Şimdi Ara

RaKiOn OnLiNe oynayanlar buraya clana katılın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler bir arkadaşımız clan kurcak daha 18 lvl ama olsun

    ben şu anda bir hollanda clanındayım şu an clan hollanda birincisi

    rakion online oynayanları merak ediorum 3000 yaklaşık türk var oynayan çok yani bu sitede oynayanlar beni messenger a eklesinler

    9 lvl blacksmith - 4 lvl warrior - 5 lvl mage var

    rakion nickim hakanss herkese iyi oyunlar

    (her gece 01:00 - 03:00 oynayan yok ben hariç o saatte oynayan varsa haber versin tabiki ben saat 8 den sonrada giriomda o ayrı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 14 Temmuz 2007; 17:02:53 >



  • katılacaklar yazsın nicklerle birlikte yazsın buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 14 Temmuz 2007; 17:04:53 >
  • bendede lvl5 warrior var daha çok yeniyim

    nasıl bir clana üye olunuyor söyleyin ben gelirim
  • ben katılıcam eer bi aksilik olmazsa oyuna su an indiriyorum

    oyundaki nickim : AzaZiL olcak

    bide server falan bisi varmı ya bu oyunda ona gore bi yere kaydolurum
  • SERVER VAR
    AMA İSTEDİĞİN SERVER A GİRİP ÇIKABİLİYORSUN
    TÜRKLER GENELLİKLE EUROPE 1 DE OLUYOR
  • tmmdır super :)

    bu arada karakterler hakkında bilgim falan var siteden baktım hepsine ama oynanıs acısından bisiler solesen yada bikac taktik versen ii olur stat points gibi mesela:)

    tabi zahmet olmassa
  • bendede 6 lvl black smith 4 lvl ninja 4 lvl archer archerla oynuom 3 lvl swords man 3 lvl mage var
  • "Dusmaninizla Karsilastiginizda Adrenalini Hissedin"



    'Rakion: Chaos Force' un hedefi size dusmaninizla karsiya gelmenin heyecanini ve siddetini tatma hissini vermektir. Dusmaninizla yuzyuze geldiginizde ilk elden bu heyecani yasayacak ve birden bire kendinizi, cok guclu atak ve kombolarin kullanildigi savasta bulacaksiniz.



    Diger aksiyon oyunlari gibi, Rakion savas oyunlarinin basit kuralina odaklanir. Ozel saldirilar dusmaniniza daha cok zarar verir fakat daha uzun zaman sonra tekrar kullanilabilirler. Bunu bilerek, diger oyuncularin zayif noktalarina saldirabilirsiniz



    Rakion "guard" ve "catch" tekniklerini sunmaktadir. Cesitli atak kombinasyonlarini kullanarak, guclu ve dusmaninizi havada dondurebilecek "catch attack" 'lar yapabilirsiniz. Diger "catch" ozellikleri ayrica oyunun icinde kullaniminiza sunulmaktadir.





    "Zirhlar havada ucusuyor"



    Dusmanlariniza saldirdikca, zirhlari biraz biraz kirilacak veya siddetinden parcalanacakir. Bu parcalar duvara carpip oradan sekebilir.



    Dusmaniniza verdiginiz kritik zararlar sonunda, zirhlarinin havada ucusunu seyredin.



    Dusman ustundeki ataklarinizin etkileri Rakion'da digerler benzeri oyunlardan cok daha farklidir.





    "Hasmimin ustune olum getirmen icin seni cagiriyorum"



    Rakion'un istegi basit savas taktikleri degildir. Rakion sadece bir savas oyunu da degildir. Savasin kaderini belirleyebilecek karmasik stratejileri icermektedir. "Cell-system" bunlardan biridir.



    Oyuncular kendilerine ait yaratiklari, CP (Cell Point) kullanarak summon edebilirler (cagirabilirler). Bu ozellikleri savasta veya oyunu kazanarak alabilirler. Yaratiklar sizin ve takiminiz icin buyuk bir destek olabilirler ve bazen de dusmaninizi sasirtmak icin kullanilabilirler. Her yaratik farkli bir ozellige sahiptir. Bu yaratiklarin buyuklukleri cok kucukten devasa ebatlara kadar degismektedir.



