detaylar vs için RDR2 almalısın bence. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ileride paran birikir belki cyber da alırsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkçe dil desteğini düşünürsek net bir şekilde paramı cyberpunk'a yatırırdım. (yatırdım da)

    Bu kesinlikle rdr 2 nin kötü olduğunu düşündüğümden değil, kendisi mükemmel bir oyun ama o kadar parayı dil desteği olmayan bir oyuna bayılmazdım ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 2 Haziran 2020; 13:13:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.