Şimdi Ara

RAM Desteği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, işyerimde kullandığım Lenovo V410z AIO pc'ye RAM takviyesi yapmak istediğimde maalesef makinanın 2. RAM slotunun çalışmadığını gördüm. Cihaz fabrika çıkışlı olarak 8gb 2400mhz DDR4 Ram ile geliyor, sitesinde ve internette yaptığım kontrolerde 16Gb'a kadar desteklediğini öğrendim. Boş olan RAM slotuna fabrika çıkışlı RAM'i de kendi aldığım RAM'i de taksam anakarttan hata alıyorum ve bilgisayar açılmıyor.

    Şimdi maalesef yeni aldığım RAM elimde patlamış oldu, bu noktada şunu yapmak istiyorum; 16gb tek kanal RAM takabilir miyim çalışan slota? Maksimum RAM sınırına illa dual channel kullanarak mı çıkmamız lazım, slotlardan birine hiç RAM takmadan çalışan slot üzerinde de maksimum RAM sınırına çıkabilir miyiz?



  • Lenovo'nun resmi sitesinde bu konu hakkında bi bilgi bulamadım ama ram satan yabancı siteler, lenovonun bu modeli için hep 4gb ve 8gb ram satıyor:

    https://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Lenovo/lenovo-v410z-aio

    Yani muhtemelen bilgisayar 16gb tek kanal desteklemiyor ama kesin bilgi almak isterseniz lenovo yetkili servisini arayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.