Şimdi Ara

400 RP Çekilişi ve Genel bir sohbet (Kazanan DubSteq) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen sezonu Altın5 bitirdim. Ara sezonda Platin5 oldum. 5. sezona 1-2 ay ara verdikten sonra başladım ve direk ilk 10 oyunumu attım. Antrenmansız olduğumdan dolayı 10/3 gibi rezil bir sonuçla gümüş1 başladım.Şu an ise Platin3 serisindeyim.Hedefim bu sezonu Elmas çerçevesiyle bitirmek. Dereceli oyunlar için platin seviyesindeki arkadaşlarla duo girebiliriz(Ana rolüm ADC, nick için PM).

    Bu arada çekilişe katılmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilişe katılıyorum.

    Öncelikle meta denen olaya karşıyım ben , herkesinde buna uymasına çok çok karşıyım.Özellikle bu metaya daha bir ayar oldum , tank metası yerine kırılgın herolar filan olsa daha işime gelir.

    Bu metayı çok saçma buluyorum.
  • Çekilise katilmak istiyorum.

    Bulunduğum lig gold v. Support oynamayi pek beceremedigim icin ideal diyebilirim.Ama topta ve jungta bulundugum yerden daha yukarisini hak ettigimi dusunuyorum.Supa nautilusu oynayabilirmiyim , zor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmak istiyorum.

    Trde dia olmanın hiçbir manası yokmuş onu anladım, ayrıca u sezon oyun aşırı sıkıcı oyuna giresim gelmiyor hiç. Tank tank tank bıktık artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meta yüzünden sevdiğim şampiyonlarla istediklerimi yapamıyorum. Bu yüzden oyunlar sıkıcı geçiyor.Özellikle batıda hiç zevkli maç yapamadım. Çekilişe katılmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ad main birisi olarak tank metasından bıktım, ben de tank oynamaya başlayacağım gibi duruyor.
    Çekilişe katılmak istiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meta çok güzel çekilişe katılmak istiyorum
  • Main jungle 4 el ustuste farklı rol kaldı ve hiçbirini beceremedim o yüzden rank girmeyi kestim her lane den 3 hero öğreniyorum bakalım.
    Çekilişe katılmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dakik1234

    Çekilise katilmak istiyorum.

    Bulunduğum lig gold v. Support oynamayi pek beceremedigim icin ideal diyebilirim.Ama topta ve jungta bulundugum yerden daha yukarisini hak ettigimi dusunuyorum.Supa nautilusu oynayabilirmiyim , zor mu ?


    Support Naut bence oynaması gayet kolay ve Q sayesinde güzel bir başlangıç yapılabiliyor lane içinde. Daha sonra da W ile zaten ölümsüz olunuyor Dene derim, çok etkili oluyor.
  • Şu ana kadarki en kötü sezon. Daha önce jungler timer geleceği zaman oyundan bu kadar soğumuştum.

    İlk olarak her dev online oyunu bitiren şeye, hileye değineyim. Artık google'a yazsanız en üstte çıkar hâle geldiler. dk 40 baron aldık oyunu bitiricez hooop sunucuya bağlanılmaya çalışılıyor. Bir de bakmışsın ki oyun karşılaşmalarda yok kayıtlardan silinmiş. Madem engelleyemiyorsun bunu, kullananları tespit edip o IP adresiyle girdiği tüm hesapları banla bir zahmet. ZAA KUZENİMİN ÇARINDAYIM KİMİN UMRUNDA deyip kafasına göre oynuyor, üstüne üstlük kullandığı hesap bile ceza yemiyor. Böyle bir durumda kendi hesabı tespit edilip 2 hesap da permaban yemeli UYARI OLMAKSIZIN!

    Yukarıda yazdığımın yanında biraz daha hafif kalan script. Tecrübesiz oyuncularımız her ne kadar her gördüğü şeye script dese de, gerçekten script kullanan kimse görmemiş kişiler bu kişilere laf atmakta haksızlar. Skillshot yemeyen, titreyerek arkası dönük kite atan bir Sivir, Cassiopeia... ile karşılaşmamışlar. Donanımhaber forumunda bile SCRİPT ALDIM NASIL AYARLAYACAM diye konu açan insanlar var. Ne kadar yayılmış olduğunu daha da açıklamama gerek yoktur zannımca. Tüm bunların yanında bu script kullananlara yaptırım uygulanmaması ayrı bir boyut.