    Takimlar tarafindan summon edilen yaratiklar, size gercek bir savasin nasil oldugunu gosterircesine, cok buyuk bir mucadele ortaya koyarlar.





    "Ofke beni bambaska biri yapiyor"



    Oyuncular guc durumlarla karsilastiklarinda, kendilerini cok guclu yaratiklara cevirebilirler. Bu durum cok uzun surmeyecektir ancak savasini kaderini degistirebilmeye yetebilir.



    "Chaos System" bu aksiyon oyununu daha keyifli yapmak icin insa edilmistir. Dusmanlarin cogaldigi ve sonsuza guce ulastiginiz Kaos moduna (Chaos Mode) girebilirsiniz.





    "Pratik istatistik ve malzeme sistemi"



    Rakion'da ArmorPoint ve HitPoint'ten fazlasi vardir.



    Karakterinizi upgrade edebileceginiz 10 adet yetenek vardir. Oyuncular bazi item lari birlestirip istenilen karakter yetenegini maksimize edebilirler. Zirh, silah, yuzukler, ve tilsimlar oyunda hazir bulunmaktadir.





    "Stratejik level atlama"



    Rakion siddetli aksiyon ve taktiklere dayali bir online oyundur. Ayrica RPG oyunlarinin keyfini de size sunar.



    Olusturdugunuz karakterinizin yaninda, yaratiginiz da evrim gecirir. Oyuncular yaratiklarini diledikleri sekilde upgrade edebilirler.





    "Stratejik oyun kurali ve harita dizayni"



    Savas saldiri oyunlarini iki uc ay oynamak cok eglenceli birsey olmayabileceginden, Rakion size seveceginiz farkli bir cok degisiklik sunar. Bunlardan ikisi stratejik oyun oynamaya elveren benzersiz oyun kurali ve harita dizaynidir.



    Savasin kaderi, takimlarin stratejilerine bagli olarak her an degisebilir. Rakion'da zaferin hedefi sadece dusmani veya belirli bir hedefi yok etmek degildir. Son zaferi kazanmak icin, oyuncular 2-3 asamadan gecer ve hucum ya da defans agirlikli takim oyunu ortaya koyarlar. Bu benzersiz oyun kurallari kolay olmasina ragmen, bazen oyuncular akillica tasarlanmis stratejiler ortaya cikartabilirler.



    Butun irklar biraraya gelip Cane'e karsi gelmeye calistilar. Dolayisiyla birbirleri arasinda carpisma cok nadiren oldu. Butun kralliklarin ordulari, yaratiklarla savasabilmek icin cok iyi sekilde egitildiler. Bir saldiri tehlikesine karsi, birbirlerine karsi her turlu yardimda buluncaklarina dair ant ictiler. Ancak butun askerler kralligi koruyor veya savasa gonderiliyordu. Halkin duzenini korumak guclesmis bir cok degerli hayat kralligin icindeki yaratiklar tarafindan bitirilmisti.

    Dunya'da bir cok kahraman Cane'e karsi savasmak icin yemin etti. Krallik icin calisan ya da savasmasi icin tutulanlar haricinde bu gerekli degildir. Bu insanlar siradan olup ailelerini korumak icin savasabilir.

    Combined Crop gibi ulkeler, sahip olduklari kahramanlari, yaratiklari oldurmeleri icin cesaretlendirirler ve sonrasinda odullerini verirler. Bu askerlerin ana gorevi Cane'i oldurmektir.

    Cell, kitada bulunan cok muhim bir urundur. Bir cok tacir gelip gider ve ticarette bulunur. Buyu gibi degil tamamiyla kolay kullanimi olan bir maddedir. Diger kitalarda, birgun Cane' i ortadan kaldirabilecek olan bu maddenin kendilerine de zarar vereceginden korkuyor.

    Cell'ler bu kitada yasayan insanlar tarafindan ilk bulunduysada, diger kitalardan gelen tacirlerde bu maddeyi kolayca pazarlayabiliyordu. Buyuden farkli olarak, Cell'ler onlari kullanmak isteyen herkes tarafindan kullanilabilir.

    Bircok insan bu cell'leri bulmaya calisir. Onlari toplar ve upgrade ederler. Onlarin en buyuk hedefi efsanevi buyuk cell'i olusturmaktir. Bazi insanlar sadece para yaparken, digerleride butun islemin sanatsalligindan mutluluk duyarlar.

