Şimdi Ara

PVP Baska Bahara Kaldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kisaca bilgiler soyle,

    - 1.0.7 ile duello yapabileceksiniz.
    - 1.0.7 yil basindan sonra cikmasi planlaniyor.
    - 1.1 yani gercek PVP patch (Team Deathmatch)'in akibeti halen tartisiliyor.
    - Team Deathmatch ile ilgili sorun yasiyorlarmis, istedikleri gibi olmamis, kisaca begenecegimizi dusunmuyorlar. Dolayisiyla bu siralarda PVP patch'iyle ilgili pek bilgi yok ve gercek PVP Patch onumuzdeki aylarda ortaya cikmayacak gibi.

    Kisaca, PVP Patch yalan oldu, tamamen yeniden dizayn etmeye karar verilmis. Sadece duello gelecek onun da bir getirisi veya goturusu olmayacak.

    Alinti:http://eu.battle.net/d3/en/blog/6816948/Diablo_III_PvP_Update_-27_12_2012#c-6201050646

    http://www.youtube.com/watch?v=lZrGE3VLiSk - Gelecek PVP bu tarz olacakti, fakat artik tamamen farkli bir durum soz konusu.

    Hepimize hayirli olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 27 Aralık 2012; 16:21:27 >



  • Balance konusunda işin içinden çıkamadık sıvıyoruz demişler kısaca Oyun resmen PvP hiç düşünülmeden biran önce çıkaralım diye çıkarılmış plan bile yapılmamış burdan bunu anlıyoruz. 1.0.7 ocakta çıkar diye tahmin ediyordum fakat altı üstü deathmatch ekleyeceğiz diye şubatın ortasından önce çıkarmazlar şimdi.
  • hikaye anlatmışlar, yok klas dengesi kurulcakmış yok blizden beklenen kaliteye ulaşması lazımmış oyun başta pvp ye göre dizayn edilmemişmiş. Düello koyduk diye oyundan sıkılanların ağzına 1 parmak bal çalacaklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 27 Aralık 2012; 20:36:48 >
  • Ağzımıza yine bir parmak bal çalıyorlar ama olsun bunada razıyım ben hiç değilse karakterimi sınama imkânım olucak.
  • Eline yüzüne bulaştırmaya devam et blizzard... Afferim... Zerre giresim yok oyuna....
  • Ayıp ama ya soğuttular iyice oyundan bu ne arkadaş...
  • PvP'de denge bulamayacakları belli. Yüksek MP seviyelerinde WD'ın hayvanları neredeyse hiçbir halta yaramıyor. En önemli özelliklerinden biri summon'ları olan bir class'ın PvP'de ne yapması bekleniyor ki? Orada da MP seçemeyeceğiz sonuçta. Rakipler yapay zekanın dezavantajlarına sahip değil, gerçek insanlar. Anca summon dogs-sacrifice bir işe yarıyabilir.

    Monk arkadaşlar belki itiraz edecek ama barbar ve monk'un iyi set dizmiş halleri aynı seviyedeki(ve altındakileri tabii ki) diğer her class'ı rahatça ezer, zira %30 daha az hasar alıyorlar. Bundan ötesi var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahfar -- 27 Aralık 2012; 21:55:53 >
  • Blizzard ı hep savunurdum ama artık savunacak bir kısmı kalmadı sanırım. Oyunun içinde olacak bir kısmı, oyuna dahil etmeyip sonradan ekleyeceğiz dediler ve 7 ayda bitiremediler. Bu kadar zamanda yeni oyun yapılır. Ayrıca belki PvP için para verip alanlar var bu oyunu ve Blizzard ciddi anlamda gelir sağladı milyonlarca Diablo 3 satarak. Sadece PvP için bir ekip kurup, bunun üzerinde yoğunlaşacak kadar kazanamadı herhalde...
  • PvP gelsin iyi güzel de arkadaş daha ondan önce düzelmesi gereken şeyler var. Legend itemleri yine gözden geçirmeleri lazım 60 level çöp legend item olmamalı oyunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord De Seis

    PvP gelsin iyi güzel de arkadaş daha ondan önce düzelmesi gereken şeyler var. Legend itemleri yine gözden geçirmeleri lazım 60 level çöp legend item olmamalı oyunda.

    o kaddar çok varki....
    1-) legendlar çöp
    2-) craftlar çöp
    3-) botlar zibil gibi
    4-) buglar oyunu çööp ediyor
    5-) classlar arasında fark filan kalmadı....
    6-) WD iteminde str main stat olarak çıkması. Randomda arkadaş mantıklı random:S
    7-) Gemler çok az.... D2 bile 5 tane ana gem vardı bunda neden 4?
    8-) haritalar çooook sıkıcı. içerik öyg yani
    9-) act3 teki mob zenginliği diğerlerinde yok
    10-) jay wilson denen adamda bu yaptığım todo list yok....

