Şimdi Ara

QRDb QR Kodlu Online Kartvizit Arşivi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknolojinin gelişmesi ile insan hayatı her geçen gün daha fazla kolaylaşmaya devam ediyor. Dijital dünya ile gerçek dünya arasında bir köprü görevi kurmayı amaçlayan ve aynı zamanda global bir e-ticaret girişimi olan QRDb, günlük hayattaki basit problemlere çözüm getiriyor.

    Kartvizit üzerine yerleştirilen QR (karekod) barkodlar sayesinde, kullanıcılar tüm kartvizitlere dijital ortamda ulaşabiliyor ve istedikleri kartvizitleri takibe alabiliyor. Akıllı telefonlardaki QR (Quick Response) kod özelliğinden faydalanan servis, kullanıcıların kartvizit oluşturmalarını, kartvizitlerini arşivlemelerini ve istedikleri kartvizitleri online olarak takip etmelerini sağlamakta.

    QRDb.co (https://qrdb.co ) adresindeki web sitesi, cep telefonu veya tablet uygulamasından, QRDb Facebook (http://apps.facebook.com/qrdbapp/ ) uygulamasından ya da herhangi bir QR Kod okuyucu ile taranarak her yerden kolayca ulaşılan dijital kartvizit arşivi sayesinde, müşteriler firmaların veya kişilerin haritadaki konumuna, telefon numarasına, e-posta adresine, web sitesine veya sosyal medya hesaplarına tek tıklamayla erişebilmekte. Böylece bu bilgileri İnternet’te aramayla hiç zaman kaybetmemekte ve kartvizitleri kolayca takibe alabilmekteler. Kartvizit sahibi ise, kartvizitinin kaç kişi tarafından okunduğu ve kaç kişi tarafından takip edildiği bilgisini online olarak öğrenebilmekte.

    Kartvizitte yer alan telefon numarası veya kartvizit tasarımı ileride değiştirilse bile, kullanıcı kartvizitteki en güncel bilgilere ulaşmaya devam edebiliyor. QRDb’de kullanıcılar dilerlerse favori kartvizitleri üzerine özel notlar da alabiliyor.

    Kullanıcılar dijital ortama aktarmak istedikleri kartvizitlerini siteye yükleyerek ücretsiz olarak sanal kartlarını oluşturabilmekte, kartvizitlerini arkadaşlarıyla paylaşabilmekte ve dilerlerse bu kartları kartvizit veya sticker olarak satın alabilmekteler.

    Bir Ar-Ge projesi kapsamında Türkiye’de geliştirilen servis global pazarı hedeflemekte. İngilizce ve Türkçe olarak yayın yapan site yakın zamanda Rusça ve daha birçok dili destekleyecek.

    https://qrdb.co/qr-kartvizit

     QRDb QR Kodlu Online Kartvizit Arşivi


     QRDb QR Kodlu Online Kartvizit Arşivi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 11 Şubat 2013; 15:38:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.