Şimdi Ara

Razer imperator mouse problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    yaklaşık 1,5 senedir kullandığım, ama ikinci el olarak almış olduğum bir adet razer imperator mouse'um var. altında razer mouse pad'i de var bu arada. başlangıçta çok memnundum. ancak son 3-4 aydır beni sinirden delirtmeyi başarıyor.

    öncelikle, fare imleci bilgisayar açıldığında hemen hareket etmeye başlamıyor. mouse'u salla, kalvyeyle oyna vs. hareket etmeye başlıyor bir süre sonra. bu 5-10 dakika da olabiliyor. şunu da söylemem lazım: imleç hareket etmiyor ama mouse çalışıyor. sol tuş, sağ tuş, dpi değiştirme tuşları vs. hepsi çalışıyor. sonra şunu keşfettim, razer mouse programını kapatırsam imleç hareket etmeye başlıyor anında, ama bu defa da farenin kendine özgü özelliklerini kullanamaz oluyorum.

    windows 7 64 bit ingilizce kullanıyorum, razer programının da en güncel versiyonunu indirdim, yine de problem devam ediyor.

    bir başka problem de farenin zaman zaman atlama yapması ve takılması. starcraft 2 oynuyorum ve fare çok önemli. aradaki ufak takılmalar yüzünden maç da kazanamaz oldum, iyice soğudum oyundan. empire total war oynarken o kadar farketmiyor da, starcraft 2'de delirtiyor adamı.

    garantiye göndersem, bir işe yararmış gibi gelmiyor. ufak takılmalar ispat edilebilir mi ki? (garantisi bitmiş de olabilir bu arada, henüz bakmadım.) ben de pahalı mouse da olsa birşey farketmiyor deyip logitech'in yeni G300'ünü almayı düşünüyorum artık.

    Bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaş varsa memnun olurum. İyi günler herkese.







  • imperator ile g300 mukayese edecek mouse değil
    razer ın donanımsal bi problemi olduğunu sanmıyorum

    garantisini hemen kontrol etmende fayda var...
  • Sensör kısmını kuvvetli ışık altında bir inceleyin, içeriye kaçan toz ya da herhangi bir yabancı madde olabilir. Var ise pamuk, kulak çöpü vs. yumuşak bir şeyle zorlamadan temizleyin.
  • Razer'ın kendi programı sorunlu. Bunun hakkında ne kadar mail attıysak da sonuç alamadık maalesef.

    Daha yeniden ziyade daha eski versiyonlarını bulup yüklemeniz belki işe yarayabilir.
  • razerlar parasını haketmeyen mouselar.mouse olarak razer tercih etmeyin bence.roccat mouse ları bir deneyin özellikle kone max ve kone max plus olanlarını.kesinlikle pişman olmazsınız
  • Konuyu açalı baya olmuş ama yine de geçmiş olsun. Benzer sorunları yaşıyoruz.Razer imperator aldığıma çok pişmanım. 2 senedir kullanıyorum hatta kullanmaya çalışıyorum. Problem kendi kendine hareket etmesi ve arada donması. Son zamanlarda da çift tıklıyor bir defa bastığım halde. Fireball dan almıştım, servise götürdüm problemi anlatması ve ispatlaması ayrı dert. O kadar anlattım bir çözüm olmadı. Razer a mail attım yeni driver yükleyin gibisinden cevap geldi. Zaten hep güncel yazılımları kullanıyordum. Bir süre daha bu halde kullandım sonra da sinirlendim attım bir köşeye. Daha da kullanmıyorum. Bu sorunlar donanımsal mı yazılımsal mı çözemedim. Garantisi de dolmuş ayrıca.

    Bunları yazmamın nedeni kafasında bu mouse ile ilgili soru işareti olanları bilgilendirme niteliğinde olsun kesinlikle bu üründen uzak dursunlar. Razer deyince bilgisayardan, oyundan soğuyorum artık. Bu kadar sinir etti beni bu mouse.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.