Şimdi Ara

RC heli den RC gemi yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elimde bir RC heli war sebebini bilmediğim bir şekilde havalanmadan olduğu yerde dönüyor. ben de modeli maket gemiye çevirmeye karar verdim daha önceden yapan war mı acaba böyle bir şey.

    model i hover crafta cevirmeyi düşünüyorum ana pervaneyi fan olarak servoları da yön panellerini yönlendirme amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
     RC heli den RC gemi yapımı







  • Bende de bir rc helikopter var, pili sorunsuz olduğu halde yerden biraz kalkıyor sebebi ise motorların fırçaları bitmek üzere. O ufak motorların fırçalarını yenileyemeyeceğim için yeni motor almam gerek. 150 tl lik bir helikopter olduğu için masraf yapmıyorum duruyor bir köşede. Sizde de durum aynı olabilir. Motorlar fırçasız ise bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brushless motor üstadım ama benim sorunum güya anakartla alakalı imiş kartalda bi üç kağıtçıdan aldım düdüklemeye çalıştı sonra zararın neresinden dönersek kardır dedik. irtibatı kestik herhangi bir markası yok toplama ancak wltoys v913 e benziyor ebat olarak da teknik özellikler olarak da. malzemenin aynısı wl toys da 450 lira ben 600 lira verdim herife tecrübesizliğime denk geldi. yurt dışında çok uygun fiyatlar türkiyede fahiş. bakalım ben de hover yapıcam şu anda tatıldeyim bitsin ewe gidince malzemelerimi alıp başlıyacam inşallah.
  • Tüketici Hakları Hkem Heyeti!!! 600 TL ne demek???
    Ama hoverda da gerekecek motor kontroll?? Kartı ekleyin sorun çözülsün!! siteye ekleyin yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.