Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
54
Favori
182.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Vallahi çek falan denk getirirsen GG ya da N11 de çok daha güzel olur. Ben tam vazgeçmişken GG 25TL çek tanımlamış sms geldi :D hemen almıştım o sırada GG de ekstra da indirim varmış 145 den 139'a düşmüş kulaklık üstüne de 25TL indirim uyguna geldi bana.

    Ama dediğim gibi bir miktar mid frekans yüksek kulaklıkta. Zamanla kulağımız alışıyor zaten kullandığımız ekipmanlara ama birden çok alçak frekans verebilen kulaklıktan geçince değişik gelebilir. Şöyle diyeyim, araç teybinde 60hz filtresinden 100hz e geçince ses bozulmaz ama bassların derinliği biraz kaybolur ya onu andırıyor hafiften.

    T1 modeli nasıldır hiç bilgim yok yabancı forumlarda testleri var mı acaba araştırmak lazım. :))

    Keşke firma bütün modelleri yollasa da bana test edip tek tek birbirini karşılaştırabilsem
    Merhaba;

    Özel mesaj yolladım, müsait olduğunuzda cevap yazar mısınız? Ben M1 Pro ve M1C modeli arasında kaldım, fiyatları hemen hemen aynı gibi aralarında 1 saat şarj süresi gibi bir fark görünüyor ama inceleme fırsatınız oldu mu? Resmi hesaptan önerileri de bekliyorum bu arada.


    Teşekkür ederim şimdiden, iyi günler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Tokyüz -- 11 Ekim 2018; 17:36:53 >




  • Ahmet Tokyüz A kullanıcısına yanıt
    Bende m1C ve qy19 modelleri arasında kalmıştım. Tipinden dolayı m1pro yu pek düşünmüyordum. Resmi sitesine baktığımda m1c de APTX desteği belirtilmemiş. Yani var mı yok mu belli değil. Videolarda arkadaş var diyor ama görmeden inanamıyor insan kutunun ayrıntılı resmi olsa aptx var mı yok mu görsek güzel olurdu. Bu yüzden aptx hevesim olduğu için m1c den vazgeçmiştim. Araştırmadım da açıkçası.

    qy19 u araştırdım aptx var olduğu yazıyordu sitesinde. Fakat onda da basslar düşük denmişti. qy12 ve 8 gibi yüksek bass yok deniyordu.

    Esasında şu konuyu açıp videoları çeken arkadaş sesten anlıyorsa tek tek hepsini dinleyip, ses konusunda yorum yapsa çok daha iyi olur. Çünkü markanın kötü kulaklığı yok zannedersem fakat müzik türüne göre ihtiyaç değişiyor gibi, ki zaten kulaklık biraz da öyledir. Her müziğe cuk diye oturan kulaklık biraz zor bulunur anca çift sürücülü falan olacak (yani öyle diyorlar).

    Ya da açtığı kutuları yollasın bana ben marka içi bir değerlendirme yapayım




  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hızlı cevap için çok teşekkür ederim.https://qcy.com.tr/urunler/m1c/ Burada var olduğu yazıyor ama, siz farklı bir yerden mi bakmıştınız? Pro'yu tipinden dolayı ben de düşünmüyordum ama 1 saatlik şarj süresinde ki farkı da göz etmek durumunda kaldım neredeyse aynı parayı vereceğim çünkü.
  • Ahmet Tokyüz A kullanıcısına yanıt
    http://www.qcy.com/product/90.html