    Kahramanlar, parali askerler, ve kalplerinde buyuk bir amaci olan herkes bu kitalardadir.


    HİKAYE
    BIRINCI KISIM: ALCON'UN DOGUSU

    Bir zamanlar dunyanin hukmunu yaratiklar ve canavarlar suruyordu. Bu sirada insanlar sadece kucuk bir grubu olusturuyorlardi. Butun yaratiklarin lideri olan Beyaz Dragonlar, yaratiklarin sayisinin bu hizli artisindan dolayi, dunyanin tekedilmis ve umitsiz bir yer hale gelmesinden korktular. Bu nedenle de yaratiklar arasinda dengeyi korumaya calistilar. Bunu da sayilari artan yaratiklari ortadan kaldirarak yaptilar.

    Fakar bir gun, insanlar, yaratiklarin sahip olduklarindan daha yuksek derecede bilgi ve sihirleri ogrenerek ve kendilerini egiterek dunyayi ele gecirmeye calistilar. Beyaz Dragonlar, uykularindan uyanmaya basladi. Insanlarin krali Zadro, Beyaz Dragonlar la baris yapmaya calisti, ancak bunun kendinin yapamayacagini anladi. Zadro, Dragonlarin kalesine gidip onlarin saldirilarin yavaslatmaya hatta durdurmaya calisti. Beyaz Dragonlarin insanlara her zaman ilgisi olmustu. Cunku yaratiklarin tersine, onlar uzlasmaciydi ve kendi hayatlarini tehlikeye atabilecek cesaretleri vardi.

    Son olarak Beyaz Dragonlar insanlara bir 500 yil daha vermeye karar verip uykularina geri donduler. Dragonlarin liderleri kendi hayat bicimlerini baska birseye donusturup gokyuzune dogru ucarak arkalarinda sadece pariltilar biraktilar. Geride kalan Beyaz Dragonlar Zadro'ya soyle dedi: "Liderler bu dunya ile her zaman iletisim halindedirler ancak sadece izleyecek ve kendi istekleriyle hic bir zaman geri gelmeyeceklerdir. Sozlerini kesinlikle tutacaklardir, ancak sen de sozunu tutacak misin? Bizim bekleyisimiz merhametsiz bir felaket getirebilir."

    Zadro bunu butun insanlara duyurdu. Ancak Beyaz Dragonlarin hikayeleri herkesin aklindan daha iki yuz yil gecmeden kaybolup gitti.



    IKINCI KISIM: ALCON'UN ZIYARETI

    1025 yili, buylu gucleri olan Alcon kuyruklu yildizi rotasini bolgeye dogru cevirdi. Alcon'un gucleri yaratiklari etkiledi ve sayilarini arttirdi. Saygin buyucu Rooman kuyruklu yildizin Roperd bolgesine gelecegini soyledi.

    O sirada kitada 4 ulke vardi. Kuzeyin uzak bolgelerinde avcilik ve madencilik le ugrasan Crop Kralligi vardi. Mobs Birligi denizkenardinda, Kamec Kralligi kitanin ortasindaydi. Yolka, Kamec Kralligindan yeni kurtulmus ve ticarette basarili olmustu. Bu 4 ulke 100 yil kadar baris icinde yasadilar.

    Rooman bu dort ulkeyi ziyaret edip ulke liderlerini guclu bir birlik kurmak icin razi etmeye calisti. Ancak liderler Rooman'in soylediklerine inanmadilar. Birbirleriyle yaris halinde olduklari bu durum icinde, zaten bu duruma ayirabilecekleri kaynak ve zamanin olmadigini dusunup, yaratiklarla basacikabilecek kadar kaynak ve zamanlari bulundugunu soylediler. Rooman istedigi ilgiyi bulamadi ve cok degerli bir zaman bosa harcanmis oldu.

    Ulkelerin cogu yaratiklarin arttigini ve daha guclendiklerini biliyordu. Ancak kuyruklu yildizin rotasini Roperd bolgesine cevirmis olmasi durumu iyice karistirmisti. Kitanin en guclu ulkesi olan Kamec Kralliginin Krali kendi birliklerine cok guveniyordu ve diger ulke birliklerinin kendi ulkesinde olmasindan nefret ediyordu. Yolka ise kuyruklu yildizin Kamec'e zarar vermesini istiyordu. Mobs Birligi ise savasta olan ulkere sattigi zirh ve silahlardan cok para kazanmisti. Crop Kralligi yaratiklardan gelen bu tehlikeyi daha sezinlememisti bile.

