Şimdi Ara

Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM 534.99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM  534.99 TL
    Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM  534.99 TLteknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/raijintek-eos-240-rbw-240mm-2x12cm-adreslenebilir-argb-pwm-fanli-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html#!prettyPhoto

    Arkadaşlar ürün hakkında inceleme pek yok ama bu fiyata çok iyi değil mi ? =)








  • bence fiyat iyi ama urun iyi mi bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 gündür gidip geliyorum alsam mi diye, snowman m200 kullanıyorum ryzen 3600 ile ancak yetiyor, sizce ürün kaliteli midir alıp sonradan taksit ile alabilirim. Kargoya para almaları sinir bozucu ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biliyorum ki bende araştırdım ama pompa sesi ve fan gücü kötü diyen de var iş görür diyende var. Bende yakın zamanda 5600x e geçeceğim ne alsam havami yoksa böyle fiyat performans ürünü mu bilemedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade etme imkanı yok ona göre alın Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM  534.99 TL 

  • Haydaaa o ne demek hocam :)) başınıza birşey mi geldi yoksa


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipee kullanıcısına yanıt

    teknobiyotik iyice bozuldu beğenmedin diye iade almıyor iade içinde kargo ücretini ödemek zorundasın.


    power supply bozuldu onu göndermem için bile kargo ücretini ödettiriyor.


    önceden böyle şeyler yoktu teknobiyotikte bi power almıştım fanı sesli diye değiştirmek istedim geri yolladım değiştirdiler gene aynısı gibi sesli çalışıyordu iade ettim kabul ettiler.

  • Vallaha aldim bir risk artık. ödemesini de yaptım bakalım.

    Standart hava soğutmalılar bile 500 TL lere çıkmışken alınır gibime geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar ekmek o kadar köfte. Soğutucudan fazla birşey beklemeyin. Sıvı soğutmaların tek olayı sıcak havayı direkt kasanın dışına atması. Yoksa içindeki sıvı ısındıktan sonra kule tipi hava soğutmadan farkı kalmıyor.

    Teknobiyotik uygun fiyatlıdır. Ama müşteri memnuniyeti düşük bir firmadır. Satış sonrası desteği zayıf. Telefonda kibar ve insan gibi konuşmama rağmen aksi ve huysuz, ileri geri konuşan çalışanları var. Anakartımla ilgili sorun yaşadım mail ile destek almak istedim. 1 yıl olacak hala cevap gelmedi. Asrock global 3 saat içinde cevap verdi yardımcı olmak için elinden geleni yaptı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incubus İ kullanıcısına yanıt

    Hocam şunu aldım. İptal edip sizin gosterdiginiz 240 olanı mi alsam. 240 a okadar para vereceğime yoksa kule tipi bir sogutucuya mı geçsem ?

    Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM  534.99 TL
    Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM  534.99 TLteknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Raijintek EOS 360 RBW 360mm 3x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/raijintek-eos-360-rbw-360mm-3x12cm-adreslenebilir-argb-pwm-fanli-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipee -- 17 Ekim 2021; 20:37:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tns1 kullanıcısına yanıt

    Hocam öyle aman aman zorlamıyorum overclock yaparken aslında. Tek kuşkum marka aslında. Yoksa yurtdışı yorumları baya iyi ürünün. Tr de yok pek kullanan sanirim




    Öyle bir hale gekdik ki 1000 TL lik şey için 1 hafta araştırma yapıp ennuyunu ya arıyoruz. Almadığımız her an daha da alınmaz oluyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürün gayet güzel. Bir Arctic Liquid Freezer II, Lian Li Galahad ya da Corsair H150i değil evet ama yakın performansı var. Fiyat olarak performansına göre harika hatta.


    Lakin naçizane tavsiyem 535TL verip 240mm yerine kasanıza sığacaksa 770TL verip 360mm olanı almanız. 235TL kimine göre az bir para değil ama soğutma kapasitesi ciddi fark var 240mm ile 360mm arasında. Özellikle yüksek ısı üreten üst segment işlemcilerde farkı daha net görebilirsiniz.


    Ne kadar ölçüttür siz karar verin ama LTT'nin sıralamasında 360mm olan Tier2 olarak sınıflandırılırken, 240mm olan Tier4 olarak sınıflandırılmış (Tier1 en üst).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 17 Ekim 2021; 22:1:42 >
  • massacrer kullanıcısına yanıt

    Hocam ilginize teşekkür ederim.

    Almışken 360 olsun dedim 360 lik olanı aldım. Aslında tabi hiç birinin hakkı o fiyatlar değil ama malum. Baktım güzel de bir indirim var almışken iyisini aldım.

    İlerleyen zamanlarda 5000 serisi yenilecek baya performans artışı yaşanacakmis. Umarım 3600x den geçtiğim işlemci ne olursa soğutmada sıkıntı yaşamam:) overclock orta derecede yapan biriyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipee kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bu fiyata bu performansı verecek bir ürün bulmak cidden zor. Ben de zamanında 1200TL'ye LianLi Galahad 360 almıştım ve fiyat/performans olarak ondan bile iyi derim.


