Şimdi Ara

Pulse 3D ve Arctis 1 Wireless arasında kararsız kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hepinize selamlar ve iyi forumlar dilerim.


    PC, switch lite ve PS5 sahibiyim. Özellikle PS5'de kullanmak için kulaklık ariyordum. Kulaklık için ayirdigim bütçe 900 ve 1200 TL arasındaydı. İlk başta Sony 3d tempest teknolojisini tam desteklediği için pulse 3d'de karar kıldım fakat arctis 1 wireless için yazılanları okuyunca biraz kararsız kaldım.


    Arctis 1 wireless hakkında yazılanlar genelde çok olumlu. Switch lite, PC ve type c giris bulunan android telefonlarla da tamamen uyumlu olduğunu okudum. Yalnız PS5 için yazılanlar biraz kafa mı karıştırdı. Normalde ps5'de 3d ses teknolojisini tamamen desteklediği yazılsa da, reddit gibi yerlerde "wireless kullanımda ses kalitesinin ciddi derecede düştüğü" belirtiliyor. Bu kulakligi özellikle PS5'de kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım olacak.


    Pulse 3d'de yorumlar biraz karışık. Kimisi memnun, kimisi ise memnun kalmadığını belirtiyor. PS5 için yayınlanan son güncelleme sonrası kulaklıktan daha fazla randiman alınmaya baslandigi yazılıyor. Bu arada özellikle pulse 3d kulakliginin PC performansini da merak ediyorum. Surround desteği var mı? (Kendi ya da 3. Parti yazılım desteği ile) Mesela ben pc'de bazen Escape From Tarkov oynuyorum. Bu kulaklık pc'de de işimi gorur mu? Bu kulaklığı hem PC ve hemde PS5'de kullanacak arkadaşların yorumlarina ihtiyacım olacak.


    Bunlardan birini aldıktan sonra "ah be ya, keşke öbürünü tercih etseymisim :(" dememek için bu konuyu açmak istedim :) Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İmla hataları ve sürç-i lisan için şimdiden kusuruma bakmayın :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.