Şimdi Ara

Ragnaros kullanılabilir bir kart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün arenadan gelen desteyi açtığımda golden ragnaros düştü elimde olan üçüncü legendary kart diğerleri slyvanas ve thinkmaster elimde pek fazla kart yok thinkmasterı dusta çevirmeyi düşünüyorum ragnaros yapabilen bir kart mı yoksa onu da dusta çevirip 3200 dustla kart mı craftlayayım?



  • En fazla işe yarayanlarından bir tanesi. Dustlarsan pişman olursun, zamanı gelince tekrar craftlamak istersin.

    Tabi golden kartların pek amacı yok, golden dustlayıp normal yaptığında dustun kalıyorsa o şekilde yapabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ywizzle

    En fazla işe yarayanlarından bir tanesi. Dustlarsan pişman olursun, zamanı gelince tekrar craftlamak istersin.

    Tabi golden kartların pek amacı yok, golden dustlayıp normal yaptığında dustun kalıyorsa o şekilde yapabilirsin.

    Cevabın için teşekkürler.Önerini dikkate alacağım,dusta çevirdiğimde 1600 veriyor o yüzden en fazla başka bir legendary yapabilirim o yüzden şimdilik saklıyorum.Eğer dustlayıp yapabileceğim mantıklı güzel şeyler söylerse birisi onu da düşünürüm tabi ki.Tekrar teşekkürler cevabın için.

    Edit:Thinkmaster hakkında ki görüşlerinizi de merak ediyorum normal bir legendary olmasına rağmen golden dustına sahip bir kart ama pek işlevsel gelmedi shaman ve paladinde işe yarar gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitcliff -- 19 Mart 2014; 14:54:38 >
  • Tinkmaster'ın özelliği değiştiği için 1600 dust ediyor. Yakın tarihte tekrar 400'e dusta düşürecekler. Yapmak istediğiniz bir legendary varsa hazır 1600'e okutabiliyorken elinizden çıkarın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mazel Tov

    Tinkmaster'ın özelliği değiştiği için 1600 dust ediyor. Yakın tarihte tekrar 400'e dusta düşürecekler. Yapmak istediğiniz bir legendary varsa hazır 1600'e okutabiliyorken elinizden çıkarın derim.

    Teşekkür ederim yani bi ayrıcalığı yok normal bir legendary kart,dusta çevirdim.Biraz legendaryleri karıştırıp kafama yatanı craftlarım.
  • bence öyle bişey düşünme hayvan gibi vuruyor ayrıca druidsen taunt kartlarınla çok işe yarıyor.
  • cevap belli. tinkmasterı dusta çevir ysera yap ragnarosa dokunma. çünkü ragnarosu dönüp dolaşıp tekrar elde etmen gerekir yokedersen. buseferde tüh bende golden vardı 1600e yaktım şimdi 1600e tekrar normalini yapıyorum diye ağlarsın.
  • Arkadaşlar cevaplamışlar zaten. Ragnaros benim gözümde ilk edinilmesi gereken legendarydir. Tinkmasterda da yavaş davranma her an 400e düşebilir fiyatı. Toza dönüştür, sonra istediğin zaman harcarsın.

    edit: Dönüştürmüşsün zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 19 Mart 2014; 18:22:52 >
  • Herkese teşekkürler Thinkmaster'ı dusta çevirdim ragnaros duruyor.Tozlarla Ysera yaparım büyük ihtimalle güzel bir deck oluştururum.
  • Sayesinde alabileceğin çok oyun vardır. ( karşıda druid 5 heal senin 1 heal pasif ile öldürecek sıra sana geçer ragranos çekersin koyarsın next turn de şlak 8 damage i vurur mutlu evine dönersin.)
  • ilk craftladığım legendarydir oyunu çevirme potansiyeli çok ayrıca silence atılmadığından diğer legendarylerden bi gömlek üstün olarak görüyorum.
  • Benimde ilk craftlediğim legendary kendisi. Neredeyse her decke koyulabilecek çok iyi bir kart.
  • Arkadaşlar şimdi de golden Malygos düştü pek fazla mage oynamıyorum başka bi classla da pek iyi gidecek gibi gelmedi dustlayıp Ysera mı yapsam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitcliff -- 20 Mart 2014; 13:33:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitcliff

    Arkadaşlar şimdi de golden Malygos düştü pek fazla mage oynamıyorum başka bi classla da pek iyi gidecek gibi gelmedi dustlayıp Ysera mı yapsam?

    Bana her deckten ekstra common gelir 5 - 5 dustlarım.

    Oynamıyorsan dustla tabi.
  • hitcliff H kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir şans var sende.

    Malygos kötü bir kart değil, sadece mage e değil tüm herolara gidebilir ama oyun sonunda oynandığı için genellikle speller kullanılmış oluyor. Ysera ona göre çok daha iyi bir karttır ama seçim senin.

    Malygosla ilgili şöyle bir hikayemi anlatayım. Warlocka karşı oynuyorum, onda 2 tane Dread Infernal, bende sadece Malygos var. Malygos a saldırsa oyunu bile kazanabilir çünkü elimde başka güçlü kart yok, aynı zamanda canımda az. Heroya saldırdı iki kartıylada, sonraki turda Fan of Knives yaptım. Normalde 1 hasar veren kart, +5 spell damage ile 6 verdi ve 2 Infernalda öldü tek bir kartla. Böyle durumlarda Malygos kurtarıcı olabilir her zaman değil.
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    2 hesapla oynuyorum malygos düşen hesapta hiç legendary yok 1.000 küsür dust var Nozdormu düşmüştü onu dustladım sağdan soldan gelen dustlarla 1.000 dust oldu şimdi bir de elimde golden malygos var rogue için bir deste yapmak istiyorum ne gider rogue destesine classa özel bir kart da yapmak istemiyorum çünkü çok fazla kart eksiğim var her classla oynayabileceğim birşey istiyorum Ysera mantıklı gözüküyor.

    Edit:Thinkmasterdan gelen dustla Death Wing yaptım saha avantajı adamda olsa bile elinde assasinate gibi speller yoksa yoksa oyun sonu kazandırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitcliff -- 20 Mart 2014; 14:56:27 >
  • Aynı gün 2 tane golden legendary çıkar mı hiç ya :D bana 1000 packte 1 legendary çıkıyor, o da golden değil :D sakla güzel legendary onlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.