    ve Diablo3 çöp oyun... exp filan çooooook zor kurtarması bu oyunu:( umarım yanılırım
  • benim anlamadığım şey her online oyunda tank dediğimiz karakterler yavaş kasar ama pvpde iyilerdir daha büyü ağırlıklı karakterlerse pvpde kötü olmalarına rağmen hızlı kasarlar bunu yapmak çok mu zor her karakter illaki pvpde başarılımı olmak zorunda anlayamıyorum.
  • Şu anki DPS seviyelerinde düello nasıl olacak, onu merak ediyorum. 40-50k hp'ler saniyede erir.
  • Genelde pvp sisteminde %10-%5 arası damage ile sınırlandırılır total dps ne kadar yuksekse playerlarda bu oran dahada düşürülebilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVP ye aşırı patch gelir. Bu özelliği oturtmak çok zor. Adamların yeterli test imkanı da yok. Milyonlarca insan bir anda PVP ye yüklenince bir sürü bug, dengesizlik vb hata bulunacak. Düzeltelim derken iyice içine ederler.
  • healtleri yükseltme gibi bir mevzuya gidilirmi acaba bilmiyorum.. Bi ara pvp icin critical hit damage ile chance felan olmıcak diye bir söylenti vardı acep hala oluru varmıdır sizce ? çünkü ona göre insanlar gearlarını dizerler ama bu saatten sonra çok değişçeğini sanmıyorum..
  • cok degistirdiler bi o kadarda bozdular koca firma hala sivamaya ugrasiyor oyunu
    eskisinin izinden gitselerdi su gecen 9 kusur senede isin icine para girmeseydi keske daha cok eglenirdik

    pvp ile oyun dahada kotuye suruklenecek eminim buna
    pvpye kadar cogu player zaten oyunu birakti pvpde gelince iyide duser gibi geliyor bana boyle giderse
  • Benim inanmakta çok ama çok güçlük çektiğim şey, Jay Wilson'ı hala nasıl işten kovmaz Blizzard? Bunu aklım mantığım almıyor, kabul etmiyor.

    Bu adam oyun tarihinin en beceriksiz managerlarından biri ve Diablo III'ü KATLETTİ. Bunu hepimiz biliyoruz.

    Bakın mantıklı düşünün, 15 mayıs 2012'de adamlar oyunu piyasaya sürerken dedilerki, PvP patchi yetiştiremedik üzerinde çalışıyoruz bize zaman verin çok güzel birşey yapıyoruz dediler.
    ve şu anda 2013 olmak üzere yani aradan tamı tamına 7 ay geçmiş. Şimdi bu durumda, Blizzard'ın bize söylediği şey tam olarak, "7 AYDIR ÜZERİNE ÇALIŞTIĞIMIZ HERŞEYİN BOŞA OLDUĞUNU FARKETTİK". Yani adamlar 7 aydır s.çmakla meşgulmüş.

    Wilson'ın yaptıgı acıklamada da özet olarak "S.ÇTIK SIVADIK DAHA DA BETER S.ÇACAĞIZ" demektir.

    Bunu Diablo oyuncularının kabul edebilmesi mümkün değildir. Verdikleri duel ise zaten 15 mayıs sürümünde olması gereken birşeyken bunu biz playerlara bir lutufta bulunuyormuş gibi vermesi utanç vericidir.
  • Çogu Kişi Günlük Farm ve uber yapıyo zaten artık oyun döngüye döndü farklı bişi olucaktı ki. ya pardon biz yapamadıkda baştan yapıcaz çok Sori
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lord De Seis

    PvP gelsin iyi güzel de arkadaş daha ondan önce düzelmesi gereken şeyler var. Legend itemleri yine gözden geçirmeleri lazım 60 level çöp legend item olmamalı oyunda.

    o kaddar çok varki....
    1-) legendlar çöp
    2-) craftlar çöp
    3-) botlar zibil gibi
    4-) buglar oyunu çööp ediyor
    5-) classlar arasında fark filan kalmadı....
    6-) WD iteminde str main stat olarak çıkması. Randomda arkadaş mantıklı random:S
    7-) Gemler çok az.... D2 bile 5 tane ana gem vardı bunda neden 4?
    8-) haritalar çooook sıkıcı. içerik öyg yani
    9-) act3 teki mob zenginliği diğerlerinde yok
    10-) jay wilson denen adamda bu yaptığım todo list yok....

    ve Diablo3 çöp oyun... exp filan çooooook zor kurtarması bu oyunu:( umarım yanılırım

    Pvp gelmesin. Lazım değil. Çünkü item dengesizligi var oyunda. 5-6 milyon vuruyor biri 50-100 bin (bende durum daha vahim, en iyisi barbar o da 60binlerde :) ). Ancak çıplak döğüştürürlerse o zaman denge sağlanabilir.

    Genel olarak söylediklerinize katılıyorum. Satılan itemlere bakınca da bunlar nasıl düşüyor hayret ediyorum. Bana düşen itemler daha bunların yanına bile yaklaşamıyor.

    Oyunu gerçek dünya gibi düşünsek, madde 7 deki gibi itemleri kim yapar merak ediyorum. lcd televizyona 3000 watt rezistans takmak gibi bir şey :)

    Madde 7 : Diablo 2 de gemler 6 taneydi (dimond ve topaz da vardı) ancak kafatası ve rune ler de vardı. Ayrıca yardımcıya zırh vs giydirilebiliyordu. Ayrıca charmlar (bir yerden sonra sadece charm a yöneliyordum) vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 28 Aralık 2012; 22:13:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    Blizzard ı hep savunurdum ama artık savunacak bir kısmı kalmadı sanırım. Oyunun içinde olacak bir kısmı, oyuna dahil etmeyip sonradan ekleyeceğiz dediler ve 7 ayda bitiremediler. Bu kadar zamanda yeni oyun yapılır. Ayrıca belki PvP için para verip alanlar var bu oyunu ve Blizzard ciddi anlamda gelir sağladı milyonlarca Diablo 3 satarak. Sadece PvP için bir ekip kurup, bunun üzerinde yoğunlaşacak kadar kazanamadı herhalde...

    6 milyon kopya satıldı (küsuratı yazmıyorum) 60 dolar olsa tanesi (collectorları saymıyorum) hadi cd parası, dağıtım masrafı vs vs çık ... kopya başı 30 dolara kadar çıksak (daha çok kalır ama neyse) 180.000.000 dolar yapar. Gözün doysun blizzard ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.