Şimdi Ara

Push Bildirim Sorunu (twitter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Konu daha önce açılmış mı diye çok araştırdım ama tatmin edici bir konu bulamadım. Sorunum biraz garip. iPhone-iPad kullanıyorum, 3 twitter hesabım var. İkisinden bildirim geliyor. Yani birisi retweet yaptığı zaman cihaz kilitliyken ekrana bildirim geliyor. Ama bir hesabımdan bildirim gelmiyor. Twitter ayarlarına girdiğim zaman, push bildirim güncellemesi başarısız oldu gibi bir uyarı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle telefondan Twitter uygulamasını kaldırın ve Ayarlar bölümünde bulunan Twitter bölümüne girip hesabınızı silin. Sonra PC üzerinden giriş yaparak Ayarlar- Uygulamalar kısmına gelerek bağlantılı olan tüm erişimleri kaldırın. Daha sonra tekrar uygulamayı telefonunuza yükleyerek bildirimlerinizin keyfini çıkarın. iPhone 5 ile denenmiş ve başarılı olmuştur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skofield

    Öncelikle telefondan Twitter uygulamasını kaldırın ve Ayarlar bölümünde bulunan Twitter bölümüne girip hesabınızı silin. Sonra PC üzerinden giriş yaparak Ayarlar- Uygulamalar kısmına gelerek bağlantılı olan tüm erişimleri kaldırın. Daha sonra tekrar uygulamayı telefonunuza yükleyerek bildirimlerinizin keyfini çıkarın. iPhone 5 ile denenmiş ve başarılı olmuştur.

    Düzeldi, çok teşekkür ederim. :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.