    1027 yilinda, kuyruklu yildiz dunyaya yaklastikca tum dunya Alcon'un gucunu hissetmeye baslamisti. Yaratiklar gruplar halinde toplandilar. Roperd bolgesinde bir araya gelip cevredeki kale ve koylere saldirmaya basladilar. Rooman'in kehaneti dogru cikmisti. Diger ulkelerinde durumu Kamec'inki ile ayniydi. Bir cok insan ulkelerini terk edip daha guvenli yerler aramaya gittiler. Kamec'in geride kalan gucleri bu durumla basa cikmaya calisiyor ve dunya yasamak icin cok karanlik bir yer haline geliyordu. Yaratiklar kuyruklu yildizin buyusu altinda kaldilar. Nihayet, Alcon'un yolculugu sona erdi.

    Diger ulkelerin geride kalan gucleriyle birlikte Rooman Alcon'da yaratiklara savas acti. Alcon'un ozune yaklastikca, diger buyuculer ve Rooman, Alcon'u yok etmek icin, son care olarak hayatlarini tehlikeye atip saldirdilar.

    Alcon patlayip kucuk parcalara ayrildi. Ulkelerin birlikleri ve yaratiklar bu patlama sahnesinden adeta buyulendiler. Bolgeye dusen parcalar butun hayat olusumlarini emmeye basladi.

    Bolge butun hayat olusumlari emildikten sonra sakin bir hal aldi. Kirilan parcalar etrafa sacildi. Diger insanlar geldiklerinde, canavarlarin tekrar canlanacagindan korktular. Kuyruklu yildizin butun kirilan parcalarini bir araya getirip yer altinin derinliklerinde muhurlediler.



    UCUNCU KISIM: SEYTANI CANE

    Alcon'un yokedilisinin ardindan 1000 yil gecti. Insanlar buyuk buyucu Rooman'in ve onun bu kotulugu yeraltinin en derine yerinde nasil hapsettigini hikayelerini dinlediler. Kita ayni haline dondu. Sadece Yolka, Yolka Kralligi oldu ve kitanin yaratiklar tarafindan harap edilen orta yerinde yer aldi. Bu zamanda, bazi kahramanlar ortaya cikti ve yaratiklari yenip kendilerini efsanelestirdiler. Geride kalan uc ulke baris icinde olmasina ragmen bazen birbirleriyle de kucuk catismalar yapiyorlardi. Ancak hepsi buydu.

    2030 yilinda, Cane adinda biri cinayet sucundan yeralti hapishanesine koyuldu. Cane eskiden cok iyi bir savasciydi, fakat bir savasta bir kolunu ve bir bacagini kaybettikten sonra dilencilek yapmisti. Bir gun kendi yemegini calmaya calisan diger bir dilenciyi oldurdu ve tutuklandi.

    Hapishanede, diger bir tutukluyu oldurup kacmaya calisti. Daha sonra yorgun dusup muhafizlar tarafindan takip edildi. Kendi kucuk vucudunu kullanip, duvardaki bir yariktan girdi. Uc gun boyunca bu yarigi kazdi. En son olarak ustunde Rooman'in buyuk basarisi ve bircok uyarilar kazinmis olan buyuk bir kapiya geldi. Cane bastan cikip kapiyi acti. Odanin icinde, muhurlenmis parcalari buldu. Bu parcalarin pariltisindan buyulendi ve onlara daha da yaklasti. Alcan kendini tekrardan diriltmeye hazirlaniyordu.

    2033 yilinda, Cane dunyaya kendini tekrar tanitti. Bu kez yalniz degildi. Butun yaratiklar emrinde oldugundan, cabucak yeralti hapishanelerini yikip kendine Yolk Kiralliginin altinda yeni bir ev kurdu. Cane'in artik herhangi bir insani dusuncesi olmadigi gibi butun dunyadan nefret ediyordu. Kendi cevresinde ve emri altinda olanlar haricinde, Cane herseyi yakip yikmaya basladi.

