Şimdi Ara

Razer Lycosa Kullanıcıları Buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2-3 aydır Razer Lycosa kullanıyorum bir kaç sorum olacak

    1.Öncelikle bu klavyeyi nasıl temizliyorsunuz ?Pc başında dizi izlerken yemek yemeyi seven birisiyim o yüzden arada ekmek kırıntısı susam vs. kaçıyor arasına bazıları çıkmamak için inat ediyor bu klavyeyi nasıl temizliyorsunuz ?
    2.Tuşlara tırnaklarıyla basan birisiyim tuşların kaplaması yumuşak olduğu için çizik içinde kaldı :) gerçi bir zararı yok ama ilerki dönemlerdede olmaz değil mi ?
    3.Son olarak tuşları sökmek mümkün mü bunu merak ediyorum.

    Şimdiden teşekkür ederim.



  • Valla onları bilemicemde .d bnm sana bi sorm olacak ? bu üründen memnunmusn tavsiye edermisin? fps oyunlarında falan işlevi nsl dr ? kullanım açısından güzelmi ?
  • Gerçekten harika bir klavye tavsiye ederim.Fpslerdede güzel,bence tuşların flat olması çok büyük bir artısı diğer klavyelere göre.
  • Kusra bakmayın bende yardımcı olamayacağım.
    Acaba boyut ölçülerini yazabilir misiniz
  • peki çoğu kişi hep olumsuz yorumlar bırakmış klavye hakkında :D aslında almayı düşünüyorumda acaba özellkleri hakkında kullanışlığı hakkında bilgi verebilrmsnz rica etsem ?
  • Bende geldim ben klavyeyi alan ilklerdenim. Valla sorusuzca kullanıyorum ben epeyi rahat bir klavye aydınlatması çok iyi. Bunun yanında tuşlar epeyi güzel ve yazmak çok zevkli. Yazılımı türkçe ve türkçe tuş dizilimine sahip. Dokunmatik panelide kullanması güzel. Mutlaka alan kullanıcıların hepsi memnun kalacak diye birşey yok elektronik ürün bozuk çıkabilir ama ben aldığım günden beri aktif şekilde kulalnıyorum hiç sorun yaşamadım. 1-2 kişi bazı oyunlarda tuş basmamadan şikayet etmiş mesela ama ben G15'de kullanırken bazı oyunlarda sorun yaşıyordum her klavye her bölgesinde anti-ghosting verecek diye birşey yok. Bunu tuşun işlevini oyun içinden yer değiştirerek çözmek mümkün çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pillibebek

    Bende geldim ben klavyeyi alan ilklerdenim. Valla sorusuzca kullanıyorum ben epeyi rahat bir klavye aydınlatması çok iyi. Bunun yanında tuşlar epeyi güzel ve yazmak çok zevkli. Yazılımı türkçe ve türkçe tuş dizilimine sahip. Dokunmatik panelide kullanması güzel. Mutlaka alan kullanıcıların hepsi memnun kalacak diye birşey yok elektronik ürün bozuk çıkabilir ama ben aldığım günden beri aktif şekilde kulalnıyorum hiç sorun yaşamadım. 1-2 kişi bazı oyunlarda tuş basmamadan şikayet etmiş mesela ama ben G15'de kullanırken bazı oyunlarda sorun yaşıyordum her klavye her bölgesinde anti-ghosting verecek diye birşey yok. Bunu tuşun işlevini oyun içinden yer değiştirerek çözmek mümkün çünkü.



    ßilgilendirdiğiniz için Çok Tşk Ederim Arkadaşlar :)




  • razer fps tarzi oynayan oyuncular icin uretilmis daha cok anti ghosting wasd ve cevresinde var onun disinda tuslar hafif ve rahat durusuda cok şık gercekten , g15 le farki g15 e gore tuslarin hafif ve alcak olmasi ve 1 ms tepki suresi

    kacan kirinti kacar napalm ben bi kere cikarip tuslari temizliyim dedim elimde kaldi klavye :) genelde basit kirilabilir plastiklerden yapiyolar klavyeleri cok takilmamak lazm ona calismasini etkilemiyor cunku



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NANOsize -- 21 Ocak 2011; 12:50:33 >
  • Geçen bir özelliğini keşfettim Dokunmatik Yılan logosu üzerine basılı tutarken windows tuşuna basarsan windows tuşu oyunlarda sorun çıkarmasın diye devre dışı kalıyor tekrar bastığındada etkin hale geliyor. Bir de Yine Yılan logosu ile F1-F2 gibi fonksiyon tuşlarına bastıkça oluşturduğun Profiller arasında geçiş yapabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.