Şimdi Ara

Razer BlackShark V2 Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer Kraken USB (5-6 seneden fazla olmuş olabilir) kullanıyordum biraz daha iyisine geçeyim diye V2 aldım fakat ya ses ayarlarını yapamadım ya da arızalı mı acaba çözemedim. Kraken'den kalitesi daha iyi olması gerekmiyor mu? :)


    Apex oyununda ateş ettiğimde sanki cam kırıyorum gibi ses geliyor. Tiz aşırı fazla tokluk yok. Ayarlara bakıyorum da öyle aman aman bir şey yok her türlüsünü denedim. Sağ altta THX ve ses kartı seçenekleri var zaten ikisini denedim oyun içinde pek fark yok ve kalitesiz bir ses alıyorum. Equalizer modları da işe yaramıyor oyun, film, mizik...

    Müzik keyfi güzel Spotify'da başarılı, film izlemekte gfüzel fakat oyunda cırtlak bir ses alıyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var?


    -Anakart MSI H110M Gaming

    Razer BlackShark V2 Ayarları
    Razer BlackShark V2 Ayarları







  • Razer Synapse ve Windows güncel ise THX Spatial Audio ayarını manuel yapıp Apex'e tanımlı olan game mode dışındaki modları da deneyin. V2 Pro'yu ilk aldığımda Warzone'da da bunu yaşadım. Sonra düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razer Synapse içinden de ayarlarda hem uygulama hem de varsa firmware update güncellemesi var mı denetleyin. Masaüstünde sağ altta ses seçeneklerinden THX seçili olsun. Yapılan değişiklikler orada etkili. Bir de synapse uygulamasında kulaklık kısmında üçgen işareti varsa oradaki varsayılan aygıt yap tuşuna basın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Update ile güncellemeleri kontrol edin. İsteğe bağlı güncellemeler kısmında da Razer ile ilgli bir şeyler olabiliyor. Razer Synapse'ın da güncellemelerini kontrol edin. Masaüstünde sağ altta ses aygıtı olarak THX Spatial Audio seçili olduğundan emin olun.
    Windows ses denetim masasında, Kayıttan Yürüt'te THX Spatial Audio aygıtının bu şekilde olması lazım:

    Razer BlackShark V2 Ayarları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim kulaklıkta da oluyordu ilk başlarda Warzone'da. Sonra Windows Update ile mi yoksa Synapse güncellemesiyle mi bilmiyorum ama geçti. Sorun çok büyük olasılıkla yazılımsal. Donanım sorunu böyle oyun veya uygulama seçmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.