Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
54
Favori
183.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vonderland kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama yeni farkettiğim için yazmak istedim. Ürünü Hepsiburada'dan almıştım. Durumu belirttim ve servis görmesini talep ettim. Yenisi ile değiştirdiler. ( Şarj kutusu ve kulaklıklar değişti, paketi ve belgeleri değişmemiş.) Fakat kulaklığa ihtiyacım olduğu için ve tekrar aynı problemi yaşamamak adına Huawei Freebuds aldım, bu ürünü de değişimden gelen yeni ürünü de ikinci el olarak elden çıkardım. Alan arkadaş herhangi bir problem yaşamadı sanıyorum ki bir geri dönüş yapmadı.
  • Bende servise gönderdim tamir edip göndermişler. Sorun giderilmiş. Genel olarak idare eder bir kulaklık, iş görüyor ama işte bu dedirtmiyor
  • Bende servise gönderdim tamir edip göndermişler. Sorun giderilmiş. Genel olarak idare eder bir kulaklık, iş görüyor ama işte bu dedirtmiyor
  • Arkadaslar merhaba

    Qcy t5 var. Sag kulaklik sarj kutusuna takinca sarj oluyor. Yesil isik yaniyor. Kutu icinde basili tutunca kirmizi yesil isiklarini yakiyir. Kutudan cikarinca kulaklik cakismiyor. Bu sekilde sorun yasayan oldu mu ?
  • qcy t1c kulaklıklarımı bozdum. baya uzun zamandır kullanıyordum temizlemek için ucu sivri bir aletle kulaklığa giriştim hoparlörü yırttım sanırım . çok az ses geliyor. neyse yeni kulaklık alacağım sanırım. bunun şarj kutusuna ihtiyacı olan varsa iletişime geçsin

  • merhabalar ben de geçen hafta qcy t7 model kulaklık aldım. Telefonla konuştuğumda ya da müzik dinlediğimde ses duymada bir problem yaşamıyorum ama bazen karşı taraf benden uğultulu mekanik bir ses geldiğini söylüyor. Kulaklığı çıkarınca problem kesiliyor. Bu neden kaynaklı olabilir bir bilginiz var mı? Servise mi götürmeliyim?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat18100

    Şimdi farklı bir mail ile denedim anında geliyor kod. Farklı bir mail ile deneyin bir de. Resimdeki registerden giriyorsunuz ilk değil mi?

    bu programın adı nedir





  • qc7 t7 kulaklık aldım....aslında sesler guzel ama bas gercekten arkadasların dediği gibi az...Ben bangır bangır bas vuran bi şarkı istemiyorum ama Şarkı dinlerken de daha seni şarkının içinde tutsun...Kulaklıkları kulağımıza bastırınca daha iyi....Çozumu spotify yukleyerek bas ayarlarından equaliziri kendim elle yukarı cekince cok farklı bir ses oluyor.Yarın programdan bass ayarını arttıracağım

  • gunesindostu G kullanıcısına yanıt
     QCY Kullanıcıları Kulübü
  • Arkadaşlar merhaba elimde QCY T5 PRO T10 T8 VE T8S Bluetooth kulaklıklar mevcuttur. Hepsi sıfır durumdadır. İstanbul içi elden teslim edebilirim. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba.

    QCY T1C kullanıcısıyım, 1 ay önce trendyoldan bittibitiyor satıcısından aldım, orijinal sıfır geldi.

    Merak edenler için kısaca deneyimlerimi aktarmak isterim, 90-100 lira bandında çok başarılı. Bass hissedilir derecede var, yeterli. Qcy uygulaması ile uyumlu ve ekolayzır ayarı ile kişiselleştirilebiliyor.

    Ben bangır bangır sevmediğim için son ses fazla geliyor, orta seviyenin biraz üstünde dinliyorum. Şarjı bu kullanımda 6 saat sonunda hala bitmemişti.

    Tv ye bağladığımda kanallarda senkron kayması veya gecikme yok. Sadece 5-6 dakikada bir çok kısa milisaniyelik kopma oluyor. Smart tv youtube da ise senkron kayması yok, ancak kopmalar daha sık ve biraz daha uzun oluyor. Tv bluetooth versiyonu 4.

