Şimdi Ara

RAF Talepleriniz ve Sorularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
10.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Recruit a Friend talebinde bulunanlar, bu konu altında talebini belirtebilir. Bu konu dışında, başka konularda veya ek bir konu açarak belirtilen RAF istekleri silinebilir veya bu konuya taşınabilir.

    Recruit a Friend hakkında bilinmesi gerekenler şöyle ;

    Recruit a Friend (RAF), oyuna yeni başlayacak olan kişiler için uygulanan bir sistem. Oyunu oynayan birisinin daveti üzerine başladığınızda, her iki taraf içinde bazı bonuslar bulunuyor.

    Her iki taraf içinde, aynı grupta bulunmaları dahilinde 3 kat fazla experience geliyor, yani 3 kat daha hızlı level atlanıyor. Ek olarak gelen reputation ise %10 oranında artıyor. Bu bonuslardan faydalanabilmek için, karakterler birbirlerinin 100 yard yakınında olmalı ve aradaki level farkı 4 den az olmalı. Bunlara ek olarak, 85 levelin üzerinde bu bonuslar kullanılmıyor.

    Davet edilen kişi 1 aylık oyun süresi aldığında, davet eden kişiye 1 ay oyun süresi, 2 aylık oyun süresi aldığında, davet eden kişiye oyun içi bir binek veya pet gelmekte. Aynı zamanda, davet eden kişi Grant a Level özelliğinden de faydalanabilmekte. RAF arkadaşıyla birlikte grupta bulunurken atladığınız her 2 level için, 1 level kullanılabiliyor. Yani bir karakteri beraber 80 level getirdiğinizde, davet eden kişi başka bir karakterinin 40 levelini otomatik olarak alabiliyor. Ek olarak, RAF arkadaşları, birbirlerini yanına çekebiliyorlar, yani iki kişinin farklı ırklar yaratmaları durumunda buluşmaları için ortak bir noktaya gitmeleri gerekmiyor.

    RAF yapmak için, davet eden kişi, yeni üyeye mail atarak davet göndermesi gerekiyor. Eğer yeni üye bu referans bağlantısını kullanırsa RAF gerçekleşmiş oluyor. RAF için oyunun hesaba eklenmemiş olması veya yeni hesap açmış kişinin, hesap açım tarihinden itibaren 30 gün geçmemiş olması gerekiyor. Yani hesabınızı 1 aydan az süre önce oluşturduysanız, RAF için uygunsunuz anlamına geliyor.

    RAF, oluşturduğunuz tarihten itibaren 3 ay sürüyor. 3 ayın sonunda RAF bonuslarından faydalanamıyorsunuz.

    RAF için gerekli işlemleri yapmanız durumunda hemen geçerliliğe girmeyebilir, en geç 72 saat içerisinde girecektir.




  • çok faydalı konu benimde merak ettiğim şeyler vardı. Ek olarak bilmeyenler için bonus binek veya game time recuit game time aldıktan 1 hafta sonra geliyor.
  • Ufak bir duzeltme yapayim.grant a level yapilabilmesi icin ayni gurupda olmaniza gerek yok.raf alan kisi atan kisi ile beraber hic oynamamis bile olsa oluyor.
    Ek olarak bir baska bilgi:level verenin leveli ne ise orada duruyor grant a level.ornegin 60 levele kadmis kisi 45 levellik raf atana normalde 30 level vermesi gerekirken 15 level veriyor.ama geriye kalan leveller yanmiyor.raf alan 84 oldugunda mesela 15+12=27 level daha verebiliyor raf atana.daha once grant a level yapilan karakter veya baska bir karakter olmasi fark etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollyspirit H kullanıcısına yanıt
    ikinci cümleni daha anlaşılır kılmak için: level veren level alandan daha yüksek level olmalı.
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    10 günü geçti hala birsey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisting Netherda horde 2 tane 90 level karakterim var yeni karakter açmak istiyorum yeni başlayanlar ile raf yapabilirim
  • Outland-Alliance ve Draenor-Horde tarafında yeni başlayanlara RaF gönderebilirim
  • horde drenaor raf
  • Silvermoon - Allianca raf atabilirim.
  • draenor-horde de raf yapabilirim 55-70 arası beraber kasarız gerisine karışmam. 2 aylık game time nin yarısını ben veririm. Amacım mount almak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 12 Mart 2015; 15:44:08 >
  • Ben raf sisteminden yararlanamıyorum Türkiye kayıtlı olduğum için mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zhylar

