Şimdi Ara

R10a üye olurken istenen saçmalık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nefret demişsiniz de fakat ekşi ve R10'dan nefret etmiyorum, sadece 5+ yıldır linkini tıklamadığım listemden sildiğim 2 site. Nefret değer ifade eder. Deger verdiğiniz şeyde ciddi bir sorun olunca nefret edersiniz. Bu açıdan ekşi ve R10 benim için degersiz anlamsız şeyler. İngilizcede bir kelime var "irrelevant" diye, tam Türkçesi yok. Bu tür elit üyelik siteler günümüzde artık irrelevant. Hal böyleyken konu sahibi arkadaşın kimlikli fotoğraf cektirme şartından bahsetmesi üzerine bu 2 çakma elit site aklıma geldi ve ufak bir yorum yaptım hepsi bu. Nefret falan yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Nefret demişsiniz de fakat ekşi ve R10'dan nefret etmiyorum, sadece 5+ yıldır linkini tıklamadığım listemden sildiğim 2 site. Nefret değer ifade eder. Deger verdiğiniz şeyde ciddi bir sorun olunca nefret edersiniz. Bu açıdan ekşi ve R10 benim için degersiz anlamsız şeyler. İngilizcede bir kelime var "irrelevant" diye, tam Türkçesi yok. Bu tür elit üyelik siteler günümüzde artık irrelevant. Hal böyleyken konu sahibi arkadaşın kimlikli fotoğraf cektirme şartından bahsetmesi üzerine bu 2 çakma elit site aklıma geldi ve ufak bir yorum yaptım hepsi bu. Nefret falan yok :)
    Anlıyorum dostum ister istemez insan tabi ki hoş karşılamaz.
    Kimlik netice de bu belli olmaz
    Ama, inan r10 da feci dolandırıcılık olayları oldu milletin öyle 100-200 lirası değil bildiğin 5000-10000 yakından takip ediyorum siteyi o yüzden




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.