Şimdi Ara

Qatar Airways’dan Öğretmenlere Ücretsiz Bilet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öğretmenler Günü’nde Qatar Airways’e ait resmi internet sitesinde açılacak olan kayıt sistemi 30 Eylül 2021’e kadar yapılacak olan seyahatler için bir ücretsiz ekonomi sınıfı bilet imkanı sunuyor.


    Dünya Öğretmenler Günü itibari ile, Qatar Airways şirketi, devam eden pandemi sürecinin getirdiği zorluklar karşısında uluslar arası alanda gençleri eğitmedeki değerli hizmetleri için öğretmenlere teşekkür etmek amacı ile 21 bin ücretsiz bilet dağıtacak. Sistem 5 Ekim 04.00‘da faaliyete geçecek ve 8 Ekim (Doha saati ile) 03.59’da kapatılacak. Öğretmenler, ilk gelene ilk hizmet esasına göre sunulan özel bilet kodunu almak için resmi internet sitesi üzerinden form doldurarak kampanyaya katılım sağlayabilecekler.


    Qatar Airways ücretsiz bilet fırsatı şirketin halihazırda aktif olduğu 75‘ten fazla ülkeden öğretmenler için uygun durumda. Başvuru sürecinin adaletli ve şeffaf olmasını sağlamak için, her ülke üç günlük promosyon dönemi boyunca kademeli olarak günlük bilet alımı yapabilecek. Kampanya dönemi boyunca günlük alım, Doha saatiyle 04:00‘da tekrar yenilenecek.

    Başarıyla kayıt yapan öğretmenler, Qatar Airways’in dünya çapında 90‘dan fazla uçuş rotasından oluşan ağındaki herhangi bir yere bir ekonomi sınıfı gidiş – dönüş bileti alabilecekler. Bunun yanında, kendileri, bir aile üyesi veya bir arkadaşları için kullanabilecekleri gelecekteki bir gidiş – dönüş bileti için de yüzde 50 indirim kuponu alabilecekler. Her iki biletin de 30 Eylül 2021‘e kadar olan seyahatler için geçerli olacağı bildirildi.


    Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker şunları söyledi:

    “Qatar Airways şirketi olarak bizler, bu belirsiz dönemlerde gençlerimizi her zaman eğitmeye devam eden dünyanın dört bir yanındaki öğretim profesyonellerinin başarılı hizmetleri ve sıkı çalışması için inanılmaz derecede minnettarız. Bunun kolay bir iş olmadığını hepimiz biliyoruz, fakat öğretmenler son derecede yetenekli, çevrimiçi öğrenime ve diğer yöntemlere yönelmekteler. Salgın boyunca tutarlı bir şekilde uçuş yapan en büyük küresel havayolu markası olarak, son dönemlerde öğrencilere charter ve tarifeli uçuşlarla ihtiyaç duydukları yere uçuş yapmalarına destek olduk. Bir havayolu markası olarak, eğitimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve eğitimle ilgili hedeflere destek vermeye kararlıyız.”


    Kaynak: https://www.ucakkazalari.com/qatar-airwaysdan-ogretmenlere-ucretsiz-bilet/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.