    Ben raf sisteminden yararlanamıyorum Türkiye kayıtlı olduğum için mi acaba


    Raf sisteminde ülke kısıtlamaları kaldırıldı diye biliyorum. Çünkü Türkiye kayıtlı hesaplarımızdan benle arkadaş hiç sorun cıkmadan raf yaptık. Bilginize.(:
  • EU-Sylvanas'ta RAF daveti yollayabilirim. Ama en az 5 karakter kasma şartı da koyuyorum. Ciddiyseniz Battle-Chest(1-90 level arası) bile hediye ediyorum :).

    Not: Battle Chest kullanıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpistar -- 25 Haziran 2015; 10:00:33 >
  • Kusura bakmayın acil olduğu için konu açtım burayı göremedim.Özür dilerim
    Açtığım konu :http://forum.donanimhaber.com/m_103900853/tm.htm


    Merhaba arkadaşlar;
    Başlıktanda anlaşılacağı gibi yeni oyuncular olduğumuzu anlayabilirsiniz.

    Arkadaşım benden 1 gün önce üyelik aldı ve bana RAf gönderdi.Bende Battle chewst aldım ve ilk wow üyeliğimi açtım.Buraya kadar hiç bir sorun yok.Sorunlarımız şurada başlıyor;
    Ben ve arkadaşım 1 lvl karakterler oluşturup party yapıyoruz.
    Sormak istediğimiz;

    1- 300 exp alamıyoruz görevler ve moblar vermiyor ? Follow yapıp birbirimizi takip ediyoruz 100 yard mesafesinde sorun yok.
    2-Görevleri ikimizin demi alması gerekiyor ?
    3-Yeni başladığımız için 4 level kuralına göre birimizin diğerinden 3 level aşağı yada yukarı olmasımı gerekiyor 300 exp alabilmemiz için?
    4- 4 level kuralınada denedik birimiz ben 4 lvl oldum arkadaş 1 level de parti attı arada 3 level fark var ama yine 300 exp gelmiyor?

    Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden.


    0Paylaş




  • nastor N kullanıcısına yanıt
    İlla ki aynı göreve sahip olmanız gerekmiyor fakat o level de alınacak bütün görevler aynı, bu bir. İkinci olarak, daveti alan kişinin leveli, daveti gönderen kişininkinden büyük olması gerekiyor (o 4 level zımbırtısı). 3. olarak ise o %300 exp bonus mob lardan, görevlerden ve dungeon bitirdiğinde ki exp lere etki ediyor. Daha başka şeylere de etki ediyor olabilir.

    Son olarak da sorunuza yada konunuza cevap verilmediğinde yeni bir şey açmamaya özen gösterin hocam,

    Kolay gelsin.
  • Vulpix#2702 yeni başlayan veya başlayacak arkadaşlar eklesin recruit a friendle kasalım bende yeniyim Twisting Nether Horde tarafında
  • sylvanas-eu realmindeyim starte edition paketim RAP yapmak isterim
  • Twisting Nether Horde tarafındayım , akşam 20:00 - 23:00 arası neredeyse hergün onlineım , raf yapmak isteyen olursa yardımcı olurum.
  • Merhaba bende wowa basliycam raf yapmak istiyorum yardim edicek varsa ozelden yada whatsapptan yazabilir 0539 793 99 99 yas 20 bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • argent dawn serverinde 11-12 lvl orc shamanım var. raf atabilirim pmden ulaşın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.