    Bir kez daha, Cane'e karsi savasmak icin bir kez daha bir muttefiklik olustu. Savas Cane'i ve Muttefikleri yorgun dusurdu. Cok sayida yaratik olduruldu. Cane kendi yer alti kralliginda diger buyuk bir atagin plani yapiyordu.



    DORDUNCU KISIM: KILIC, BUYU, ve CELL

    Cane ve birlikleri kitanin ortasina ilerlediler. Yolk'in birlikleri, Cane'in birliklerini yer altinda tutmak icin savasirken bozguna ugradi. Dunya yeni bir tehlike ile karsi karsiyaydi. Diger ulkeler birlikte haraket etmek zorundaydilar. Yeni bir irk dogdu, kotu bir irk...

    Normal bir hayat suren insanlarin yasami, Cane ortaya ciktiktan sonra tamamen degisti. Butun kralliklar Cane ile savasmakla mesguldu ve bu kralliklarda yasayan insanlar ulkelerinden hic bir destek alamadi. Cane'in emrinde olmayan yaratiklar koylere buyuk tehlike olusturuyordu. Koylere saldiran bu yaratiklarla basa cikmak parali askerlere dustu. Koyluler paralarini birlestirip parali asker kiralayip yaratiklara karsi koymaya calisti.

    dolayisi ile parali askerler, yaratiklari ortadan kaldirmak uzere, koyluler ya da kral tarafindan ise alinmaya baslandi.

    Aradan bir kac yil gecti ve insanlar Alcon'un parcalarinin gercek potansiyelini anlamaya basladilar. Bu parcalara "Cell" denildi. Bir Cell'in icinde, 1000 yil onceki buyuk savas sonrasi emismis cok eski bir ordu veya yaratiklar vardi. Sadece bir kac kisi bu cell'lerin gercek potansiyelini anladi. Bu parcalar cok yuksek fiyattan alinip satildi ancak gercek kimliklerini kimse bilmiyordu.

    Eskiden kullanilan kilic ve buyu taktiktleri yerlerini kilic, buyu, ve Cell'e birakti. Eskiden gerceklesen savascilarin savas sahnesine atilmasi ve okcularla buyuculerin onlari arkadan desteklemesi ortadan kalkti. Artik savascilar(swordsmen) saldirilar yapmakla kalmiyorlar, ayni zamanda cell sayesinde cesitli sayida yaratiklar ortaya cikartip saldirilarini guclendirebiliyorlardi. Okcular (Archer) daha yakin savasa yoneldiler, ve buyuculerin rolu hucumdan cok defansif agirlikli olmaya basladi. Buyuculer (Mage) ve demirciler (Blacksmith) daha guclu cell'ler yapabilmek icin calismalarina devam ettiler. Diger kitalarda cell'lere daha cok ilgi gostermeye basladi. Onlar daha cok Cane'i yok edebilecek guclu birlikler icin endiselendiler



    bende daha çok yeniyim
    başlayalı 1-2 gün oldu
    aklıma geldikçe oynuyorum
    gerçekten güzel bir oyun




  • sanırım oyunda level atlamak zor :S
  • ewt
    bütün gün oynayan bir arkadaşım 4 lvl oldu
    bide daha yeni başladı 1 gün boyunca oynadı 4 oldu
    giderek zorlaşıyor
    artık ne kadar zor sen düşün
  • kardeş açıklama yapim birincisi türkler genellikle europe 2 de olur ingilizce yazılanlara bakmayın bir selamın aleyküm yazın bak kaç kişi aleyküm selam diyo

    lvl kasmak gerçekten zor burada 20 lvl nedimkara abi var 25 lvl a bir yılda ancak ulaşılabilir diyo

    25 lvl olunca 1000 gold vererek clan alabilirsin

    bir clana katılmak için rakionun resmi sitesinden (googledan bulabilirsiniz) clan bölümüne girin benim olduğum clan hollandada killerclan adını taşıyor

    bu arada bi arkadaş var bütün karakterlerden var iki hesabı var herhalde
  • bide bilgisayara format attım oyunu oynayamayacağım ağustosa kadar çünkü update ler kota yiyor kotam zaten dolmak üzere format attığım için ancak bu saatte size ulaşabiliyorum
    clan bölümüne girdikten sonra orada submit gibi bir tuş var oradan clan sahibine başvuru gönderion o da siteye girince bakıp onaylıyo veya onaylamıyo



    quote:

