Şimdi Ara

Raya and the Last Dragon | Raya ve Son Ejderha (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Raya and the Last Dragon | Raya ve Son Ejderha (2021)

    Türkçe Dublajlı Fragmanlar

    Uzun zaman önce Kumandra’nın fantastik dünyasında insanlar ve ejderhalar uyum içinde birlikte yaşarlardı. Ancak Druun olarak bilinen canavarlar ülkeyi tehdit ettiğinde, ejderhalar insanlığı kurtarmak için kendilerini feda ettiler. Şimdi, 500 yıl sonra, aynı canavarlar geri döndü ve onları sonsuza dek durdurmak için son ejderhayı bulmak yalnız bir savaşçı olan Raya’ya düştü. Raya, yolculuğu boyunca dünyayı kurtarmak için ejderha sihrinden çok daha fazlasının gerektiğini öğrenecektir.


    https://turkcealtyazi.org/mov/5109280/raya-and-the-last-dragon.html


    Filmin konusunu uzun zamandır açsam mı açmasam mı, değer mi diye düşünüyordum. İzleyince konusunu açmaya karar verdim, fragman bana pek güven vermemişti. Yapımı yokluktan izledik ve beklentilerimin birkaç tık üzerinde çıktı. Konu-senaryo klişeler içerse de animasyon çok farklı sahnelere, güzen manzaralara ve atmosfere, atmosferle uyumlu tematik müziklere, kısa da olsa güzel dövüş aksiyonlarına ev sahipliği yapmış. Zaman zaman görsellerdeki gerçekçilik o kadar üst seviyeye çıkıyor ki gerçek bir görüntüyle ayırt etmesi zor denebilir. Bazıları Onward (2020) animasyonu için epey gerçekçi görünüyor, animasyon kalitesi ne seviyelere geldi filan diyordu da Raya ve Son Ejderha bunu bambaşka seviyeye çıkarmış. Mükemmel olmasa da fena bir animasyon değil. Şu yoklukta gider.








  • Fazla iyimser bir film olmuş. Yapımcı Disney olunca tabi çocuklara sahte optimizim pompalamada bunların üstüne yok.


    Bir çok açıdan top notch yapım tabi tersi bir şey söylememiz anlamsız. Adamlarda sınırsız güç var, istediğin senaristi bul


    istediğin artwork'ü yaptır, istediğin adama modellet, istediğin kadar animatör çalıştır, istediğin kadar render et.



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bence hepsi taş olup ölmeliydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.