    Gelelim bu sezonu sevmememin en büyük nedenine: Şuanki meta. Bir yanda 6k gold ile ölümsüzlük ilan eden tanklar, diğer tarafta sadece PD Infinity=7k bayılmış ADC. ADC'nin çok iyi kite atması, bütün skilleri dodgelaması vs. gerekiyor karşıdaki tankı kesebilmek için. Ayrıca tank kasan adam armorunu çiviliden alıyorsa, ADC'nin onu kesebilmesi için bir tane MR eşyası, LW, BT, BOTRK gerekiyor. Aksi taktirde vuruşları kendi canını götürüyor. Kite atması, dodgelaması falan hikaye çiviliye karşı. 2k golda alınan bir eşyanın 1k AP'li SYNDRA ultisinden daha fazla vurması mantıklı mı sizce?

    Sadece ADC için mi? Hayır, AD Caster ların da tam anlamıyla "içine ettiler". Cinderhulk, 2 tane 300 golda alınan armor kasmış tank'ı Hydra Brutalizer kasmaış Talon, Riven, Renekton, Rengar, Jayce... kesemiyor.

    Hadi bunu da geçtim kimilerinin dengeli dediği Ekko, sadece Lüden ile R,Q herhangi bir carry'i "DİREK" oyundan silebilecek hasara sahip. Ultisini teamfightlarda hasar verebilecek şekilde kullanan ekko oyunu alıyor. Zaten 70sn mi ne CD var. Karthus gibi eski Shen gibi CD olsa yine biraz alttan alırız da bu ne saçmalık böyle?

    O kadar QQ'dan sonra yapıcı (?) eleştirim bulunsun. 2k'ya 100 zırh veren eşya alınabilirken bu kadar MR veren eşya oyunda yok. Eski Force of Nature eşyasını getirebilirler. Tank metasını inaktif etmek için de FLAT AD,AP vermeyen TAMAMİYLE MAXİMUM health odaklı itemlar, yine aynı şekilde FLAT AD, AP vermeyen çok daha güçlü zırh delme, büyü nüfuzu itemları ile karşıda tank yokken kasılması bir işe yaramayan, tank varken de anti-tank eşyası yapabileceğimiz eşyalar gelmeli.
  • Çekilişe katılmak istiyorum

    Bu meta çok sıkıcı, bu yüzden adc ouynamayı bıraktım. Ayrıca ligimden hiç memnun değilim. Silverdan çıkamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cekilise katilmak istiyorum :)

  • Adc oyuncusu olarak bu meta hoşuma gitmiyor.Ejderden dolayı camplanan bot lane , benden çok hasar çıkartan tanklar.Hepsi sinirlerimi bozuyor.Bu aralar ranked atmıyorum.Zaten dia çıkıp team rank aticam sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • oyunun herzamanki halinden beter kötü olması gerçekten her oyunun sıkıcı geçmesi tank metasından gınaa gelme sinir krizleri bulundugum ligdende memnun degilim
  • Dereceli neysede meta gördüğüm en kanser meta tank savaşı = kız kavgası bitsede kurtulsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cekilise katilmak istiyorum meta hosuma gitmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnesium kullanıcısına yanıt
    Hersey karsilikli :)


    Not:
    Konuyu acayip yerlere gidiyor !...
  • çekilişe katılmak istiyorum.

    bence meta güzel ama soloq'da sıkıntı yaratan bir meta çünkü takım olarak oyun oynamak ön plana çıktı bu da malumunuz TR serverinda pek becerilemeyen birşey o yüzden tekli sırada sıkıntı yaşıyorum hatta oynamayı bıraktım çünkü güzel giden maçları takımdaki 1 kişi yüzünden çok kere kaybettik. 40dk emek verilen maçlar böyle saçma hatalar yüzünden gidince sinirlerim oynuyor elim ayağım boşalıyor, sağlığım açısından bıraktım zaten ranked'ı.

    İyi yanınıda yazmak lazım artık LCS maçları daha heyecanlı izlemesi daha zevkli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.