    Telefonda kullanırken kopma yok, aynı odadayken sıfır kopma. Yan odaya gidince ilk başta kopuyor, sonra kopmadan devam ediyor. Telefon cepteyken kopma yok.

    Sessiz sayilabilecek ortamlarda görüşme performansi iyi, gürültü var ise dış sesler çok karışıyor.

    Ben bu fiyata daha önce gt1 de denemiş biri olarak tuşlu olması sorun değilse t1c öneririm.



    Bilen arkadaşlara bir de sorum olacak, kutusunun şarjı azalınca kulaklıklar kutuda sürekli açılıp kapanıyor, dolarken ve dolduktan sonra düzeliyor. T5'te de varmış aynı durum. Bunun bir çözümü var mı?

    Bir de ben bazen kısa kullanımlardan sonra da daima kutusuna koyuyorum. Şarj azalmadan sürekli doldurmak uzun vadede zararalı olur mu, nasıl kullanmak gerekir?


    Kulaklıkla ilgili sorusu olanlara seve seve cevap veririm, özelden de buradan adımı etiketleyerek de sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vonderland

    Bende servise gönderdim tamir edip göndermişler. Sorun giderilmiş. Genel olarak idare eder bir kulaklık, iş görüyor ama işte bu dedirtmiyor

    servis nerede?


    hiçbir şekilde servis bilgisine ulaşılamıyor?

  • celalsungur kullanıcısına yanıt

    halledebildin mi?


    servis yok ortada. şaka gibi...

  • Merhaba. Ben QCY-T5 kulaklık aldım bugün A-101 den fakat telefon cep hizasındayken ses kesiliyor anlamıyorum telefonumu masanın üstüne koyuyorum ve kulağımla cep hizasından daha uzak bi mesafe oluyo ama ses kesilmiyor.

    Ayrıca babamı aradım mic testi için telefon benim odamdaydı yan odaya geçtim orda da sesim net gitti. Bilemiyorum yardımcı lursanız sevinirim. Telefon SAMSUNG GALAXY J7 PRIME2 BLUETOOTH 4.1




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahahakan2731 -- 5 Mart 2021; 23:36:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben QCY-T5 kullanıcısıyım. Daha dün aldım A-101 den ürünü. QCY nin ana sayfasından sorgulattım orjinal olarak gözüküyor. Fakat sorun şu: Dün tam şarz ettim ve kullanmaya çalıştım, bir sorun olduğunu anladım. Sol kulaklıkta hiçbir sorun yok telefondan 5 m uzaklaşıyorum gene ses geliyor. Fakat sağ kulaklığı taktığım zaman telefonun bluetooth olan yerini tuttuğumda bağlantı gidiyor. Sol kulaklık böyle bir sorun yapmıyor. Ama sağ kulaklık böyle ve 2 sini birlikte kullandığımda gene ses gidiyor 2 sindede. Lütfen hardımcı olun babama zar zor bela aldırdım kulaklığı yalvardım yakardım daha adam gibi kullanamadım. Bu arada telefonu cep hizasında rlimde tuttuğumda gene kulaklık gidiyor. Dediğim gibi sol kulaklıkta hiçbir sıkıntı yok ama sağ kulaklık sorunlu.

     QCY Kullanıcıları Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • akinkeskin55 A kullanıcısına yanıt

    Merhaba QCY T7 kullanıyorum. Bir türlü Laptop la eşleştiremedim. Bilgisayara nasıl bağladığımızı anlatır mısınız?

  • Arkadaşlar selam,


    Ozellikle skype toplantilari icin t10 modelini almayi düşünüyorum. Ama ses kalitesinden sikayet etmis herkes. Cok mu kotu? Yoksa T11 modelinin turkiyeye gelmesini mi beklemeliyim sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T10 elime ulaştı bugün. Aranıza katıldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qcy t5 modeli PUBG oynarken oyunu kastırıyor. Bluetooth kapatınca oyun akıcı oluyor. Bu sorunu yaşayan var mi arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhana qct t7 telefon görüşmesi ve konferanslarda ortalama 1saat gidiyor sarji. 1saat üzerinde kopmaya başlıyor. Bilmiyorum sadece benim kulaklık mi boyle ama yetersiz. Sizde aynı sorun var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.