    Orjinalden alıntı: newherochu
    bendede 6 lvl black smith 4 lvl ninja 4 lvl archer archerla oynuom 3 lvl swords man 3 lvl mage var



    arkadaş sende birden fazla hesap var herhalde sadece 3 karakter yapma hakkı var

    bu arada komboları falan

    isterseniz rakionun resmi sitesinden

    rakion.softnyx.net

    veya da rakionun resmi türkiye fan sitesine bakarakta clanlara katılabilir veya karakterler hakkında bilgi alabilirsiniz

    www.rakiontr.com





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 14 Temmuz 2007; 21:16:01 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: alperkenci

    benim 9lvl archer var ama 1024 bağlantı hızıma rağmen nerdeyse hiçbir oyuna giremiyorum onun için oyunu bırakma kararı aldım bu ne boyle ya belki bağlantı sorununu çözerlerse tekrar dönerim

    hangi oyun tarzını istiyorsan onu seç ve sonrada avaible yi seç gire bileceğin oyunların listesi gelir sonra sonlardakileri dene kolay gelsin golemde de ping onemli deil cünkü herkes golemde kasmak icin oynuyor adamdan kacın yeter exp alırsınız




  • quote:

    Orjinalden alıntı: newherochu


    quote:

    Orjinalden alıntı: alperkenci

    benim 9lvl archer var ama 1024 bağlantı hızıma rağmen nerdeyse hiçbir oyuna giremiyorum onun için oyunu bırakma kararı aldım bu ne boyle ya belki bağlantı sorununu çözerlerse tekrar dönerim

    hangi oyun tarzını istiyorsan onu seç ve sonrada avaible yi seç gire bileceğin oyunların listesi gelir sonra sonlardakileri dene kolay gelsin golemde de ping onemli deil cünkü herkes golemde kasmak icin oynuyor adamdan kacın yeter exp alırsınız



    arkadaş doğru söylüyo benim sistem 6 aya kadar berbat kalacak benimde 1024 bağlantı hızım var ve de girebiliom




  • templarTurK lv 8 blacsmith var. lv 11 warrior lv 2 archyer mage ve ninja clan arıyodum zaten
  • nie ya b
    quote:

    Orjinalden alıntı: hypsibremetes

    ewt
    bütün gün oynayan bir arkadaşım 4 lvl oldu
    bide daha yeni başladı 1 gün boyunca oynadı 4 oldu
    giderek zorlaşıyor
    artık ne kadar zor sen düşün

    n bi günde 10 oluyorum:) inamayan varsa versin kakaterin ninja orlsa daha ii kasarm

    ayrıca klan arıyorum bs me:)
  • Arkadaslar 40 Lv im <D>isturbed Warrior um Size yardim ci olmak için geldim.
    1) 18 Lv de Sen Clan Kuramassin.
    2)SaaT 00:00-3:00 arası japon oyuncular oynuyolar
    3)Senin Oyunda Belli bi kariyerin olması lazim oyuncu toplamak için bunu Clan açmak için gereken lvl Limitini doldurdugun gibi yaparsana sana gulerler Lv Limited (25)
    Şimdiden Saolun
  • bana yardımcı olurmusun kardes bs actim ama ii mi yaptım bilmiyom skilller nası acılır statlari neye vercemm??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypsibremetes

    ewt
    bütün gün oynayan bir arkadaşım 4 lvl oldu
    bide daha yeni başladı 1 gün boyunca oynadı 4 oldu
    giderek zorlaşıyor
    artık ne kadar zor sen düşün


    ne neresi zor ya ben büyücü olarak kayıt oldum bi golem savaşına girdim 1lvl dan 4lvl a atladım
    ve bu cevabı vermek için üye oldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bakoti


    quote:

    Orijinalden alıntı: hypsibremetes

    ewt
    bütün gün oynayan bir arkadaşım 4 lvl oldu
    bide daha yeni başladı 1 gün boyunca oynadı 4 oldu
    giderek zorlaşıyor
    artık ne kadar zor sen düşün


    ne neresi zor ya ben büyücü olarak kayıt oldum bi golem savaşına girdim 1lvl dan 4lvl a atladım
    ve bu cevabı vermek için üye oldum


    HORTER
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.