    Aslında fiyat olarak hem evet hem hayır diyeceğim. Hakkı değil diyemem çünkü bu seviye bir ürünü Türkiye KDV dahil 80$ verip almak muazzam fırsat (amazon.com kampanyalı 80$, amazon.de kampanyasız 105€). Özetle ürün pahalı değil sen fakirsin. Sen derken kişisel algılama lütfen. Sen, ben, o, biz hepimiz o sen dediğim. Alım gücümüze göre etmemeli ama ürün için gayet normal fiyat. Etmemesi gerektiğini de şöyle düşünüyorum. Teknoloji olarak çok basit sistemler. Maliyetleri o kadar ucuz ki. Araçlarda kullanılan radyatör, fan, boru ve pompa sisteminden pahalı AIO sıvı soğutmalar var. Biliyorum ve anlayabiliyorum neden fiyatının boyuta göre daha ufak olan üründe yüksek olduğunu ama sindiremiyorum ben de.


    5000 serisinde 3D stack yapılan yeni işlemciler üretime girecek sene sonu. 5900X için ortalama %15 performans artışından bahsettiler resmi olarak. Diğer işlemcilerde fark ne olacak ve bu fiyata nasıl yansıyacak göreceğiz ama suyunu çıkartmadıkça 5900X'in eskisini bile (yenisi daha serin olacak diyorlardı) makul bir overclock ile soğutabilecektir bu arkadaş.





  • Sizi çok iyi anladım hocam ve çok üzülüyorum her geçen gün daha kötüye gidiyor alım gücümüz.

    3600x için gerek olmasa da böyle bir soğutucuya sırf fiyatı için ileri dönük aldım bakalım.

    Güzel ve içimi rahatlatıcı yorumlarınız için teşekkür ederim. Hep aklımda acaba 260 lik daha iyi birşey mi alsam yada kule tiplilere mi geçsem bu marka yerine diye düşünceler vardı:) şimdi gönül rahatlığıyla kargomu bekleyeceğim ins :)


    @massacrer




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipee -- 17 Ekim 2021; 23:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipee kullanıcısına yanıt

    Valla her zaman iletkenler ne kadar soğuk o kadar performanslı ve uzun ömürlüdür. Ben de 3600X ile LianLi Galahad 360'ı kullanıyorum işte. İleride 5800X ya da 5900X alırsam da kafam rahat.


    Kule soğutucu olayına ciddi karşıyım ben. İnsanların çoğu alırken sadece işlemci soğutma performansına bakıyor. Kimse o metal bloktan geçen sıcak havanın ne olduğunu ve kasanın içinde kaldığını düşünmüyor. Ekran kartının çekirdeklerinin hemen tepesinde sürekli 60°C üzerinde yarım kilo bir blok var. Aşırı saçma geliyor bana. Sessizlik olayı zaten başka bir olay. Ben 1080Ti ekran kartım varken sıvı soğutmasız kaldım 2-3 hafta. Normalde 65°C'nin üstünü zor gören kart Akasa Venom gibi kötü sayılmayacak bir kule soğutma nedeniyle 80°C'yi görmeye başlamıştı. Arctic Liquid Freezer II 280 gelip önde fanlar radyatörün arkasından kasa içerisine hava çekecek şekilde taktığımda tekrar 65°C civarına inmişti.





  • incubus İ kullanıcısına yanıt

    Üretici‎ : Akortek Bilişim


    Bunda bile gereksiz aptal firma karşımıza çıkıyor ya. Germany amazondan gelen ürün onları ilgilendirmez dimi?

  • massacrer kullanıcısına yanıt

    Anlattığınızdan istinaden sanki kasanızın hava akışında problem varmış gibi geliyor. Kule tipi soğutucu fanları ile ısınan blogun sıcağını oldugu gibi egsoz fana doğru atar. Eğer önü ve üstü açık bir kasa kullanıyorsanız önden içeri (intake) üstten dışarı atacak şekilde fanları konumlandırmalısınız. İşlemci sıcağı hiç bir zaman ekran kartına etki etmez, etmemeli. Fakat kasanızda hava akışı yoksa veya iyi degilse dediginiz gibi etki edecektir. Kule tipi soğutucular gayet performanslı ve ram ve vrm soğutmasına da katkıda buluyor sıvı soğutmaya nazaran.


    Yakın zamanda wraith prismden msi 360r ye geçtim, işlemci sıcaklığım yaklaşık 15 20 derece düştü fakat ekran kartı sıcaklığım sabit. Kasa içinde her daim hava akışı mevcut ve 3000 serisi kartlarda da biliyorsunuz artık kartın boardunun arka kısmında 1/3 gibi bir kısmı sadece soğutma bloğuna ve fana ayrılmış şekilde sıcak havayı kasanın içinde yukarı atmaya tasarlanmış. Bu da ramleri eskisine göre bir 5-10 derece sıcak çalıştırıyor bu arada fakat sıkıntı degil, hava akışına etkisi güzel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 18 Ekim 2021; 3:45:57 >




  • FX işlemciler zamanı hava soğutucudan da memnundum. Bence iyisini alınca hepsi güzel hepsi amacına ulaşıyor:))


    Bu arada yardımlarınız gerekiyor CoolerMaster Mb520 kasam var internette hep üst tarafta 3x120 radyatör desteği olduğu yazıyordu fakat baktım imkansı ancak 2x140 falan takılır. Sonra inceledim mb520 kasaların bazıları üste 3x120 destekliyormus. Şimdi bu aldığım soğutucu 3x120 ne yapacağım. Ön tarafa taksam havalandirma şeklim nasıl olmalı .


    Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM  534.99 TL
    Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM  534.99 TL
    Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM  534.99 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.