    Ben buradan bakmıştım özelliklerine. Sürücü boyutu m1c de daha büyükmüş. Acaba sesi nasıldır merak ettim şimdi onu fark etmemiştim. Bendekiler 10mm m1c de 12mm. Aktif gürültü engelleyici bulunan bir model ararsanız da E1 modeli var http://www.qcy.com/product/87.html
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadım, Türkçe resmi sitesinde var diyor orada yazmıyor. E1 modeline çıkmak istersem üzerine minimum 70 TL gibi bir rakam eklemem lazım o yüzden kararsızım, çok fark olacak mı onu da merak ediyorum da değer mi onun için kafam iyice karışıyor. Telefonla arayıp bilgi alabilirsem almaya çalışacağım ama APT-X varsa M1C modelini satın al diyorsunuz sanırım?
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Cepport resmi distribütörü olarak buradahttps://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/qcy-m1c-yeni-bluetooth-v41-spor-kulaklik-kvk-garantili-P257659518 burada var olduğunu yazmışlar, telefonla da teyit etmeye çalışıyorum ama cevap vermiyorlar bir tane cep telefonu verdiler oradan doğrulayabilirsiniz dediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Tokyüz -- 11 Ekim 2018; 18:8:48 >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Telefonla bilgi aldım, aptx desteği varmış. Pro modeli ile arasında tasarım farkının haricinde c modeli arasında 1 saat şarj süresinde iyileştirme mevcut, m1c modelini almak daha sağlıklı bir tercih olur dedi. Sürücüsü biraz daha iyi, bir takım iyileştirme mevcut dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Tokyüz -- 11 Ekim 2018; 18:51:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M1 pro ila M1C arasındaki temel farkları araştırdım. Firmanın kendisinden daha çok ilgileniyorum konuyla Yollayın şunları ben incelemesini yapayım ya

    İkisinde de APTX desteği var.
    İkisi de spor tip kulaklık ve tutuculara sahip. pro modeli kulağın içinde arka kısma sabitleniyor m1c modeli yine iç kısımdan ama üst kulak kıvrımına sabitleniyor.
    İkisinde de sabit değil bu kancalar istenirse çıkarılıyor ve boyları değiştirilebiliyor.


    Farklara gelecek olursak;
    Pro modelinde ıpx 4 sertifikası var m1c de ıpx 5 İkiside yoğun suya dayanıklı değil ama m1c terleme yanında hafif yağmura da dayanıklı deniyor.
    Pro modelinde sürücü 10 mm m1c modelinde ise sürücü 12mm
    Pro modelinde mıknatıslı tutuş on-off özelliğine sahipken m1c modelinde mıknatıslar sadece birbirine tutunması için var.
    Pro modelinde batarya 100ma m1c de 110ma. Batarya süresi de 1 saat daha uzunmuş.

    Şu an ikisi de benzer fiyatlara satılıyor. Ses kalitesi açısından ciddi fark yoksa eğer ucuz olan tercih edilebilir. Ayrıca bu cihazda batarya nerede ona da bakmak lazım. pro modelde batarya kulaklık içinde. Kumanda kısmı oldukça hafif. Spor sırasında atlama zıplama yaparken boyunda ağırlık yapmıyor ve diğer kulaklıklar gibi kocaman değil haliyle. m1c de de böyle ufak ve hafif mi ?


    m1c modelini de denemeyi çok isterdim ses farkı nasıldır merak ettim doğrusu. :)




  • 12mm dinamik ses sürücüsüne sahip olan QCY M1C geniş ve canlı bass deneyimi sunmaktadır Manyetik özelliği ile otomatik olarak standby durumuna geçen QCY M1C kulaklık, manyetik alanlarının birbirine teması sonrası enerji tasarrufu moduna geçmektedir.



    Nasıl güç tasarrufu yok anlamadım?


    https://qcy.com.tr/urunler/m1c/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Tokyüz -- 12 Ekim 2018; 22:10:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Tokyüz A kullanıcısına yanıt
    Hocam alan biri var n11 de yorumlarda pro gibi kapanıyor sanıyordum ama değil buna dikkat ederek alın demiş. Sesi ise çok iyi diye yorum atmış. Bakalım arkadaş da alsın yorumlarına bakarız neler yazacak :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Resmi site'de yazıyor bu bilgi, eğer öyle bir durum olursa iade edilebilir. Bende kulaküstü Bluedio T2+ var onda bir süre sonra otomatik kendisini kapatıyor, çok elzem bir durum olacağını sanmıyorum, baktık olacak gibi değilse de iade ederiz öyle bir durum oluşursa da.
  • Ahmet Tokyüz A kullanıcısına yanıt
    Kulak içi kulaklıklarda iade prosedürü genelde hijyenden dolayı baya kısıtlı ama THH ile falan şans denenebilir tabi. Ben de n11 de yorum yazanın yalancısıyım yani. Belki vardır bilmiyorum :)

    Benim eski bt kulaklıkta da bağlantı kesilirse kendi kendine kapanıyordu. Normalde hep açıktı hep. Yani bu tutturunca kapanma meselesi beni pek ilgilendirmiyordu ama güzel özellikmiş. Bağlanma hızı da iyi olunca beğendim. Şu tuşa uzun süre bas açılsın, tuşa uzun süre bas kapansın işinden kurtuluyorsun. Bütün kulaklıklarda olsa bu özellik güzel olur.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Evet doğru, hijyen olayı var ama yalan ve yanlış bilgilendirme yapılıyor. Dediğin gibi arkadaş aldıktan sonra buraya yazdığı zaman bakıp göreceğiz. Şimdi sırf onun yüzünden ürün almamak olmaz gibi çünkü şarj süresi, %20 daha büyük sürücü vs gibi artıları göz önüne almak daha mantıklı geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Tokyüz A kullanıcısına yanıt
    Benim eski kulaklığın şarj süresi 4 saat falandı bu m1pro nun şarjı bile baya baya iyi dayanıyor. Herhalde şu mıknatıslı kapanma durumu da buna etki ediyor olabilir ama müzikten ziyade daha çok aktif olarak gün içinde arabada falan konuşma yapacak biri için şarjı çok iyi gider.

    Ben şunlardan sipariş vereceğim sanırım, qcy nin silikonlarına tam alışamadım. Sol kulak çok iyi de sağ kulağımda problem oldu. Sporda zorlanınca ağız hareketi falan yaptığım zaman gevşeme oluyor. Sanırım kulak hatları simetrik değil :D
    https://tr.aliexpress.com/item/6-adet-Katmanl-Silikon-Kulak-I-i-Kulakl-k-Kapak-Kapaklar-Yedek-Kulakl-k-Bud-pu/32851096667.html?spm=a2g10.search0104.3.1.6be72173qyLS6D&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_2_10065_10068_204_5727215_318_319_10546_10059_10884_317_5727315_10548_10887_10696_100031_320_10084_10083_10103_10618_452_10307_532%2Csearchweb201603_60%2CppcSwitch_0&algo_pvid=1beb493d-5b7c-438a-820e-334a6e80407c&priceBeautifyAB=0&algo_expid=1beb493d-5b7c-438a-820e-334a6e80407c-0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 13 Ekim 2018; 1:24:36 >




  • Ürün geldi mi? Nereden satın aldın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün geldi mi? Nereden satın aldın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, sorun yaşarsam ben de satın alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için o özellik çok satın almama kararı değil, diğer şeylerden memnun iseniz sıkıntı yok. Güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lossless albüm indirdim internetten. Benim spotify aboneliğim vardı hep ordan dinlerdim ama 320kbps yüksek kalite dese de leş gibiymiş onu anladım Arkadaş olmaz böyle bir kalite farkı yemin ediyorum. İndila nın 2014'de çıkarttığı albümü dinliyorum şimdi APTX desteği kendini şimdi gösteriyor o kadar net ki sesler 320kbps çamur gibi geliyor. Tdial aboneliği aldırtacak bana valla. Hi-fi aylık 10 euro olmasa üye olurdum da neyse
  • Arkadaşlar m1 pro ile mc1 arasında kaldım. İkisini de kullanmış biri yardımcı olabilir mi? Hangi kulaklığı tercih etmeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.